Adevarul despre Dragnea - sarac si cinstea au mancat-o porcii de la Salcia - ne scriu cititorii.

05 Mai 2018, 00:23 | 12524 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
BMW - masina porcilor de la Salcia.

Dragnea, cel votat de prea multi imbecili, e un ipocrit notoriu. Ne tine prelegeri
despre bunastare si familie traditionala si ia priviti voi cu ce se plimba nenorocitul.
Masina,una dintre ele, cumparata de fiul lui, printr-o societate fara profit. Voi, amarastenii
care lucrati la Salcia sau la hotel, ce salarii aveti? Cam mici, nu? Uite unde baga
famiglia Dragnea banii, in masini de lux, prostii sa traiasca in saracie, ca sunt
prea fraieri.

Colac peste pupaza, masina are si ITP-ul expirat. Ia spuneti mandri militieni de la rutiera,
aveti pampersul ud cand trece pe langa voi?
Daca e vreun prost care crede ca Dragnea e sarac si cinstit, sa se spanzure inainte
de a mai vota!

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
eu pe 20 Mai 2018, 08:38
#27
ați uitat ideea de bază
dragnea e un ipocrit. Se laudă că ține cu poporul, iar el e un nenorocit. Fură de rupe prin intermediul unor proști.
Ilie de la Scularie pe 19 Mai 2018, 08:43
#26
@cititor pasionat
Se vede la tine defectul profesional în perceperea unor subtilități. Nu privi totul după schița tehnică! Când m-am referit la brand aici, m-am referit la ideea de original și exotic pentru pseudonimul folosit aici. La fel de bine puteam alege altele, gen ... Nebunul din coceni sau Kunta Kinte. Prăfuiala aia cu lucratul la aterierul de sculărie din Combinat, e pentru prostit pe proști, vorba unui măscărici de la Latrina 3. Cât despre Ion Brătianu, hai să fim serioși! Nimeni din această țară nu are dreptul de a arunca în derizoriu un nume care a făcut enorm pentru țara asta, spre deosebire de alții care se bat cu cărămida-n cheptul lor de aramă că tot ce fac e pentru țară, dar care ne-au adus la sapă de lemn. Ion Brătianu a locuit aici câteva luni, la 1877, și a avut multe nopți de nesomn. Azi și alții au nopți albe pe aici dar din alte motive.Vorba aia, acolo unde nu-i morală și prințip, acolo e corupțiune, și o soțietate fără morală și prințip carevasăzică, că nu le are! Parol nene!
Un cititor ocazional. pe 18 Mai 2018, 17:46
#25
Una haioasa foc!
La Atelierul de scularie-autoutilare de la fostul IUC lucra pe vremuri un frezor care se numea Ilie Burghiu ( el isi pronunta numele cu accentul pe "ghi") si cand se vorbea de el i se spunea chiar "Ilie de la Scularie"! Nu l-am auzit sa vrea sa-si patenteze numele la OSIM. Acum nu stiu daca pe vremea aceea exista cel cu "brandul" de azi care-si zice la fel. Poate el este plagiatorul?!Parerea mea este sa incerce cu pseudonimul Ion Bratianu.
Un amic. pe 18 Mai 2018, 11:56
#24
Draga "ilie de la scularie:
1- Nu pricep de ce tii atat de mult la acest pseudonim si de ce il socotesti a fi un brand?! Brandul are un regim juridic special. Si-apoi din multimea de Ionescu Ilie numai unul este "brand" iar restul plagiatori?! 2- Daca n-ai nimic concret si serios de spus de ce nu-ti vezi de treaba (presupunand ca ai vreo una)? Crezi ca prin felul cum scrii faci vreun serviciu PNL? Eu si altii suntem convinsi de contrariul!!
"Plagiatorul" pe 17 Mai 2018, 18:15
#23
Lui Herr ilie nebunul.
Dorinta mea este sa nu mai scrii imbecilitati pe acest site. In ceea ce priveste limba vad ca folosesti stilul Hitler, Himler, Goebbels, Hess. Dar ti-ar fi mai de folos niste cianura sau "casa de odihna si creatie" Spandau.
Ilie de la scularie pe 16 Mai 2018, 11:04
#22
@Plagiatorului
Și-n ce limbă vrei să-ți vorbesc tovarășe? A frățiorului de la Răsărit, care libertate ne-a adus? Dacă tot găvărim pa ruskii ... iob tvoiu mati daragoi tavarisci!
Ilie de la scularie pe 16 Mai 2018, 11:01
#21
@Plagiatorului
Mein Liebe Idioten Kamerad, când eu am folosit acest pseudonim tu încă mai trăgeai la șaibă. Apropo, vezi că la tine nu se poate vorbi de umor ÎNCĂ. Poate doar miștocăreală. Pentru umor ești încă,,sub nivelul mării",,,nu te vezi din iarbă". Îți mai trebuie oleacă de evoluție. Și aia nu se face trăgând la șaibă, ci în altă parte unde se lucrează cu creierul nu cu pila și ciocanul. Când veiu realiza asta și poate mai zbârcești puțin creierul (al tău e prea neted, probă că ... ai dat probă de pilire pe proriul cerebel wink )mai discutăm de cele ale umorului. Hai pa, că te-am băgat nejustificat în seamă și ți-o iei în cap.
