Teleorman: Cea mai mica pensie 1 leu - cea mai mare pensie 22.435 lei.

01 Iunie 2018, 09:15 | 10227 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Pensie.

În prezent, Casa Județeană de Pensii Teleorman are în plată 109.545 de dosare de pensii din care 91.441 sunt pensii de stat, în timp ce 18.104 sunt pensii CAP. Potrivit informaţiilor date publicităţii de reprezentanţii instituţiei, 87.445 sunt pensii pentru limită de vârstă, 11.696 sunt pensii de urmaş, 8.308 sunt pensii de invaliditate, 1.985 sunt pensii anticipate și anticipate parțial, în timp ce 111 sunt pensii de serviciu (magistrați, grefieri, parlamentari, curtea de conturi) și ajutor social

De asemenea, în evidențele instituției se află în plată și 7.989 de drepturi ce se încadrează în alte tipuri de indemnizații acordate în baza legilor speciale.

Un fost magistrat primeşte cea mai mare pensie de stat, astfel că acesta încasează, lunar, 22.435 de lei. Alţi 60 de foşti magistraţi încasează pensii între 4.127 şi 22.435 de lei, potrivit datelor furnizate de Casa Judeţeană de Pensii Teleorman.

De asemenea, un fost parlamentar primeşte, lunar, o pensie de 6.964 de lei, în timp ce un fost grefier încasează 6.072 de lei. Alţi 30 de foşti grefieri primesc, lunar, pensii cuprinse între 3.394 şi 6.072 de lei.

La polul opus, se mai arată în situaţia statistică a Casei Judeţene de Pensii Teleorman, 19.628 de pensionari primesc pensii de agricultură, cuprinse între 66 şi 1.011 lei. Totodată, alţi 23.679 de teleormăneni primesc indemnizaţii sociale pentru pensionari, cuprinse între 1 şi 519 lei.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Ilie de la Scularie pe 25 Iunie 2018, 09:22
#13
@Justițiarului
Faptul că ești idiot se vede de la ani-lumină distanță, problema este că doar tu faci eforturi deosebite să confirmi această certitudine. Chiar ești idiot, ți-o spun cu mâna pe inimă, așa că nu te mai strofoca atât s-o dovedești. Cât despre Tavocu, iarăși ești penibil. Ne tot freci la cap cu dezvăluiri bombă precum GHIȚĂ TV. Dar ... vorba aia, s-au scremut munții și a ieșit un șoarece. Așa și tu, te bagi singur în seamă precum ața de la tanga între fese. Și apropo, Nu Crăcea - a cărui prestanță în campania electorală a fost penibilă, a condus orașul, ci mafia PSD în frunte cu Dragne și trepădușii lui. Eu zic, că cel mai bine pentru noi ar fi să te duci acolo unde ai stat în gazdă gratuit timp de 9 luni, să te încui acolo și să inghiți cheia.
JUSTITIARUL. pe 10 Iunie 2018, 17:35
#12
Unui turnean.
Desi esti tampit, imi dai dreptate. Eu nu zic ca sunt acel"justitiar" din august 2014. Cel de acum -cu litere mici- este altul forma si fondul expunerilor difera mult: cel din 2014 pare a fi un om serios, pe cand actualul este un derbedeu sau un bulangiu.
Un turnean pe 10 Iunie 2018, 09:38
#11
JUSTITIARULUI
Se vede cine ești,fiecare are stilul lui de a scrie indiferent de numele folosit. Apropos "cetatene", iar ai uitat sa-ți iei rodotelul? Dacă nu mai ai, vezi ca aseară descărca marfa la Catena.
JUSTITIARUL. pe 10 Iunie 2018, 07:08
#10
Din nou "justitiarului"
(Acum este clar, tu esti unul dintre homosexualii tembeli care au manifestat ieri!). Ca esti prost o dovedeste si faptul ca NICI PANA ACUM NU AI REALIZAT CUM SE CREEAZA DIVERSIUNI PRIN ACESTE SITE-uri ANONIME: SUNT DESTUI CARE FOLOSESC ACELASI PSEUDONIM, CUM ESTE SI EXEMPLUL CU ilie de la scularie SAU FRANCHESTAIN. Treaba cu postarea ca ai fi pe la Oradea este reala si cand voi avea timp s-o caut iti voi indica data cand apare. Cat despre faptul ca tu i-ai dat peste bot rau de tot lui Tavocu. nu te cred. O bataie crunta a luat acum cativa ani de la ti**nii pe care a vrut sa-i insele si a stat in spital mult timp.Inseamna ca esti unul dintre acei ti**ni. Daca te lauzi ca vei avea in continuare "grija" de el, ia spune CE S-A INTAMPLAT LA PROCESUL DIN 06 IUNIE? Nu trebuia sa te deplasezi la TURNU. APROPOS, DACA ESTI DE 24 DE ANI IN BUCURESTI, STAI DRACULUI CUMINTE ACOLO SI VINDE DROGURI, LASA-NE PE NOI IN PACE, ARE CINE SA NE APERE.Il avem pe marele politician Cracea Claudiu.
Justitiarul pe 09 Iunie 2018, 19:24
#9
Prostia este in floare
Niciodata n-am afirmat ca as fi la Oradea, imbecilule! Sunt plecat din Turnu de 24 de ani, dar nu trebuie sa-ti dau tie socoteala, cred insa ca ai fost înregimentat si in Piata Victoriei fiind, te bate soarele in cap si bati campii pe aici. Pentru linistea ta afla ca nu sunt tavocu"..., căruia pe vremuri i-am dat peste bot de nu cred ca a uitat nici acum...si o sa-i dea si viata cat de c*rând..., tot peste bot!
JUSTITIARUL. pe 09 Iunie 2018, 17:51
#8
"justitiarului"-???
Am folosit ghilimele pentru ca nu esti acelasi cu cel din august 2014. TU ESTI CHIAR TAVOCU! Acum zici ca esti in Buc*resti, alta data te stabililisei pe la Oradea, maine poimaine te dai consilier prezidential sau vreo laura codruta. In privinta prostiei, stii vorba: cine zice ala e! Si fii atent, eu am zis ca ai pus batista pe tambal, iar tu zici ca invers.
Justitiarul pe 09 Iunie 2018, 07:52
#7
Hai ca e interesant
Eu am fost acuzat de niste neica nimeni ca am pus tambalul pe batista si un dobitoc răspunde în locul meu, hai ca e amuzant. Da e bine totusi ca omul pazeste tribunalul stand dupa fundul onor Tavocului, eu din Buc*resti nu pot face asta si nici macar nu intentionam, am treburi mult mai importante.
Bratu I. pe 07 Iunie 2018, 06:35
#6
Intrebare pentru Judecatorie.
-De ce nu publicati hotararea instantei din dosarul3427/329/2017 din data de 05.06.2018 cu privire la plangerea lui Tavocu impotriva IPJ ?

