Ultima ora - Primaria Turnu Magurele - Masuri urgente pe timpul caniculei.

04 Iulie 2018, 22:18 | 8789 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Se opreste apa.

Tinand cont ca s-a instalat canicula, Primaria Turnu Magurele anunta masuri pentru  locuitorii orasului: 

Din aceasta noapte si pana maine seara se opreste apa in tot orasul. Fiecare sa se descurce cum poate. Restul nu conteaza. Faptele vorbesc de la sine. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ilie..... pe 07 Iulie 2018, 17:50
#7
Remarca amaruie.
Exista zeci de motive pentru a-i critica pe Primar, pe Alesii locali si pe Numitii locali si vin unii, care habar nu au pe ce lume traiesc, analfabeti cu calculatoare care posteza tot felul de ineptii care induc o parere execrabila despre partodul care tuteleaza acest site (probabil PNL,MP, USR) Cu astfel de "partizani" niciodata nu veti ajunge la putere!!
Lucrator APA SERV. pe 07 Iulie 2018, 06:40
#6
Doua intrebari.
1-CUNOASTE CINEVA ALTA METODA DE A INLOCUI VECHILE CONDUCTE CU ALTELE NOI FARA INTRERUPEREA ALIMENTARII CU APA?; 2-REDACTIA ACESTUI SITE STIA DIN TIMP CA SE VA INTRERUPE APA, DE CE NU A ANUNTAT-O??
Consilier PNL. pe 06 Iulie 2018, 13:34
#5
Pentru corecta informare a cetatenilor.
-Lucrarile au fost planificate pentru efectuarea unor racordari la portiunile noi ale retelei de alimentare cu apa potabila si au fost planificate si ANUNTATE din timp;- Reteaua de apa potabila este in administrarea APA SERV, coordonata de catre Consiliul judetean, nu de Primarie.
Fost turnean pe 05 Iulie 2018, 13:18
#4
Liniste, va rog!
Sedeti lin, asa numitului vostru primar nu-i pasa ca aveti apa sau nu, viseaza la cand o sa fie deputat sau senator..., Doamne fereste!
cetatean pe 05 Iulie 2018, 12:27
#3
chhh
Au oprit apa neghiobii ca aia de la wafa ( draknea sa puna o mufa pe praporgescu in dreptul la blocul g1. Daca vedeai cati specialisti isi dau
ION pe 05 Iulie 2018, 10:50
#2
BETIVANU
CONE ESTE UN MARE BETIVAN SISCANDALAGIU
Ciuma Roşie pe 04 Iulie 2018, 23:04
#1
Proştii
Ca la ei la nimeni ! Opresc apa când e caniculă şi asfaltează când plouă cu butelia marca Cone ! Numai oameni fară cap care nu ştiu de ce se află pe funcțiile respective. Îl loc să desfunde canalizările opresc apa vai de capul lor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.