Dovezi - Mafia Pietei este sustinuta de primar.

17 Aprilie 2018, 00:01 | 11991 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Piata Municipala din Turnu Magurele.

LEGE PENTRU FERMIERII ROMÂNI! Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat pe 19 martie 2018, un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol. Noile prevederi îi avantajează pe micii fermieri și-i descurajează pe samsarii din piețe.

Mai mult aici.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Elena pe 20 Mai 2018, 12:20
#10
despre piata
revin din nou PIATA CARE S_A INFIINTAT IN CENTRUL ORASULUI -- chiar nu se poate ocupa nimeni, branza care se vinde pe jos, lapte, tot felul de hartii intinse pe jos au inceput sa vina si cu cainii dupa ei arata groaznic ramane in urma lor multa mizerie

Costel. pe 22 Aprilie 2018, 17:56
#9
Lipsa dovezi.
Nu se poate dovedi ca este sustinuta de Primar, dar ca este TOLERATA este limpede! SI NU NUMAI DE EL, CI SI DE ANAF, POLITIE, DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA, DIRECTIA SANITAR-VETERINARA, CONSILIUL LOCAL, PARCHET, BISERICI-INDIFERENT DE CULT SI DE CATRE NOI, CETATENII! ASA CA NU MAI FACETI ZGOMOT DE POMANA!(Observatie: faceti galagie ca in centru isi vand produsele pe trotuar cativa amarati, dar nu ziceti nimic ca si in Piata centrala se practica metoda la o scara mai mare!)
Mirela. pe 20 Aprilie 2018, 18:15
#8
?????
La comentariul meu vad ca nu sare nimeni sa ma faca cu ou si otet asa ca voi continua pe aceeasi linie rationala. Si eu merg in piata municipala cel putin odata pe saptamana si: -nu am impresia ca este dominata de ti**ni;- majoritatea "producatorilor" nostri autohtoni cred ca au gradini de zarzavaturi prin Spania, Italia, Grecia, Turcia, iar unii nici macar nu stiu ce sa raspunda;-marea majoritate a celor care vand branza afara pe trotuar si o dau mai ieftina decat cei din hala o fac si cu alte ingrediente in afara de lapte si o incheaga cu ceva sintetic-de lapte ce sa mai zic, este "spalat" cu grija;- rosiile sunt vopsite si injectate cu apa, chiar si cele zise autohtone (Izbiceni)=micii din carne de caine Adevarul dureros este ca si "amaratii nostri producatori tarani" sunt tot atat de "oti" (fara h) ca si cei din import;- si rasadurile se fac din seminte de proasta calitate din import. A VAZUT CINEVA VREUN CONTROL DIN PARTEA SANEPIDULUI SI A VETRERINARILOR? ISI IAU PARTEA SI GATA!
un fost lucrator pe 20 Aprilie 2018, 14:24
#7
surpriza
astazi vineri surpriza mare la donau chem patronull N icolaie impreuna cu o suita de afaceristi rusii in vizita la donau chem in vederea unei porniri a combinatului
Mirela. pe 19 Aprilie 2018, 06:10
#6
Dovezi???
As fi de acord daca ATI PREZENTA DOVEZILE. DECI, UNDE SUNT? IAR DACA FAPTELE SUNT DE NATURA PENALA, DE CE NU LE PREZENTATI LA PARCHET?!
Un turnean pe 19 Aprilie 2018, 00:32
#5
Adevarul cel adevarat
Cazangiu nu este altceva decat un las, cred ca ar fi in stare sa-i pupe si-n dos, doar sa fie numit sef. Numa ca atunci cand socrilor lui le-au fost furate 300 de milioane de niste ciori, absolut nimeni n-a miscat un deget sa-l ajute pentru a descoperi hotii. Si-a luat-o la greu..., dar continua sa fie servil si pupinc*rist. Si uite asa sunt multi altii care au cerebelul spalat si voteaza din imbecilitate si prostie.
adrian pe 18 Aprilie 2018, 09:26
#4
a
Sa fim seriosi. Cuclea mafiot? Voi nu va uitati ce fata are? De asistat social sau de sluga a lui Dragnea.
Elena pe 18 Aprilie 2018, 07:56
#3
Putina ordine si c*ratenie
Turnu cu stiri .chiar nu vreti sa va ocupat i si de piata infiintata in plin centrul orasului peisajul arata oribil







Scârba față de autoritățile locale pe 17 Aprilie 2018, 10:04
#2
Rușine tuturor celor ce au votat PSD !
Lăcomia,minciunile și hoția PSD au sufocat întreaga pop**ație.Prețurile au explodat,iar inflația a atins cote maxime.Gogoșile de măriri de pensii și salarii s-au desumflat rând pe rând,iar călăii societății în care ne ducem greu viața,încă ne mai conduc și ne fură zi de zi.Piața orașului a ajuns un loc unde specula și evaziunea fiscală este susținută și protejată de către conducerea mafiotă a PSD.În fruntea tuturor instituțiilor au fost numiți politic numai persoane obediente și slab pregătite profesional.
sorin pe 17 Aprilie 2018, 06:26
#1
pestele se strica de la cap
acolo este o adevarata caracatita de sus in jos sau de jos in sus,depinde cum vrei sa analizezi problema!conducerea stie de problemele existente in piata dar accepta tacit starea de fapt de acolo pentru ca se aprovizioneaza si ei de la pietari!piata e in subordinea lu Cone Cornel si este condusa de unul care nu stie nimic Cazangiu,protejat al marelui sef!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.