Prostii lui Dragnea. Teleorman, un judet condus de papagali. Prefectul si subprefectul, agent comunitar si chelner, au studii false.

03 Iulie 2018, 12:12 | 9777 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Subprefectul de Teleorman.

Prefectul si subprefectul de Teleorman au studii false - revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Vadim pe 04 Iulie 2018, 17:36
#8
Iar ati uitat.....
...sa scrieti articolul.Vreti sa vi-l scrie cititorii? Dati-o dracului de treaba!
hs.ha pe 04 Iulie 2018, 16:43
#7
homo
Se zice ca suptprefectul e homo ! Are mutra ? Ce zicetji ?
costel pe 04 Iulie 2018, 16:26
#6
slugoii
Cuclea si Cone au terminat si dreptul daca va intereseaza!Va dati seama cine conduce orasul? nu ai loc pe nicaieri de ei,specialisti in toate, si ei nu stiu nimic!
tu pe 04 Iulie 2018, 13:55
#5
humor
Cat de tâmpit si prost poti sa fii sa faci publica o asemene poza cu mileiri si mobila de la .......Un ospătar arogant Nelu Ionel, care a promovat numai prosti sau ....ospatari . La Turnu, tot ospatarul ne Fane Neicut, face pe seful ? A furat hidtoforul care putea fi folosit ca pompa de adâncime ? Este asa ospatatr Fane Neicut ?
georgica pe 04 Iulie 2018, 10:02
#4
a
Sa ne spuna Cuclea cum a terminat facultatea. Pe salam carat de ma-sa la Buc*resti.
Garcea pe 04 Iulie 2018, 06:28
#3
Marele Comisar
Asa este si cu Dumitru marele comisar din politie a facut si el alarteri la 50 de ani facultateea la maaare distanta,spiru haret, si uite asa a ajuns marele comisar si conduce politia, ca de trebuie sa iasa la pensie si nu trebuie sa iasa la pensie cu pensia mica, ca de are studii superioare omu, daca stia ca se face facultatea cind era mic o facea de mic , dar cind era sef de post la seaca si era binenteles militean, a auzit si el ca omu poate sa faca o facultate chiar daca are 50 de ani nu conteaza facultatea trebuie facuta, si uite asa ne miram de cine e condus orasul, judetul si tara, si ne mai miram de ce nu se prind hotii la turnu magurele

alegator pe 04 Iulie 2018, 05:45
#2
anonimi
V-ati pus intrebarea de cine este condus orasul?Cuclea,Cristea,Cone!Cine sunt astia? Ce au facut astia notabil in viata lor?Interesati-va pe unde au lucrat inainte sa detina aceste functii ca nu erau buni de nimic!
Cu studii la timp pe 03 Iulie 2018, 13:42
#1
Prosti,pardon,PSDragnea la putere
Același lucru e valabil și pt.cei din Turnu Măgurele.Toti retarzii,care nu știu să scrie și să citească,au făcut facultăți la maaaare distanta,după 40-45 de ani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.