Sechestru pe averea lui Adrian Gadea.

15 Mai 2018, 00:01 | 11495 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Stapanul si sluga.

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Gadea Adrian, cea mai buna sluga a lui Dragnea. Ea, sluga, nici acum nu realizeaza in ce cac.t a bagat-o stapanul.  Duhoarea face parte din viata lui Gadea, de aceea nu ii miroase a stricat. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ce va mai place pe 22 Mai 2018, 15:15
#5
sa va aberati
STATI CALMI. Vor trece legile justitiei si vor scapa. Si apoi vor alerga pe toti cei care s au opus sistemului DRAGNEA. Iar daca vor ajunge la bulau si va catiga PNL ul cu Sica mandolina si Cracea viteazul, lucrurile nu se vor schimba. TOT RAU O SA FIE.

Asa ca nu mai avem incredere in nimeni.
ION Hakerul pe 17 Mai 2018, 22:41
#4
teama mare
au sechestrat ce??,,ha ha
Toți egali în fața legii pe 16 Mai 2018, 09:40
#3
Oamenii din jurul lui Dragnea
În sfârșit,un gest normal al justiției.Mă așteptam,ca după fața pe care o are acest slugoi,să-i ridice și buletinul.Din păcate,asa sunt toți cei promovați și puși pe funcții importante,de către PSDragnea.Iar acum,după atâtea și-atâtea matrapazlâc*ri descoperite de justiție,cum își justifică Liviu Dragnea întrega avere?Se pare că în România lucrurile au luat-o razna,iar cei ce conduc guvernul și legislativul se întrec în tot felul de complicități ale hoțiilor acestui infractor.AMR două săptămâni.
adrian pe 16 Mai 2018, 09:26
#2
a
Chiuaua de companie. LOL
JAKE pe 15 Mai 2018, 08:56
#1
SĂ-I IA AVEREA
SI ASA ESTE UN CÎINE DE COMPANIE A VATAFULUI DE JUD DREAGNEA CA SI PRIMARUL SI VICE -PRIMARUL,care nu-s buni de nimic,pe magurele mizeria este le-a ea acasa numai vorbim de canal apa care lipsesc cu desăvîrsire vai de capul vostru că va pus lumea în capul trebi dupa voi 2200 vom avea apa, niste bandiți vorbele lor si promisiuni niste fîsuri în vînt cool cheese
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.