Exclusiv - Coruptie: Functionari din Primaria Turnu Magurele primesc spaga pentru a ajuta societati din domeniul agricol.

24 Mai 2018, 00:04 | 10417 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Angajati ai Primariei Turnu Magurele "presteaza servicii" pentru societati cu activitati in domeniul agricol. In aceasta caracatita sunt si angajati APIA.

Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
jab pe 24 Iunie 2018, 10:04
#12
gara turnu
Mwrsu tr este facut de pirvu viorel
Vadim Olaru. pe 06 Iunie 2018, 06:08
#11
Lui #9
(Scuze dlui Curcafa daca nu este acelasi cu "revolutionarii"! Eu nu-i stiu numele de botez.)Bai #9, esti un bou, ca de obicei n-ai inteles nimic din ceea ce am scris! De ce sa pierd timpul cu asemenea dobitoci?!
.... pe 04 Iunie 2018, 18:25
#10
....
ce sa intrebe pe Gazea Marian cum se lucra ala e un prost escroc revulutinar si el a lucrat in primarie cu Curcafa dar acum se da bolnav ca are bani multi ca revolutionar de ce ar mai lucra, pensie pe caz de boala ca nu le verifica nimenicum sau luat ?
Unu de prin sat pe 31 Mai 2018, 08:22
#9
Superficialitatea și ignoranța,bată-le vina!
Vadime,la tine informația este total facultativă.Curcafa despre care nevorbesti că ar fii revoluționar,este o cu totul altă persoană decât cea a lui Curcafa din primărie.Și de aici,întreaga ta prezentare a lucrurilor,pe care văd că te scremi să ne-o induci,este falsă și nulă pentru argumente.Așadar,din nou confunzi sluga angajată,cu patronul.Eu zic să se înceapă o cercetare,așa cum se spune prin articol,că de găsit,vor găsi suficiente nereguli.
Vadim Olaru. pe 30 Mai 2018, 18:24
#8
Pentru #4
Intrucat vad ca nu pricepi ce vreau sa spun, hai sa fiu mai explicit:- Nu-l cunosc pe dl Curcafa, stiu cu aproximatie ca este angajatul Primariei, pe la Registrul agricol. De pe internet stiu ca este revolutionar, dar nu stiu la care revolutie a luat parte caci in orasul nostru a fost un fel de MANEA. Ca despre el se vorbesc atatea, cum de altfel se vorbeste si de Cracea si altii. - IN FOND EU DORESC CEEA CE DORESTE TOT POPORUL: PEDEPSIREA TUTUROR CORUPTILOR, NU NUMAI A UNORA!!!(Hai c-am zis-o, 3/4 din pop**atia tarii ar trebui sa intre in puscarie!- inclusiv presedintele+ proc*rorii+judecatorii) Propunerea mea: hai s-o lasam balta!
Același de la #4 pe 29 Mai 2018, 08:25
#7
Încă ceva pe sc*rt
Iar pentru mai buna ta informare,nu am cum să fiu implicat în afaceri agricole,întrucât nu am avut decât două rânduri de vie pe care le-am ”dat în parte” încă din anii 90.Pe vremea aia,APIA nu exista nici măcar pe hârtie,iar falsurile și smecheriile cu terenuri agricole de prin primării nu ajunseseră prin zonă.Întreabă-l pe Gâzea cum se lucra pe acea vreme.
Tot ăla de la #4 pe 29 Mai 2018, 08:10
#6
NU MAI ASCUNDEȚI ȘI APĂRAȚI HOȚIA !
Oooooff,Vadime,dacă ar durea prostia,te-ai auzi de pe lună.Uite cum ne dai exemplu de spălat pe creieri.Aici este vorba STRICT DE ANGAJAȚII PRIMĂRIEI TURNU MĂGURELE.Nu am auzit că ar fi și Crăcea angajat,adică pe organigrama instituției.Hai să nu confundam sluga cu stăpânul.Cine vrea să cunoască adevărul sau măcar o mare parte din el,e bine să caute ceva mai bine prin acte.Acte și documente oficiale,nu simple prezumții și informații de pe tractor ori bârfe de pe coridoarele primăriei.În perioada următoare vor ieși la suprafață multe nereguli și infracțiuni ale acestui serviciu din Primăria Turnu Măgurele.
Vadim pe 28 Mai 2018, 18:13
#5
Lui #4
Pentru informarea ta iti spun ca dl Cracea este tot in Primarie, pe post de consilier consilier PNL si a facut afaceri cu acelasi Curcafa si cu Ioan Niculaie. Pe de alta parte, DE CE SA VORBIM NUMAI DE ANUMITI MAFIOTI SI DE ALTII NU???? PENTRU CA PRINTRE ALTII ESTI AMESTECAT SI TU??
Un consilier particular pe 28 Mai 2018, 13:06
#4
O societate bolnavă și coruptă
Măi consilierule,aici este vorba despre neregulile si infracțiunile care se petrec prin primărie,iar TU,o ți gaia mațu cu Crăcea.În ce hal au reușit socialiștii ăștia să vă spele creierii?!Când o să vă dezmeticiți,vă veți trezi în beznă și deșert.
Un fost consilier liberal. pe 26 Mai 2018, 06:34
#3
Sa fim obiectivi!
Domnule Claudiu Cracea, sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului! Pai mataluta cum te-ai imbogatit pe vremea cand aveai legaturi cu APIA si aveai si asociatie agricola? Afacerile dumitale nec*rate sunt mai vechi decat ale domnului Liviu Dragnea si cred ca i-ai fost mentor!
el pe 25 Mai 2018, 08:09
#2
și cune
Și Cune de la apia e de cercetat.
Unul de pe la Seaca pe 24 Mai 2018, 16:20
#1
Corupție și FURT !!
Ardeiul umplut Curcafa face tot felul șmecherii,schimburi și falsuri cu terenuri agricole în avantaj personal.Sa fie verificata întreaga lui activitate și vor ieși la suprafață toate infracțiunile.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.