Justitiarul pe 14 Mai 2018, 14:56
#20
Mare ti-e gradina, Doamne!
Da ce adevarat poti fi..., n-ai abandonat pe dracu...! Ilie de pe langa scularie, mai schimba si tu placa, e zgariata rau..., luminatia ta! LOL
ILIE DE LA SCULARIE. pe 14 Mai 2018, 07:16
#19
Lui ilie de la scularie..
Stimate derbedeu prost crescut si neam prost, de-a lungul vremii ti-am mai explicat ca nu eu plagiez, ca am lucrat efectiv la Scularie la Combinat, perioada cat am lucrat, la ce maistru, ca ma cheama ILIE SCULERU, etc.Numele tau nu poate fi un brand intrucat nu l-ai inregistrat la OSIM (apropos, eu am niste inventii brevetate acolo), asa ca nu plagiez nimic. De ce nu-ti iei pseudonimul PULICA FRANARU, ti se potriveste mai bine? Si inca ceva:n-ai mai invatat nici un cuvant din limba lui Klaus Iohahannis-Hitlerescu?
Adevaratul JUSTITIAR. pe 13 Mai 2018, 18:01
#18
Nu am abandonat lupta!
Tavocu nu va scapa! Acest individ este dement, zi de zi se face vinovat de alte infractiuni.
Ilie de la Scularie pe 13 Mai 2018, 14:58
#17
@impostorului
Mein Liebe Idioten Kamerad, atât de ...biped ești încât să nu poți produce și tu un brand? Sau oi fi și tu un discipol al plagiaorului Puie Monta?
ILIE DE LA SCULARIE. pe 13 Mai 2018, 06:05
#16
Turneanului idiot #15
Costele, la cat esti de hot si prost, ma mir ca nu te-ai gandit la asta pana acum?!
Turnean furios pe 09 Mai 2018, 12:13
#15
...pe prostia unora
Am toata admiratia pentru justitiarul de care zici, ba chiar mi-a dat idei. Se pare ca esti cetateanul dus cu capul si pupindosist de primar, de care cineva spunea ca uiti mereu sa-ti iei rudotelul. De anul asta nici eu nu voi mai plati impozite, sa vedem ce masuri va lua "domnul" primar.
Turnean putin mai informat. pe 08 Mai 2018, 17:15
#14
Un raspuns.
Adevaratul <> este cel care se lauda acum catva timp ca,fiind plecat din Turnu Magurel de vreo zece ani (pare mi-se pe la Oradea) si avand un apartament in localitate si un autoturism la aceeasi adresa) nu a platit nici impozit, nici TMT. Acest dobitoc nu si-a dat seama ca a dat suficiente date pentru a fi identificat fara nici o dificultate! CATI CETATENI INDEPLINESC SIMULTAN ACESTE CONDITII: ARE APARTAMENT SI AUTOTURISM PENTRU CARE TIMP DE ZECE ANI N-A PLATIT DATORIILE, FIIND PLECAT?? SIMPLU: EL ( acum nu veti vrea sa-i spun numele, il stie dl Primar, care stie ce are de facut!). SI ASEMENEA BANDIT FACE PE PROFESORUL DE CINSTE, MORALA SI ANTICORUPTIE!!!
Turnean dezorientat. pe 07 Mai 2018, 18:11
#13
Cine este imbecilul?
Pana la urma cine este adevaratul justitiar, cel cu litere mari sau cu litere mici??#10 vad ca ridica o problema foarte serioasa, care este ocolita de aproape patru ani.
Justitiarul pe 07 Mai 2018, 10:01
#12
Breaking news
Uite ca am si clona, la ce altceva te mai pricepi, musiu, sa imiti? Ilie, de ce dracu nu te muti tu in Congo, daca esti asa superior si ai ajuns sa te mandresti cu un imbecil ca dragnea? Pana una alta nici un judet din care vin cei mentionati de tine, nu este asa de jos ca Teleormanul. In concluzie, latrati cat vreti, atata timp cat prostia voteaza psd, nimic nou nu se va intampla acolo, cert este ca sunteti rasul intregii tari si ati ajuns sa inspirati mila, iar cand rasul transmite si mila, e mult prea grav.
turnean supărat pe 07 Mai 2018, 07:19
#11
Pt 8#
Ilie e deștept, tu ești o replică imbecilă, clar ești votant PSD.
JUSTITIARUL. pe 07 Mai 2018, 07:00
#10
Ai dreptate #9 !
