Domnul din imagine cauta persoane pentru miting.

08 Iunie 2018 | 11051 vizualizări | 14 comentarii
Domnul din imagine cauta persoane pentru miting.
Domnul din imagine cauta persoane pentru miting.

Domnul din imagine cauta persoane pentru miting.

Comentarii (14) Adaugă comentariu
gogu pe 11 Iunie 2018, 16:05
#14
aa
Ba, l-ati vazut pe Cuclea? O pupa pe Veorica. Cu limba, frantuzeste.
unu de la lita pe 11 Iunie 2018, 14:37
#13
pt magurele
concetatene, e o poza cu persoana la care se face referire, o poza oarecare ca sa-ti dai seama despre cine e vorba. nu e o poza care sa-l surprinda cu ceva. asta au gasit baietii din redactie. nu mai pune botu la orice ca uite asa groparul teleormanului, liviu taranu, va arunca o basina si toti psd-istii sariti sa o mirositi. grin grin
cetateanul de pe mihai viteazul pe 11 Iunie 2018, 13:39
#12
primarul cetateanul turmentat
IN loc sa faca ce trebuie sa intereseze de treburile orasului, sa bage apa si canal in cartierele adiacente magurele si odaia, pt ca arata ca eviu mediu, suntem de ris cu asemenea exemplare ca cuclea si cristea doi somnabuli care doem in primarie pina in2019:si asteapta lumea sa - i voteze , v- o propune fanariotul dar lumea dupa magurele va trimite la pensie sunteti esec*ri. ale istoriei
Unul de prin oraș pe 11 Iunie 2018, 10:19
#11
De-aia suntem unde suntem
Postacul de la 8 apără disperat ”onoarea” unui personaj cu un caracter total abject,fără să ia în considerare faptele.Dacă spune că personajul dorește să-și cumpere fructe,dintr-o grămadă de legume,nu e o greșală dar,în momentul în care încearcă parșiv să adune cetățenii într-un scop mârșav,pentru că așa a dorit un infractor condamnat penal,chiar este o faptă reprobabilă.Și dacă homălăii vor să se ”ardă” între ei,e strict problema lor,cu care parte vor să iasă în evidență.Dar cand un infractor ”arde” o țară-ntreagă,asta e problema noastră,a tuturor cetățenilor României.
Dambla pe 11 Iunie 2018, 09:42
#10
...
Mai nou este și proxenet.

Vrei sa dai o bucă, iei legătura cu Marinel și se rezolvă sigur.

Multe numere de telefon le ține intr-o agendă, de frica soției.
Ptr ăla de pe magurele pe 11 Iunie 2018, 09:23
#9
#####
Sa o sugi la toți psd-isti
UNUL de pe Magurele. pe 10 Iunie 2018, 17:24
#8
Si care-i problema?
1- Dupa cate se vad in poza omul se uita la niste fructe si, probabil, vrea sa cumpere. 2- Se vede ca se vrea sa credem ca sunt mai multi postaci, pe cand, in realitate este unul singur! Toti il numesc pe top Marinel ca si cand noi, cititorii, ar trebui sa stim cine-i aceste Marinel si ce prevederi constitutionale incalca. 3- Chiar daca ar cauta amatori pentru VREUN (ce fel si al cui ?) miting face vreo crima? Dupa cum constatam si homosexualii fac manifestatii si nu-i omoara nimeni. Eu unul nu pricep de ce homosexualii nu le reguleaza pe lesbiene si ar fi impacate (a nu se citi in pacate!) si capra si varza!

NOTA :BAI, LABAGIILOR, MAI SCRIETI SI DESPRE LUCRURI SERIOASE!
Cezar Avrămuță pe 09 Iunie 2018, 15:31
#7
Mitingistul fără școală și pregătire
Prostălăul ăsta,Marinel,în primul rând trebuie să se spele pe dinți,să-și taie unghiile care-i rup ciorapii,după care să treacă și pe la școală.Creierul e deja spălat,iar de-o carte citită,e inutil să mai vorbim.Omul potrivit,la PSD loc și-a găsit.
Andrei pe 08 Iunie 2018, 21:14
#6
Cartofarul
Acest Marinel, un lingău de clanțe, a țopăit prin toate taberele, iar pentru un post de consilier a mers până la șantaj. I-a tradat pe toți primul a fost Codrea!

unul din katanga pe 08 Iunie 2018, 18:34
#5
pt altul
va meritati soarta! nici aici nu aveti c*raj sa ziceti nimic de ei!orasul este al lor,iar acest individ este o unelta de propaganda si manip**are!vorbiti in soapta ca va e frica de ei,va uitati in stinga si in dreapta daca va aude cineva ...asa s-a ajuns!avem prieteni,cunostinte si toti stim cum functioneaza propaganda psd-ului in Turnu si in tara,cum obliga angajatii sa se duca la mitinguri!va faceti ca nu stiti nici unul nimic?meritati ceea ce aveti!
adrian pe 08 Iunie 2018, 11:25
#4
Se vede ca esti votant PSD. Nu stii sa scrii grin
Votant pe 08 Iunie 2018, 10:04
#3
Copii Paste
SE VEDE CLAR MAI CRETINILOR OMUL CUMPARA CARTOFI SI SE CAUTA DE BANI IN BORSETA SA AI PLATEASCA!
altul. pe 08 Iunie 2018, 05:57
#2
pentru unul prost.
bai dobitocilor, aceasta-i stire si acesta-i comentariu? Doamne, ce cretini vor PUTEREA IN amarata noastra de tara!?
unul pe 08 Iunie 2018, 05:38
#1
lingau
cit tupeu poate sa aiba acest personaj?!un lingau de prima mina! cum poti Marinele sa te umilesti in halul asta? imi este scirba de tot ce inseamna acesti informatori psd! ati distrus orasul si aveti tupeu,un tupeu care sunt c*rios cat o sa va mai tina?!un pres de om care se lasa calcat de unii cum sunt Cuclea et comp! te injura lumea Marinele! ai demnitate si demisioneaza din psd pentru tot raul care l-au facut acestui oras si tarii!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.