Senzational!! Chinejii lui Dragnea - investitii uriase in toate orasele din Teleorman in afara de Turnu Magurele.

29 Mai 2018, 09:45 | 11322 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ambasadorul Chinei primit la Videle cu pâine și sare

Ambasadorul Chinei a vizitat săptămâna trecută județul Teleorman, potrivit unui comunicat al Ambasadei. Diplomatul asiatic a discutat cu oficialii teleormăneni despre posibile investiții chineze în județ. La întâlniri a participat și Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă.

Vizita ambasadorului vine la trei săptămâni după ce Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, amândoi originari din Teleorman, au participat la un dineu la Ambasada Chinei, unde au discutat cu o delegaţie chineză despre oportunităţi de afaceri. La întâlnire au mai participat ministrul de Interne Carmen Dan (și ea din Teleorman), şi Adrian Mlădinoiu, secretar de stat al Secretariatului Guvernului, potrivit TVR.

Ce s-a întâmplat la întâlnirile de lucru? Comunicatul Ambasadei Chinei scrie că ”liderii locali din România au salutat cu drag vizita ambasadorului Xu și au declarat că judetul Teleorman are o locație geografică excelentă și reprezintă un centru de transport pentru regiunea sudică a României, judetul având parte de mult soare și o tradiție de cultivare a legumelor, industria are o bază solidă și resurse umane sunt abundente”.

Mai mult: liderii județeni au arătat că ”Județul are o dorință puternică de a coopera cu China și speră să realizeze o cooperare pragmatică cu China în domenii precum infrastructura, prelucrarea legumelor, echipamentele electronice, întreținerea locomotivelor, medicina și sănătate, cultura și educația, și salută în special întreprinderile chineze să investească în fabrici”, potrivit aceluiași comunicat.

Un alt comunicat, al Consiliului Județean Teleorman, arată că întâlnirile au avut și obiective concrete. Astfel, delegația chineză a vizitat ELECTROTEL S.A., o companie care produce tablouri electrice de joa­să şi medie tensiune, serele InterAgro ale omului de afaceri Ioan Niculae (eliberat condiționat din închisoare), și Primăria orașului Videle, unde au discutat posibilitățile de investiții din zonă. Potrivit site-ului MediasudTV, primarul din Roșiorii de Vede le-a prezentat chinezilor trei propuneri de investiții în municipiu.

La Turnu Magurele nu au venit chinejii pentru ca aici au investit deja(minciunile lui Dragnea).

sursa: g4media.ro 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
felix pe 23 Iulie 2018, 16:19
#2
coruptia din trmaguurele
vái dè capuĺ cetatenilor cu politia corupta deasemeni cu primarriul si judecatoria de ce nu faceti o greva mare mare va este frca?
jake pe 30 Mai 2018, 15:34
#1
una din minciunile psd
in prag de viitoare alegrii fanariorul de teleorman zis dreagnea aduce fel de fed de figurii de oaneni de afaceri straini vezi doamne ca pe viitor vor creea loc*ri de munca in prapadiul de teleorman da de unde numai iluzi ca si la turnu la peimarie unde primarul si vicele vind iluzi ca vor introduce apa si canal la pastul caiilor in magurele si odaia daca abia fac cite o frinrura de str la 4 ani cind se trezesc va sunt in fruntea orasului niste oameni care nu au nimic dr a face cu orasul
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.