Mafia de la AJOFM Teleorman cotizeaza la PSD - ne scriu cititorii.

15 Aprilie 2018, 23:19 | 12313 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Achim Caranica Mariean.
Hai sa va povestesc cum te faci frate cu dracul atunci cand ajungi la sacul cu bani. Marian Achim ajuns prin grija psd.ului director la somaj si pus sa tina scaunul cald pana intoarce actualul subprefect...vechi ospatar
 
Ajuns director printr.o intamplare acest taran de la Islaz a uitat cat de marunt este si impreuna cu un alt coleg de serviciu au inceput sa fure din banul public. Acest coleg cu care Marian a impartit biroul ani de zile Bitin pe numele lui si.a infiintat o firma de formare profesionala, fiind in stare de incompatibilitate si impreuna au inceput sa preseze agentii economici din domeniul confectiilor sa incheie contracte de ucenicie si sa isi ia cota parte din bani pe care statul ii ofera pt acestia. Agentii economici sunt ameninintati de catre corpul de control al agentiei sa incheie astfel de contracte. Oare institutiile statului nu se sesizeaza? Oare cei care semneaza pt acordarea acestor sume nu au frica de Dumnezeu sau de justitie? Sau numiti Achim Marian si Bitin Nicolae.nu au frica de nimic pentru ca servesc si cotizeaza lunar la partidul psd?
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
babnul pe 16 Aprilie 2018, 08:24
#1
masinaria mafiei psd trebuie unsa
ce sa ceri stiulul fanariotilor cotizezi cu bani la alegeri ai dupa ceea in zecit de luat inapoi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.