Marele ganditor de Ciuperceni, Adrian Gadea, ii da replica lui Iohannis.

11 August 2018, 15:19 | 6817 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Gadea si stapanul.

PSD Teleorman l-a criticat sâmbătă pe preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că acesta "a renunţat în aceste momente la rolul de mediator".

''Organizaţia PSD Teleorman este în total dezacord cu ultimele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis privind evenimentele regretabile şi escaladarea violenţelor din seara zilei de 10 august 2018, din Piaţa Victoriei. Respectăm dreptul de a protesta al cetăţenilor români, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, dar considerăm că suntem datori cu toţii să apărăm statul de drept, ordinea constituţională şi organismele de conducere democratice alese prin vot de majoritateacetăţenilor români'', a scris preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, pe Facebook.

El a adăugat că PSD Teleorman condamnă fără echivoc toate ieşirile deplasate din spaţiul public care suscită la violenţă.

''Organizaţia Partidului Social Democrat Teleorman condamnă fără echivoc toate ieşirile deplasate din spaţiul public care suscită la violenţă, atât ale preşedintelui Klaus Iohannis, care a renunţat în aceste momente la rolul de mediator, cât şi ale tuturor celor care îndeamnă sau justifică actele de violenţă îndreptate împotriva Guvernului României'', a transmis Adrian Gâdea, care face un apel la calm.

El a completat că PSD va rămâne un partid puternic. "Să nu uitaţi, domnule preşedinte Iohannis, că PSD-ul a fost întotdeauna cel mai puternic partid politic din România şi este în continuare, datorită liderilor săi puternici, datorită unei echipe bine închegate şi a unei conduceri bine organizate şi coordonate de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, un lider autentic. Suntem ferm convinşi că dorinţa unora de a dezbina şi zgudui din temelii PSD-ul se va dovedi a fi, în final, un eşec total. PSD Teleorman reiterează sprijinul total faţă de Guvernul României şi nu se va abate nicio secundă de la obiectivele şi promisiunile pe care şi le-a asumat în campania electorală'', a mai scris liderul PSD Teleorman. AGERPRES

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
eu pe 24 August 2018, 11:39
#9
# idls
Bună ziua după foarte multă vreme. Corect intuit.
Comisia de la Videle pe 12 August 2018, 17:00
#8
Viermii de partid si de stat
'tu-va-n Muie de politruci condusi de sec*risti. Sa ardeti in iad ca ati distrus tara de 28 de ani
Gogu pe 12 August 2018, 08:45
#7
Gadea
Mu1e PSD
Ciuma rosie pe 12 August 2018, 06:13
#6
Penali
Dacă sunteti corecți de ce nu duceți liderul la puscărie? O să ajungi si tu din cauza lui.Muie psd!
Adi pe 11 August 2018, 21:59
#5
A
Muie PSD!
jake pe 11 August 2018, 19:09
#4
un pupist c*rist a lui dreagnea
daca dreagnea a dat directiva mars pe seful statului el ca un ciine riios ia pupat mina si sa conformat ca sluga
Viorel-Viorica pe 11 August 2018, 18:08
#3
Cine e acest Mr.Bean ?
Dragi cetateni,va dati seama in ce tara traim,cine ne conduce și ce experienta profesionala au?Au ajuns niste viermi,niste oxiuri de Teleorman,sa certe un presedinte de stat votat de catre cetateni cu peste 6.200 .000 de voturi.Dragnea s-a inconjurat numai de mediocrii,lingai,buni ascultatori si executanti.Ceea ce nu stiu ei,e ca vor raspunde toti in frunte cu cel ce a nascut aceasta gasca de incompetenti,de nimeni in drum.
Poporul pe 11 August 2018, 17:35
#2
nimeni
Asta e un anonim ajuns vremelnic intr-o asemenea functie! Un profitor care trebuie sa joace cum cinta stapinul!Mai e un pic si personaje ca acesta vor fi istorie negativa!Ce a facut asta pentru Turnu Magurele? Tupeu si obraznicie!
ilie de la scularie pe 11 August 2018, 15:33
#1
destept
Individul are de dat niste "explicatii" d-nei legate la ochi pentru niscaiva afaceri facute impreuna cu seful sau Dragnea...Tupeu de borfas...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.