Video Filozofia lui Fiscuci - Fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa. Le iese Teldrumul prin piele.

25 Aprilie 2018 | 13273 vizualizări | 24 comentarii
Fiscuci - vulpea prinsa la gaini.
Fiscuci - vulpea prinsa la gaini.

De ziariști a scăpat, de procurori nu. Da, este primul „patron” al Teldrum! Vă dați seama în ce teroare îi ține Dragnea? Omul de afaceri Marian Fişcuci, primul interpus al lui Dragnea în actele TelDrum, a fost audiat la DNA în dosarul în care el şi fostul deputat Adrian Simionescu sunt inculpaţi de procurori sub acuzațiile de evaziune fiscală, fiind acuzaţi că, pentru a nu plăti TVA, au folosit fictiv firma bulgărească Fan Speed Nikopole, controlată de parlamentar, pentru a livra în ţară utilaje agricole cumpărate de la firme consacrate din UE. Prejudiciul adus bugetului de stat este de aproape 5,7 milioane de lei.

Comentarii (24) Adaugă comentariu
adrian pe 26 August 2018, 23:03
#24
frati codrea
frati codrea a cumparat locul care se face bilciu rusine primarieri nimeni nui intreaba pe baieti astea 2 de unde au banii si cum au facut banii daca ei nu au o zi de munca lucrata pe cartea de munca aloo dna alo diicot alo dga alo serii
Cucu cel mic pe 26 August 2018, 23:01
#23
Stire noua
Adio bilci frati codrea a cumparat locul de la primarie care se face bilciu anul viitor o sa luati p**a in gura bilci m**e psd m**e ciuma rosie
Ilie de la Scularie pe 12 Mai 2018, 23:37
#22
@Marin Costinescu
D-le Costinescu, ca să vă răspund la primul aspect, un candidat perfect ar fi un fost militar de carieră. Un nume ar fi Norocel Jerca, un om deosebit. Crăcea? O nulitate! Este oglinda listei de consilieri - Bîciu, Neagu ...șamd. Liberalii autentici sunt, dar dezamăgiți și marginalizați. Un exemplu este d-l Niculescu. Domnia sa are o vârstă înaintată dar este dornic de a face politică liberală. Chiar s-a contrat cu conducerea PNL pe speță. Oameni clar și autentic liberali au fost maziliți pentru interese meschine. Restul e tăcere.
Marin Costinescu. pe 09 Mai 2018, 18:31
#21
Domnule ILDES.
Mata cunosti cateva cazuri particulare, pe cand eu cunosc cativa fosti si actuali membri PNL, PAMENI CU STUDII SUPERIOARE LA UNIVERSITATI DE STAT SI CARE PENTRU CEEA CE SPUN AU SI ARGUMENTE SOLIDE. EU ITI PUN DOUA INTREBARI CARE NU SUPORTA RASPUNSURI AMBIGUI: -AI STAT VREODATA DE VORBA CU CRACEA SI DACA DA, CE IMPRESIE TI-A FACUT?-CINE CREZI CA AR FI BUN DE PRIMAR?( poti da trei nume) IN FINAL O OBSERVATIE: DINTRE EXEMPLELE DE LIBERALI SOCOTITI AUTENTICI SUNT UNII BATRANI, UZATI, BOLNAVI SI CU DESTULE NECAZURI IN FAMILII CA SA-I MAI INTERESEZE POLITICA.
Ilie de la Scularie pe 06 Mai 2018, 13:38
#20
@Marin Costinescu
Nu mă îndoiesc de undele adevăruri spuse de dvs, dar nu știți tot. Cu o lună înainte de alegeri știți cine erau bot ăn bot la Nenea Iancu, la separeu? Crăcea și Simionescu. Totul a fost o cacealma d-le Costinescu, începând de la liste și culminând cu staff-ul de campanie al lui Crăcea. Ce căuta Necea acolo? Știți dvs că la ora 22 trecute fix, cineva l-a auzit pe ins vorbind la telefon și spunând: gata măi, l-am făcut pe prost, am câștigat! Nu mai e nici un secret lupta între Crăcea și Pârvulescu, care are legături oculte cu PSD. De fapt ambii au așa ceva. Opozanții lui Crăcea cine sunt? Neagu, Burghiu, șamd? Dar membrii PNL autentic unde sunt d-le Costinescu? Și aici vorbesc despre un Niculescu, Băețica, Pică..... Lor nu li s-a întins nici o mână. PNL e bun doar pentru o opoziție de operetă. Ăsta este rolul lui în viziunea PSD. Iar dacă PNL moare, va fi resuscitat cu activul de bază ALDE - Cune și amanta, Ștefan, Nardi, Nuțică, Delcea, șamd.
