Gest admirabil! Doi minori din Turnu ii dau o lectie lui Dragnea.

07 Iulie 2018, 22:36 | 8892 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Geanta gasita.

La data de 4 iulie 2018, în jurul orei 22.00, la sediul Poliției Turnu Măgurele s-au prezentat doi minori în vârstă de 15, respectiv 16 ani, elevi ai Colegiului Național ,,Unirea,,, ambii din municipiul Turnu Măgurele, sesizând faptul că pe o bancă amplasată pe domeniul stradal, la intersecția străzilor Independeței cu Cpt. Stănculescu, au găsit o geantă de dama și o sacoșă din material textil pe care le-au predat organelor de poliție.

Fiind inventariat conținutul celor două bagaje predate de către tineri, s-a constatat că acestea conțineau 407 lei, documente de identitate, chei de yala, un pachet cu țigari, precum și alte bunuri personale. Toate bunurile găsite au fost predate de către polițiști în aceeași seara persoanei care le-a pierdut.

„Precizăm că acești copii au dat dovadă de spirit civic de cea mai înaltă valoare, sperând că gestul pe care l-au făcut va fi un exemplu de urmat, asigurându-i de tot respectul și admirația noastră”, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.

Intrebare: Cum proceda Dragnea?!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Costel Zainea. pe 09 Iulie 2018, 17:25
#5
Baaa, da' tampiti mai sunteti!
1-Dragnea nu umbla pe strada pe jos;2- Daca gasea o geanta cu bani chema cateva televiziuni-musai si din alte tari-declara o suma de cateva ori mai mare si spunea ca pagubasul era un amarat de asistat social, membru marcant al USR.



Cucliano Piticot pe 08 Iulie 2018, 06:31
#4
Smecherul
Mai lntii tragea injuratura obisnuita(Te,,,gura de prosta plecasi cu doi lei de acasa),apoi fugea la aia mica sa_i arate ca sa desc*rcat si de data asta!
Insideversion pe 08 Iulie 2018, 02:27
#3
Cum proceda șobolanul?
Simplu, se ascundea în primul boschet din parc și numara bănuțul, apoi si-l dădea pe la mustata-i cea scarboasa și jegoasa, după care baga mici și bere în gura-i urat mirositoare.
d pe 07 Iulie 2018, 23:28
#2
u
dragnea v a lasat in cwuru gol
t pe 07 Iulie 2018, 23:06
#1
rusine
Ar fi considerat ca ii se cuvine, ca toata ...tara !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.