Cum a intrat primul milion de lei de la Tel Drum în conturile familiei Dragnea. Banii au venit din chirii platite la șase luni de la privatizarea semnată de fostul șef al CJ Teleorman

29 Martie 2018, 22:25 | 12095 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Hotelul familiei lui Liviu Dragnea a beneficiat de bani de la Tel Drum la doar șase luni după ce șeful PSD, pe atunci președintele Consiliului Județean Teleorman, a semnat privatizarea companiei aflată în subordinea instituției pe care o conducea, rezultă dintr-o serie de documente obținute de G4Media.ro. Primul milion de lei de la societatea de construcții către familia lui Liviu Dragnea a intrat pe parcursul a peste zece ani sub formă de investiții și chirii plătite chiar de Tel Drum în conturile Hotel Turris SA. Hotelul era deținut la acel moment de fosta soție a șefului PSD. Firma de construții a ajuns după privatizare la Marian Fișcuci, fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
HOTII DE LA TELDRUM pe 09 Aprilie 2018, 10:11
#6
CUM A INTRAT PRIMUL MILION ?!?
SIMPLU,PRIN FURT!SI MAI GRAV,A INCEPUT PRIN FURTUL BANILOR DE LA COPIII NEAJUTORATI DE LA DIRECTIA DE ASISTENTA TELEORMAN.DUMNEZEU SA-I JUDECE DUPA FAPTELE LOR !DAR SI JUSTITIA.
VLAD TEPES pe 04 Aprilie 2018, 17:47
#5
SCENARIU....?
Tel Drum si S.R.I.,acelasi DRUM,daca se numara printre soc.comerciale sub acoperire...!De ce ar fi posibil?Dragnea prea slab,prea serviabil,la intalnirile de la K2,ETC..cum il caracteriza Ponta 2)Cu ani in urma,Basescu s-a dat tare la TEL DRUM,APOI A FACUT CIOCUL MIC,DESI VORBEA VEHEMENT DESPRE "BANI EUROPENI,....adica 10 ani,a fost liniste....Acum sunt perturbari in SRI,dar totusi TEL DRUM,VA DORMI LINISTIT,in insolventa???Milionul de lei,?=particica ce i se cuvine MICUTULUI dragnea...!!!
Decelebraților pe 01 Aprilie 2018, 12:34
#4
Descreieraților...
Nenorociților,... l-ați votat de peste 20 de ani ! Chiar ați crezut că nu sunteți complici, că nu voi l-ați adus la,,putere,, pe Livache, că nu ați știut ce faceți ? Sunteți niște nemernici, nimeni și nimic nu o să vă mai șteargă păcatele !!
PAPA PIUS pe 01 Aprilie 2018, 12:31
#3
Doamne ajută !
Să nu vă mire dacă mîine-poimîine haita ortodoxiștilor subnutriți cultural, ieșită parcă de sub sutana mucezită a tătucului lor vitreg numit Savonarola spre a arunca anatema asupra comediei tragice semnată de mica Ivana d’Arc a cinematografiei române, de origine sîrbo-valahă, se va oțărî cu pioșenia-i patriotardă și vulgărică împotriva Sfîntului Duh, văzut ca un gigolo infiltrat în casa dulgherului Iosif și a sfioasei sale soții
Popa Tanda . pe 01 Aprilie 2018, 12:30
#2
Paște fericit !
Imaculata concepțiune, întrupată din metafizicul ménage à trois care tulbură de două mii de ani omenirea, n-ar trebui să fie pe gustul acestor activiști ai corectitudinii sexuale, ce susțin că-i musai să stai călare pe o m**ere dacă vrei să te numești creștin adevărat.
Un CETATEAN. pe 01 Aprilie 2018, 12:21
#1
Intrebare.
DE UNDE STITI CA INTRAT IN CONTURI SI NU DIRECT IN BUZUNAR? FITI MAI EXPLICITI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.