Spui ca daca omori un om nu patesti nimic si asa este. Sa va reamintesc cazurile lui Tavocu-interlopul cu imunitate totala, care dupa ce a fost achitat dupa ce-l accidentase grav pe profesorul Ispas Stanoiu, a omorat pe Staicu Gheorghe si iar a fost achitat si nu are nici cea mai mica mustrare de constiinta si-si vede nestingherit de afacerile lui ilicite. Voi vorbiti de DREPTATE FARA ADEVAR, CAND, IN REALITATE LEGILE SCUMPEI NOASTRE PATRII SUNT NISTE CODURI ALE MAFIEI.
dreptate fara adevar pe 06 Mai 2018, 19:33
#9
unde e justitia
Bai fratilor unde o sa ajungem ca legile astea sau dat dracu...nu mai sti ce sa intelegi acum daca ai oameni scapi sau se da cu zarul la noroc de ce uni oameni scapa de puscarie de ce este atata nepasare din partea organelor statului .Sa omori un om deci iei un suflet si nu patesti nimic...fratioare dincolo daca faci o miscare in plus da guardia peste tine si aici ce dreptate faceti ba voi cu legile voastre am intekes ca lui Chirigiu magureanu a omorat femeia aia cu masina culmea pe calea ferata si nu are nici un stres ....dumnezeu nu doarme fratioare si alti da amenzi o gramada de lovele pentru niste prostii.....bai ce legi votatati bai voi ..vreti sa mai si schimbati legile in favoarea.........dincolo nu e viata asa ...se sparge inima in tine de frica guardiei...
ILIE DE LA SCULARIE. pe 06 Mai 2018, 17:57
#8
Fascisti criminali!.
Nu sunt un acolit al lui dragnea, nu l-am votat si nici nu-l voi vota, dar nici al lui cracea, ludovic orban (porcul care s-a suit in copac si grohaie a prostie) si nici al ti**nului nazist de iohannis, dar ca sa spui ca toti cei care l-au votat pe ...n-are nici o importanta cine... sunt niste imbecili si spalati pe creier, constituie o crima ordinara. Intr-un stat cu adevarat democratic pentru asemenea nemernici si streangul este prea bland!. BAI, CRETINILOR, DRAGNEA A FOST VOTAT DE MAI MULTI CETATENI PENTRU CA TOTI ADVERSARII LUI AU FOST SI SUNT MAI PROSTI SI MAI HOTI CA EL!!! UITATI-VA LA MOACELE LUI IOHANNIS, LUDOVIC ORBAN, BASESCU SI SPUNETI SINCER DACA PAR OAMENI PE CARE II DOARE SUFLETUL DE TARA SI DE CETATENII EI.
Fantastik pe 06 Mai 2018, 13:43
#7
Pentru Eu
In p***da doamnei ma-ta sa te duci tu!
gogul magureanul pe 06 Mai 2018, 13:29
#6
dormi cukleo ca dormi bine
alo cuclea, criatescule, mai dormiti, orasul are nevoie de c*ratenie, mai ales pe magurele, iarba este la git de strazi cind te apuci asteptati sa vina alegeriile bateavar d- ezu sa va bata de nevonci si jlugi parose ce sunteti nu face ti cit o ceapa veniti o voi pt o va prin gura voturi ai mai pierdut o sectie ve fi istiorie cu tot cu gonaci alfe gizea
Tupeu pe ultima suta pe 05 Mai 2018, 18:43
#5
Pentru toti cei spalati pe creieri
Mai Georgele,astea nu sunt barfe,iar cand este pronuntat numele Dragnea,pute a coruptie,hotie si minciuna.Ca doar toate nerealizarile,mizeria si saracia actuala,au directa legatura cu el,ca doar n-o fii de vina Mos Craciun.Iar spalarea de bani pentru unii,are legatura si cu spalarea pe creier a multora.
Eu pe 05 Mai 2018, 12:47
#4
Pentru George
Ia du-te tu in p***da ma-tii! Nu mai citi, dacă nu-ți place!
Dănuț cuclea pe 05 Mai 2018, 09:35
#3
Zis koyu
Asta înseamnă să fii mafiot ! Fac alții pușcărie pentru tine, cumpără alții mașini pentru tine iar tu te dai sărac .
George pe 05 Mai 2018, 09:28
#2
Ne scriu...
Dar daca nu ar mai scrie cititorii,voi ce ati face? Ne intoxicati cu kakaturi depre Dragnea si atat.Daca vrem sa aflam despre Dragnea,avem de unde.Nu accesand acest site cu "informatii" preluate de la altii.Turnu cu stiri,nu Turnu depre Dragnea.Stiri, da?Nu barfe!
Somn ușor,electorat adormit ! pe 05 Mai 2018, 08:40
#1
Admirația față de infractorii Teleormanului
Firma care i-a adus mașina lui Dragnea a fost cumpărată cu doar 100 de euro(450 ron),iar mașina costă 170.000 de euro.Voi,cei ce încă mai credeți că Dragnea e un om cinstit,mai credeți în astfel de povești?O să vină ziua când o să ne spună că a fost făcută cadou de către socrul Petrache sau mai nou,de actualul viitor socru(tatăl Irinucăi).Și-uite așa se apropie alegerile și turma va veni voioasă la vot ca și cum ar avea și ei o mașină și un trai ca a lui Dragnea.Prostia se plătește scump.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.