BOMBĂ în dosarul lui Dragnea! Fosta soție, Bombonica, îi dă lovitura!

21 Martie 2018, 10:42 | 15224 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Liviu si Bombonica.

Bombă în dosarul lui Dragnea! Fosta soție, Bombonica, îi dă lovitura! Imediat dupa inceperea procesului a venit o lovitura pentru Liviu Dragnea din partea fostei sotii, Bombonica Prodana. Aceasta a anuntat instanta ca a achitat prejudiciul in dosar, adica 108.612 de lei, nu vrea sa dea declaratii si cere incetarea procesului sau in acest caz. Aceasta situatie il pune in dificultate pe Liviu Dragnea.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana a depus la dosar o hartie prin care arata ca a platit catre DGASPC prejudiciul de 108.612 de lei in acest dosar si cere incetarea procesului sau in acest caz. Potrivit magistratului asistent, Bombonica Prodana a anuntat ca nu vrea sa dea declaratii in acest dosar.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa dea astazi prima sa declaratie in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

La Inalta Curte mai sunt citati trei martori propusi de avocatul lui Liviu Dragnea si ar trebui reaudiati inculpatii care au recunoscut acuzatiile. Sunt ultimii martori si inculpati care mai trebuie audiati in acest caz, procesul fiind aproape de final.

Audierile au inceput la ora 10:00, insa inca de la ora 09:00, pe langa foarte multi jurnalisti, in fata sediului Inaltei Curti au venit si cativa protestatari. La fata locului sunt insa zeci de jandarmi, care au inceput deja sa ii legitimeze. Dragnea a ajuns la ICCJ la 09:45 si nu a dat nicio declaratie. El a fost flancat de jandarmi, care au tinut jurnalistii la distanta de liderul PSD.

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Marian pe 16 Iunie 2019, 15:30
#10
Condamnare greea !
Grea, în sensul că a fost îndelung "cântărită"... până să i se găsească momentul aplicării. Din "pură coincidență", veni taman în pregătirea lui Johannis pentru următorul mandat.
GABY ȘCHIOPU pe 29 Martie 2018, 12:09
#9
ROMA
,,Decizii greșite, care bulversează domenii întregi, sunt recunoscute și corectate în Parlament, chiar de către cei care le-au luat.

Așa se întâmplă cu legea salarizării care este atât de proastă încât PSD-ALDE o corectează prin OUG 91.,,
BOMBONICA pe 28 Martie 2018, 11:52
#8
Martor sub acoperire...
,,Dacă eu nu va torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu si eu una ca voi. Dar dacă va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat.,,
MĂI, ..JIGODIILOR ! pe 27 Martie 2018, 20:18
#7
Ce ziceți că faceți ? Ce commm :::?!!
,,Mama m-o invatat niste principii de baza pentru o viata implinita: sa citesc, altruismul, etc, si, cel mai important, sa nu amestec niciodata băuturile...!!!,,
Pantelie Bugean -REVOLUȚIONAR pe 27 Martie 2018, 12:50
#6
Vom muri cu arma in mâna stângă pentru indemnizația de ...REVOLUȚIONAR !!
,,Nu atât cantitatea era o problema. Noi ne desc*rcam cu cât era ci... faptul că pierdeai o gramadă de timp la o coada in care erai strivit la propriu...!!!,,
IANCU BADEA pe 27 Martie 2018, 12:46
#5
Col . -pescar și ...bișnițar !!
,,Tel Drum ii cumpară si padure privată...

Dacă pe cele 79.505 din teren pe care poate face vanatoare, asociatia lui Liviu Dragnea nu detine si dreptul de proprietate a terenurilor, ci doar dreptul de a intra pe aceste proprietati si a vana specii ca mistret sau sacal, Tel Drum a cumparat si 260 de hectare de teren in Plopii Slavitesti. Terenul forestier este parte a fondului de vânătoare din localitate. La inceputul anului, Tel Drum a anunțat achiziția pădurii chiar in Monitorul Oficial contra unei sume de 724.000 de euro.,,
Livică, ...cel fără de frică ! pe 27 Martie 2018, 12:45
#4
Nu-mi pasă de ce zice lumea .
,,Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Gratia din comuna teleormaneana cu acelasi nume – comuna natala a lui Liviu Dragnea. Organizatia detine in concesionare domeniul cinegetic de la Draghinesti. Membrii fondatori ai ONG-ului sunt: Daniel Neagoe, asociat presedinte, Petre Pitis, vicepresedinte, Florin Neda Florin, Ilie Mircea Manea – asociat director-neretribuit, Stoica Ion- asociat membru-neretribuit, FloreaTrifu Florea - asociat membru, Florin Mihaita Florin - asociat membru, Mircea Visan Mircea- asociat membru, Ionut Pene - asociat membru-neretribuit, Nicusor Soare Nicusor - asociat membru.

Scopul principal al asociatiei il constituie conservarea bodiversitatii si protectia faunei de interes vanatoresc si piscicol.,,
Mita Vardista. pe 24 Martie 2018, 11:36
#3
L-a nenorocit!.
Lovitura i-a dat-o in testicule, dar lui i se rupe penisul in paispce.
Irinuca Tănăsescu pe 21 Martie 2018, 17:56
#2
Gelozia,bat-o vina!
Oare de ce s-au virat așa greu banii de la SC TELDRUM SA către Bombonica Prodana?108.612 ron,echivalentul a 24.000 de euro nu a câștigat fata asta în viața ei.Să nu ne spună că sunt tot de la Petrache,că mă sufoc de râs.
SARPE Eleonor pe 21 Martie 2018, 14:06
#1
A RECUNOSCUT!!!
A platit prejudiciul, deci a recunoscut vina, deci DRAKNEA CONDAMNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.