Marin Costinescu. pe 05 Mai 2018, 12:01
#19
Domnule ILDES.
Nu am timp acum sa-ti dau un raspuns ma argumentat, dar o voi face in c*rand. Pana atunci am sa spun, pe ac*rt, cateva adevaruri:- Citesc revista Ecouri dunarene, inclusiv rubrica referitoare la lucrarile C.L. Vad ca nu retii ca in mai multe randuri am spus ca in acesta exista unanimitate. Mata te-ai intrebat de ce la lucrari paricipa, de regula, 18 c0nsilieri? Cine este absentul? ( eu stiu!);-Cunosc destui membri seriosi de la fostul PDL care au fost marginalizati de Cracea de teama ca ii ia locul. Cunosc cativa consilieri de la ambele partde si am pretentia ca sun mai informat ca mata;- PSD nu are nici un interes sa-l ia pe Cracea, avand garantia ca la cat este de slab, niciodata nu va castiga! Chiar daca PSD ar pune drept candidat statuia lui Tudorica Dorobantul, tot l-ar invinge pe Cracea!Daca doresti-mai vorbim.
ilie de la scularie pe 04 Mai 2018, 13:17
#18
@Marian Costinescu
Domnule dragă, pe lângă faptul că bați câmpii, ești și foarte prost informat. Poate n-ai observat, dar citind Ecourile Dunărene, ai putea să observi cu ușurință faptul că, cu foarte mici excepții consilierii PNL votează cot la cot cu cei ai PSD, probă că au bătut palma. Crăcea este dorit și chiar sprijinit pe șest de PSD, pentru că la nivel local PNL + PSD = love. Trimite-ți sursele de informații la reciclare sau mai bine dă-le preaviz și angajează alții mai copți la minte.
Marin Costinescu. pe 03 Mai 2018, 17:07
#17
Va spun eu despre ce e vorba.
ACEST SITE VA TRECE SUB PATRONAJUL UNUI OM DE AFACERI DE ORIENTATE SOCIAL DEMOCRATA. DOMNULUI CLAUDIU CRACEA I SE "RIDICA" SEFIA ORGANIZATIEI LOCALE PNL SI, POSIBIL, NU VA MAI AVEA NICI CALITATEA DE MEMBRU AL ACESTUI PARTID. NICI CONSILIER NU VA MAI FI; VA FI LIPSIT DE SPRIJIN POLITIC.
doina pe 02 Mai 2018, 21:43
#16
nu mai avem stiri!
a ti intrat in vacanta domnilor de la Turnu cu stirii















asteptam stiri noi domnilor,sunteti in vacanta parlamentara sau totul este super in acest oras!
ILIE DE LA SCULARIE. pe 02 Mai 2018, 18:09
#15
Tot nu-i nevoie de titlu.
Domnule Cracea, ce facusi stimabile, ii dadusi afara pe toti redactoristiristii, sau plecara ei in semn de protest ca nu le marisi indemnizatiile si ramase numai femeia de serviciu care sa difuzeze toate prostiile pe care le aruncam noi in univers, crema societatii telectuale si culte la cap din acest maret muncipiu post comunist?? In acest caz sugerez celorlalti colegi de ziaristica sa continuie sa se insulte unii pe altii pana vei gasi alti scribalai.
jake pe 02 Mai 2018, 14:06
#14
pt conaci psd
Aveti c*raj sa veniti sa cereti oameniilor din turnu sa sprijine un puscaris si sjlujle psd care au distrus orasul si mint cu nerusinare va vor face si drege au trecut 2 ani de la alegerii si psd dorm i n primarie si nu fac nimic apa canal in cartierele maginase am ajuns e ris cu asemenea oameni care nu au nimic de a face cu orasul si sa -i sprijine la mitng niste gunoaie .
ILIE DE LA SCULARIE. pe 01 Mai 2018, 17:54
#13
Nu-i nevoie.
Mai, manca-v-ar neica de stiristi puturosi, ati adormit in adidasi? Se fac*ra 7 zile(seven day) de cand alearga unii dupa fiscuci si tot nu l-au ajuns si nici el nu se impiedica in vreun dna si voi nu mai aveti nici o noutate?La treaba, tovarosi!
Postez și mă distrez pe 30 Aprilie 2018, 11:34
#12
#7 Ce faci secăturăăă, ai reapărut?!