Cine v-a dat ordin sa musamalizati din nou cazul?

-De ce politistii de la circulatie nu-i retin din nou permisul pentru modul cum incalca regulile de circulatie?
Berete. pe 04 Iunie 2018, 17:59
#5
Atentie la Tavocu.
Daca veti accesa site-ul Barbarosie Octavian veti gasi anuntul pe LINKEDEN ca este manager al firmei UNISAT TV SRL. Este o minciuna, aceasta firma a fost desfintata si cat timp a figurat la Registrul comertului ca este in functiune nu s-a inregistrat cu cifra de afaceri, dar facea afaceri sub acest nume pe care nu le inregistra in contabilitate. Este un mafiot ordinar.
JUSTITIARUL. pe 04 Iunie 2018, 07:21
#4
Anunt important.
Ii anunt pe toti cei interesati si, mai ales, pe cei care m-au acuzat ca am pus batista pe tambal in cazul criminalului mafiot Tavocu ca maine 5 iunie 2018-ora 8_30 va avea loc la Judecatoria Turnu Magurele procesul dintre Tavocu si Inspecoratul judetean de Politie Teleorman, care a avut marele c*raj si tupeul sa-l sanctioneze pentru inca una din multele incalcari ale legilor. TREABA INTERESANTA ESTE SA VEDETI CUM AU FOST DIN NOU ARANJATE LUCRURILE INTRE AVOCAT SI JUDECATOR PENTRU A-L SCOATE DIN NOU BASMA CURATA PE INFRACTOR! VOI REVENI. E BINE SA VENITI CAT MAI MULTI LA PROCES, CARE VA FI INREGISTRAT.
Paul Tone pe 02 Iunie 2018, 09:55
#3
Asta e Romania condusa de PSD
Asta a facut si face infractorul Dragnea,sustine mediocritatea si recompenseaza slugile si asistatii social,iar cei ce au muncit si muncesc in continuare cinstit,sunt umiliti si saraciti in fiecare zi.Sa-i votati si la urmatoarele alegeri,ca tare sunt c*rios cu ce minciuni si promisiuni vor mai veni,iar propunerea PSD pentru limita de varsta de pensionare este de 67 de ani.Simplu,nu mai sunt bani,iar investitiile lipsesc premeditat.
Veorica pe 01 Iunie 2018, 15:22
#2
Viitorul vă oferă numai ceea ce ați votat !
Mda,dar,din păcate,toate cei 18.104 pensionari de la CAP au dat votul PSD.Iar o mare rușine o reprezintă modul de calcul al pensiilor tuturor cetățenilor.Diferențe enorme între pensia maximă și cea minimă.Ce să mai vorbim de pensiile magistraților,ale polițiștilor,militarilor,jandarmilor proveniți din vechea sec*ritate,plus cele speciale ridicate de parlamentari,falșii revoluționari și ale celor din vechile servicii de sec*ritate.Din păcate,asta e țara în care trăim și votăm de 28 de ani.BRAVO,ELECTORAT ROMÂN!Cei ce au muncit 35-40 de ani au pensii de mizerie,iar cei cu 20-25 de ani au pensii speciale.
un pensionar pe 01 Iunie 2018, 14:34
#1
ciuma rosie
cei care au muncit cinstit au pensii de mizerie,ducindu-si traiul de pe o zi pe alta! Cuclea are peste 100 milioane salariul,la fel si Cristea viceprimarul! ce fac astia pentru banii care vin lunar la ei in cont?mai sunt privilegiatii,in frunte cu Cone,mare director,care nu stiu pe ce iau salariile uriase? orasul a saracit iar ei traiesc in lux si huzur!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.