Vel Pitar deschide o fabrica de panificatie la Turnu Magurele. Liviu Dragnea si-a dat OK- ul.

20 Mai 2018, 23:10 | 10955 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Vel Pitar.

Guvernarea PSD - TR vrea sa arate teleormanenilor ca se misca ceva in acest judet. Liviu Dragnea si ai lui vor sa faca ceva drept multumire pentru increderea primita la atatea alegeri. Ce sa mai lungim vorba, Vel Pitar vrea sa scoata pe piata un sortiment nou de covrigei.

Cunoscuta firma va mai deschide o fabrica si in orasul Slatina, tot pentru aceeasi covrigi. In Olt se va produce covrigul, iar la Turnu Magurele gaura. Gaurile facute la Turnu vor fi trimise la Slatina pentru ca acolo se vor asambla. Multumim, Liviu Dragnea!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
jake pt placintaru pe 23 Mai 2018, 19:45
#6
ha ha
plakitare soi urit esti ca cei pe care ii slujesti ne dospit si cu frica ca vin alegeriile si pierzi postul caldut de la primarie de daca isi face au treaba nimeni nu avea nimic cu ei dar magurelea este o oglinda a neputintelor si nu este problrma ta ce scriu eu sau cum scriu esti marunt intr -o problema care nu este ata
Placintaru. pe 22 Mai 2018, 18:21
#5
Un nou sortiment.
O paine sub forma de bagheta, avand la unul din capete, de o parte si de alta doua chifle. Aceasta paine se va servi la masa festiva ce se va da in onoarea dlui Claudiu Cracea cand va fi ales Primar. Pofta buna!

Addenda: jake, iubitule, inainte de a scrie pe acest site invata sa scrii in limba romana!
jake pe 22 Mai 2018, 12:18
#4
prea frumos sa fie adevarat
Cit va fi ciumati rosii la cirma orasului nimic nu se va intimpla in acest oras distrus cu buna stiinta de psd,ei psd nu intereseaza destunul orasului,ci numai bani pt bunastarea lor oras al caeui catriere marginase,fara apa canal, pt ca am fost blestemati cu o conducere care este nu este intersata de bunastarra orasului ci numai ai lor, d- zeu sa le d - ea dupa gind si fapta cind le este mai bine!
Placintaru. pe 21 Mai 2018, 17:17
#3
Tehnologie absurda.
Daca se trimite gaura la Slatina si acolo se pune coca, se coace, s.a.m.d. inseamna CA COVRIGII SE FABRICA ACOLO NU LA NOI! De asemenea comentariu "ironic" sau mistocar numai redacorii acestui site sunt capabili. De unde, concluzia ca testele lor sunt vide, adica numai gauri!
Lica din vale pe 21 Mai 2018, 08:10
#2
Haz de necaz
Se deschide si o fabrica de taiat frunza la caini.Caini avem destui iar forta de munca calficata pentru asta este destula.
zoro pe 21 Mai 2018, 05:19
#1
nu au interes
tatuca are interes sa saraceasca zona pentru a putea sa domine pe cei care mai sunt pe aici,din ce in ce mai putini!orasul este in faliment si condus de incompetenti care isi urmaresc interesele lor!au pus oameni incapabili peste tot,tinerii fiind nevoiti sa isi paraseasca zona natala deoarece nu pot face nimic de oamenii psd-ului.psd-ul taie si spanzura tot ce misca in oras!au retele de informatori peste tot,slugoi obedienti care nu au scrupule!la alegerile viitoare cei care simt ceva pentru orasul asta trebuie sa se mobilizeze sa se duca la vot si sa trimitem la cosul de gunoi pe cei care si au batut joc de acest oras si de copiii nostri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.