Mafia sau statul paralel la Turnu Magurele si in Teleorman. Legea Dragnea - Biblia hotilor.

12 Iulie 2018, 10:11 | 7131 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Mafia sau statul paralel.

Statul paralel este lozinca preferata a jupanului. Exista stat si stat paralel. Noi zicem ca in Teleorman functioneaza numai statul paralel. Institutiile statului se ghideaza dupa Legea Dragnea. La Turnu Magurele, statul paralel este condus de Cuclea Danut si protejat de Politia Turnu si Parchetul Turnu Magurele. Toate institutiile statului din Teleorman respecta Legea Dragnea in loc sa respecte legile tarii. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
oprea pe 14 Iulie 2018, 18:47
#6
...
va dati seama ce prost e cuclea daca il conduce cone care bubuie de prost
Mos ION ROAITA. pe 13 Iulie 2018, 13:49
#5
Nula na nuli.
Si-n articol si-n comentarii=PUSTIU!
Margelatu pe 13 Iulie 2018, 00:26
#4
Flagelul proxenetismului
Domnilor redactori va rog faceti un articol si cu proxeneti din oras aveti o lista lunga .romini si ti**ni care duc fete la produs uni isi duc nevestele.
iulie pe 12 Iulie 2018, 17:01
#3
mafia
Totul se invirte in jurul lui Cuclea!Nimic nu se misca fara stirea acestuia,urmat de Cone,cel care conduce din umbra!Va veni timpul platii,mai mult sau mai putin indesate pentru toti acesti tradatori de neam si tara!
unul pe 12 Iulie 2018, 13:47
#2
parerea mea
Am convingerea ca nimic nu ramane neplatit in viata. Dragnea nu va face exceptie de la aceasta lege nescrisa a firii. Teama de puscarie l-a innebunit de tot. Are halucinatii, cum ca toata lumea ar avea ceva cu el, ca el este cel mai cinstit, mai c*rajos si mai bun. Nu, jupane, tu esti cel mai mare hot, mincinos si pe deasupra, condamnat in doua cazuri, dintre care unul, cu executare. Incerci sa te dai cinstit pe acolo, pe la Buc*resti, poate gagica ta, mai tanara decat fiul tau te mai crede,dar noi, cei care traim in saracia crunta din Teleormanul demolat de tine, iti cunoastem adevaratul caracter.

Oprea pe 12 Iulie 2018, 11:58
#1
Lege până la capat
Toate au un inceput și un sfârși,iar cei corupți și vinovați,vor răspunde și vor plăti.Unii cu funcțiile și alții vor plăti cu libertatea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.