Trecutul lui Dragnea Nicolae Liviu.

24 Mai 2018, 00:03 | 10664 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Trecutul lui Dragnea.

Figurile celor care ne conduc ne-au devenit atât de familiare încât uităm să ne mai întrebăm cine sunt, de fapt, acești oameni, de unde vin și ce au făcut înainte de a intra în politică și de a decide în numele nostru.

După atâția ani în care trecutul lor a avut rădăcini înfipte adânc în nomenclatura comunistă sau în rețeaua de cadre a Securității, iată-ne intrați într-o nouă paradigmă. E o lume pe care o cunoaștem, care ne-a dat miliardari de carton, moguli de presă sau primari de municipii, dar niciodată n-a ajuns să conducă cu adevărat România. E lumea micilor afaceriști căliți în descurcăreala anilor ’90, cei care îndesau marfă în portbagajul de Dacie sau în remorca de ARO, oameni plecați de jos și puși pe făcut bani prin orice metode, de la comerț cu amănuntul până la acapararea activelor de stat. De aici vine Liviu Dragnea, așa a făcut primii bani și așa și-a croit drum spre o carieră politică.

Mai mult, aici>>recorder.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Untesu pe 23 Mai 2019, 06:53
#8
Prostituate din echipa lui Dragnea ajunse sefe in scoli in Rosiori Vede
Meserie "onorabila" zic, de vanzator de bere indoita cu apa. Doar era mare nevoie ca taranusii sa isi racoreasca burtile dupa munca din camp. Din sera. Altii din echipa lui de aplaudaci-sustinatori. in tinerete au fost nici mai mult nici mai putin decat " vinzatoare de placeri" in Turcia Iar acum sunt sefe la scolile din TELEORMAN,ROSIORI DE VEDE . La scoala M. EMINESCU, fosta vinzatoare de placeri. Cu pretentii ca este directoare, Mihai Niculina. Va educa copii.
Cineva pe 27 Iulie 2018, 20:20
#7
Periculos
Să-și aducă aminte Liviu că în 1991 a făcut un mare rău,unui om nevinovat din Giuvarasti si nu a fost pedepsit nici în ziua de azi. Cică există Dumnezeu ! Unde este? Omul ăla a plătit cu vârf și îndesat ptr.ce a furat Liviu.
Anonim pe 30 Mai 2018, 06:36
#6
Pentru"eu"
Alt analfabet.
eu pe 27 Mai 2018, 20:28
#5
# Anonim
Cum este corect, scri sau scrii?!
Giorgio El Camorranese pe 25 Mai 2018, 20:25
#4
El cappo
Dupa articol omu a procedat k si mafia italiana are talent trebuie sa recunosc,dar normal trebuia sa fie oprit cand a ridicat stacheta pentru intrarea in politica.Intrebarea pe care o pun ‘“de cine “

Pai toti politicienii romaniei sunt la fel numai ei au razbit pentru k Romania este un stat mafiot.

Anonim pe 25 Mai 2018, 15:12
#3
Pentru Ipsee
Învață să scri,ai rămas la nivelul de grădiniță
Ipse pe 24 Mai 2018, 21:38
#2
Dragnea
Cel mai regret al meu este că în grădiniță unde am fost colegi cînd i-am tras un scaun în cap nu i l-am spart....poate îmi încărcăm copilăria și sufletul cu un păcat dar scăpăm tara de acest fariseu....credeți mă ...

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.