După ce ți-au dat dat reject de pe mai multe site-ui,pe unde ai încercat să împroști cu duhoarea binecunoscută,te-ai întors acolo unde te-ai consacrat și te-ai făcut de râs.Așa-i că-i mult mai greu când depășești zona de inteligență din TR?Sfatul meu este să o lași mai ușor observațiile și suficiența care te caracterizează și să te concentrezi pe ceea ce scriu redactorii în articole.Altfel,rămâi același greu de citit și mai ales greu de suportat și acceptat.Ai încercat să postezi pe Știri de Turnu?Te pliezi mult mai bine pe ideile și caracterul celor de acolo,crede-mă.
Ilie de la Scularie pe 28 Aprilie 2018, 13:35
#11
@Om
Domnule dragă, subscriu comentariului dumnevoastră. Eu am coborât nivelul mesajului pentru a mă face înțeles de ....plutaș. Aici nu putem vorbi despre utilitate prezervativului. Aici este vorba despre ceva mult mai grav: accese zoofilice din partea doamnei mă-sa, ceea ce explică grohăiturile respectivului.
om pe 27 Aprilie 2018, 14:24
#10
Pentru # 7
Recomand flosire prezervativuli pt a nu te reproduce. Vb in fara sa judeci si esti de un nivel mediocru si fara scapare. Locul celor ca tine este langa unitate. Asa sa iti dau la gioale, ca vad ca prea esti prea plutas si odihnit. Esti o portavoce care are bateriile pe final, care incearca sa gafaie si sa PARA INTELIGENT. Asa ca iti urez vise placute. LOL LOL LOL LOL
adrian pe 27 Aprilie 2018, 13:16
#9
a
Urmeaza Dragnea, sa vedem el ce viteza are. La cat e Daddy de iubaret, poate se impiedica si-l prinde Naomi. LOL
Ilie de la scularie pe 27 Aprilie 2018, 13:02
#8
@# 7
Râde ciob că el e zob! Cine ți-a fost profesor de limba română? Kunta Kinte? Înainte de a ironiza pe altul, fii sigur că nu ești la fel de prost ca el. Sau mai prost. Și se pare că ești. Â nu se folosește în interiorul unui cuvânt după vocala e. Fă-ți temele înainte de a face pe cocoșul.
////!!! pe 27 Aprilie 2018, 09:34
#7
#5-Daca ar durea prostia,te-ai auzi de pe luna
Uite ca mai am puterea sa-i raspund unui retard care nu prea a trecut pe la orele de lima romana.In afara de faptul ca nu se intelege nimic din ceea ce ai vrut sa transmiti,am avut impresia ca citesc postarea unui bulgar Necunoscand si neantelegand realitatea care te inconjoara,cel mai bine ar fi sa stai ascuns,in liniste.
. pe 26 Aprilie 2018, 19:06
#6
.
Ba uratule tu nu esti consilier pnl? asta care esti administrator de site, Ragabeja.Uratu dracu, nici o gaina nu s-ar f...e cu tine/
Om pe 26 Aprilie 2018, 18:16
#5
Pentru # 4
Imediat ai sarit ca ars. Esti unu care nu intelege ceea ce se intampla si care au prins aripi si improasca cu noroi pe toti.visati ca va vor face voua dreptate. Da cand ai fost la spital ai dat plicul? Ai datttt. Esti la fel ca ei. Daca ai pune mana pe o functie mare ai fura si tu cu roaba. Taci din gura aia ca nu se va rezolva NIMIC. Esti ingust la minte si la vorbe.
/////!!! pe 26 Aprilie 2018, 10:26
#4
Prostia nu doare,dar se vede
Asa crezi tu,OMULE!Mai devreme ori mai tarziu vor da socoteala pentru faptele lor si vor plati.Pentru ca exista oameni ca tine,lucrurile inca mai merg greu si chiar prost prin tara asta.
Om pe 25 Aprilie 2018, 16:27
#3
OM
Le s-ge turca. NU LE FACE NIMIC. O VOR BUBUI PE LAURA GAURA si vor face ce vrea ei.Si dupa vor trece la umilirea si linsarea celor care au fost si sunt impotriva lor.(realitate,digi si chiar acest site micut)
adrian pe 25 Aprilie 2018, 09:43
#2
a
Ii antreneaza Dragnea pe astia. Poate ii ia si la lotul olimpic de atletism.
Mihai Gadea pe 25 Aprilie 2018, 09:17
#1
Ispravile unor haiduci din PSD
Eu zic sa-i lasam in pace,ca tare le mai place sa faca puscarie in locul lui Dragnea.Atat sunt de prosti si spalati pe creieri.Iar daca au fost dovedite actiunile de furt si evaziune fiscala,de ce nu le pun sechestru pe averi,pe case,pe conturile firmelor?Tacerea si neimplicarea conducatorilor Parchetului si a ANAF-ului din TR se cunosc bine,iar cei responsabili vor raspunde candva in fata unor autoritati corecte si nesubordonate politic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.