Nu are limite - a furat chiar si ce li se cuvine copiilor. Liviu Dragnea, rusinea Teleormanului.

21 Iunie 2018, 23:44 | 10531 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, rusinea Teleormanului.

Un om de nimic. Liviu Dragnea a furat tot ce se putea din acest judet. A venit si momentul platii pentru el si famiglia Teldrum

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
JE JE HE pe 05 Iulie 2018, 12:32
#18
Nemancatillr
BA NEMANCATILOR CE DREACU SUNTETI ASA FRAERI GRIJA LU DRAGNEA VA MANANCA SI A LU IOHANIS NEMANCATILOR
Iliescu Larie. pe 03 Iulie 2018, 17:49
#17
Anunt important.
PESTE 10 ZILE IMI VOI DIVULGA NUMELE. PRIN ACEST GEST VOI DOVEDI CAT ESTE DE PROST ilie de la scularie. DACA ARE CARACTER SI CURAJ, PESTE 9 ZILE SA-SI DEZVOLUIE SI EL ADEVARATA IDENTITATE. PERSONAL, MA INDOIESC CA O VA FACE!!
Sile; pe 01 Iulie 2018, 12:20
#16
Stimate i.l.d.s.
Si daca P.S.D. ar avea adversari de teapa ta, am risca sa castige inca 100 de ani alegerile! Mai crestine fundamentalist, gaseste-ti o ocupatie mai folositoare tarii; este destul pamant nemuncit!
Iliescu Larie. pe 30 Iunie 2018, 18:10
#15
Lui ilie de la scularie..
Nu-ti mai pune intrebari despre mine.. Daca vrei sa stii cum de ti se cunoaste identitattea, iti raspund eu: DE LA TINE! AI OBICEIUL SA TE LAUZI LA CUNOSCUTI CU "GENIALELE" TALE COMENTARII SI NU-TI DAI SEAMA CA ACESTIA RAD DE TINE SI TE POPULARIZEZA.Organizatia PNL Turnu Magurele nu are nevoie de propagandisti ca tine, stie sa piarda pe mana lui Cracea!
F.B.I.+ C.I.A.+K.G.B. pe 29 Iunie 2018, 18:47
#14
Gagiului Turneanu alias ilie de la scularie.
Oda spuneai ca tu nu puteai sa fii turnator la Sec*ritate, intrucat faceai parte din sistem, fiind judecator. Aveai perfecta dreptate, tu faceai parte din sistem, ADICA ERAI OFITER DE SECURITATE ACOPERIT!
Obi Wan Kenobi pe 28 Iunie 2018, 21:38
#13
Pentru F.B.I.
Plangi la mormant strain fraiere. Sigur. Chiar m-am amuzat teribil cu onorabilul despre idiotii de serviciu de pe aici, cam ca tine spre exemplu. Ba mai mult, am pus un pariu vis a vis de identitatea ta. Cred ca-i beau berea pusa drept miza pariului.
F.B.I. pe 28 Iunie 2018, 06:33
#12
O stire adevarata.
ilie de la scularie este un cunoscut scriitor local, originar, parca, de prin Braila, autorul "capodoperelor" Amurg si Ultimul cioban, fost judecator comunist si informator al Sec*ritatii (mai precis, ofiter sub acoperire), care lucra sub numele de Turneanu, mare frecangiu in parcul bosorogilor de la statuia lui Tudorica, betiv ordinar si inchipuit cuceritor de dame. Este o scarba de om si-n viata si de postac pe acest site!
Ilie de la Scularie pe 27 Iunie 2018, 08:45
#11
@Iliescu Larie
Mein Liebe Idioten Kamerad, matale nu ești numai idiot, matale ești cretin nativ. Una este speța penală, în care excelează ayatollahul vostru - LIviu Dragnea, și alta este speța civilă, care nu are nici o tangență cu cazierul (decât la un unul cu mintea vraiște ca tine). De aceea te invit eu politicos: DU-TE ÎN PIZDA MĂ-TII TU, ÎNCUIE-TE ÎNĂUNTRU ȘI APOI ÎNGHITE CHEIA!
eu pe 27 Iunie 2018, 08:02
#10
pt larie
Amice, ești obosit, stai jos!
Iliescu Larie. pe 26 Iunie 2018, 07:10
#9
Lui ilie de la "Porcaria" Salcia.
Bai, prostul dracului, mare specialist in domeniu ( ce fel de domeniu, in nici un caz civic sau juridic?!), pentru cetateni nu are importanta ca o condamnare este in civil sau in penal, "beneficiarul" tot BORFAS se numeste! Alta chestiune: spui ca Sibiul este cum este datorita lui. Te pomenesti ca Iohannis actual este reincarnarea celor ce-au condus urbea de la nastere si pana in prezent! (deci si a lui Nicu Ceausescu!) Apropos, in CV lui de ce nu se pomeneste nimic de relatiile lui cu Nicu Ceausescu? La momentul potrivit vor fi aratate tarii pe care o tradeaza.In final, ca sa lamuresc odata pentru totdeauna sentimentele mele pentru dragnea, iata "urarea" mea: VA BAG IN PIZDA MA-TI PE AMANDOI!
Ilie de la Scularie pe 25 Iunie 2018, 16:45
#8
@Iliescu Ilarie
Amice, ești idiot din născare sau ai făcut c*rsuri la seral? Unde ai auzit tu că Iohannis are o condamnare definitivă pe latură penală? A pierdut ce-i drept un proces, dar pe o altă speță, în civil, în nu penal. Când te-am caracterizat drept pervers, am intuit exact ce fel de jeg moral ești. Dar, vorba celui pe care-l înjuri, ghinion!Tocmai ai dat peste o hienă care stăpânește bine subiectul, și pe care nu-l poți păcăli cu fumigenele aste de toată jena. Nu, vită încălțată, Iohannis încă nu este penal, deși are timp în schimb Dragnea mai are și altele pe cap, dosare grele, Teldrum, Belina, delapidare de fonduri europene, are viitorul sumbru. Justiția este justiție postac roșu, acuzarea și apărarea se confruntă cu probe și alte mărturii, iar completul de judecată decide pe baza probelor. Ai spus de Orban. Dar de Oprișan ce spui? A, când e vorba de liberali e de porc, când e vorba de psd-ști taci ca porcu-n știr. Fii mai subtil că se prinde și Tudorică Dorobanțul la ordinul cui latri.
Iliescu Larie. pe 25 Iunie 2018, 14:25
#7
Lui ilie de la scularie..
Amice, mic si increzut, nu are rost sa polemizam (era sa zic polenizam-feresaca Sfantul!). Iata de ce nu ai dreptate: diferenta dintre cei doi INFRACTORI- iohannis si dragnea- este ca pentru faptele antisociale comise, condamnarea lui iohannis este DEFINITIVA, pentru dragnea mai are O ETAPA PANA SA DEVINA DEFINITIVA! SI, CONFORM JUSTITIEI DINTR-UN STAT DE DREPT-CUM SE PRETINDE AMARATA ASTA DE TARA IN CARE TRAIESC SPECIMENE DE TEAPA TA, PANA LA PRONUNTAREA UNEI HOTARARI DEFINITIVE EXISTA PREZUNTIA DE NEVINOVATIE! IA GANDESTE-TE CE A CERUT PROCURORUL PENTRU LUDOVIC ORBAN HESS SI CE A HOTARAT JUSTITIA. NOTA: NEICUSORULE, UN TIMP TE SCFUNDASESI IN MOCIRLA, RAMAI ACOLO! DESPRE MITINGISTI, RAMANE CE-AM ZIS: NISTE DOBITOCI!!
Ilie de la Scularie pe 25 Iunie 2018, 09:01
#6
@Iliescu Ilarie
Deocamdată nu Iohannis are probleme acute cu justiția, ci Liviu Dragnea. Dragnea nu Iohannis a dus orașul și județul la sapă de lemn. Măcar Iohannis s-a zbătut pentru Sibiu. Acolo nu e șomaj! La noi e. Trage tu concluzia corectă. Oamenii ăia dacă ies în stradă au un motiv temeinic, nu sunt aduși cu arcanul la miting cum procedează Dragnea și clanul lui de mafioți penali. Sunt diferențe majore între persomaje, amice iar perversitatea cu care faci paralela are o conotație la fel de parșivă, așa cum este și autorul ei. Dacă oamenii din Turnu ar ieși la miting contra lui Dragnea, fii sigur că nu sunt idioți ci disperați. Acum intervii tu cu parșivenia ta: la ce bun, toți sunt la fel, stați liniștiți la loc*rile voastre, așa cum ne îndemna unul acum aproape 30 ani. Adică să fim o masă inertă ce trebuie să se supună, nu-i așa? Formal înjuri și pe ai lui Dragnea, dar tenta este contra detractorilor lui, nu? Hai că ești predictibil! Du-te, mai muncește la stil, altfel ai probleme cu șefii.
Iliescu Larie. pe 25 Iunie 2018, 06:53
#5
Crudul adevar.
Tot ceea ce se intampla acum in tara reprezinta lupta intre doua clanuri mafiote: clanul Klauss Iohannis si clanul Liviu Dragnea. Povestile cu PNL si PSD sunt stupefiante pentru DOBITOCII CARE IES IN STRADA SI URLA CA NISTE DESCREIERATI!!(indiferent ai cui sunt!)
Alexandru Gheorghe pe 24 Iunie 2018, 13:53
#4
Dau Mooie
Dau mooie la toata primaria din Rosiori, am frizeria in spate, sunt Sandu Gaoza, antrenorul ce retrogradeaza tot.Stadionul este al meu, "La Sandu Gaoaza".
georgica pe 22 Iunie 2018, 09:51
#3
a
Se pregateste Cuclea. Nu de alta, dar are Daddy nevoie de un sclav la Jilava. Aia mica, Irina, ramane la Tariceanu. grin
Alexandru Gheorghe pe 22 Iunie 2018, 03:36
#2
Sunt Sluga perfecta!!!!!!
Sunt sluga perfecta, patrupedul din Rosiori, omul fara coloanal, mi-o soog singur, am antrenat la Saelele pe banii PSD, sunt spart in koor acum, va rog, comunistii mei salvati-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
y pe 21 Iunie 2018, 23:56
#1
o
nu mai e cetatean de onoare al turnu magurele?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.