Liviu Dragnea se pregateste de casatorie? Viorica Dancila vrea sa il cunune. Danut Cuclea poate fi cavaler de onoare. Se cauta si o domnisoara de onoare.

11 Martie 2018 | 14003 vizualizări | 19 comentarii
Irina Alexandra Tanase.
Irina Alexandra Tanase.

Premierul Viorica Dancila a spus duminica, intr-o emisiune la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca, daca i-ar propune, i-ar fi nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este "o fata deosebita", citeaza News.ro.

Viorica Dancila a fost intrebata daca ar vrea, in cazul in care Liviu Dragnea i-ar propune, sa le fie nasa de cununie acestuia si iubitei sale, Irina Alexandra Tanase. Dancila a raspuns afirmativ: "Sigur ca da. De ce as spune nu?"

Ea a adaugat ca i se pare "un act de normalitate" faptul ca iubita liderului PSD a fost la Congresul partidului.

"O cunosc pe domnisoara Tanase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fata deosebita. Aceste lucruri fac parte din viata de zi cu zi a fiecarui om", a subliniat Viorica Dancila.

Premierul a mai spus ca peste tot in tara acestea sunt lucruri care tin de normalitate.

"La noi, din pacate, ceea ce este normal a devenit anormal si cred ca acest lucru nu trebuie sa se intample. Societatea romaneasca s-a radicalizat foarte mult. Daca cineva este promovat, trebuie sa-i cautam de ce a fost promovat. Haideti sa-i lasam o perioada, sa vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat increderea, a fost promovat pe criterii profesionale si face lucruri bune sau nu face lucruri bune", a continuat Viorica Dancila.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata seara, intrebat daca vrea sa faca un anunt legat de faptul ca a fost insotit la Congres de iubita sa, ca nu astazi, deoarece are partidul in suflet.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta la Congresul extraordinar al PSD de sambata, stand in primul rand al Salii Palatului, alaturi Viorica Dancila si Gabriela Firea.

sursa: hotnews.ro

Comentarii (19) Adaugă comentariu
Oprea Cornel ( Țiganul) pe 26 Martie 2018, 17:22
#19
O jumătate de coniac /zi nu contează !
,,Vladimir Putin a câștigat un nou mandat cu 73% din voturi.

De asemenea, s-a votat si pentru urmatorul mandat, ca să se facă economie, și dl. Putin l-a câștigat și pe acela, dar cu numai 72% (eroziunea guvernarii, n-ai ce-i face).,,

Ilincuța Cornel pe 26 Martie 2018, 17:20
#18
Decedat
,Cred că doar două lucruri contează cu adevarat in viața asta: in momentul in care murim, cineva sa ne țină de mână, ceea ce inseamnă ca nu am trait in zadar si nu am gresit chiar totul. Si iubirea.,,

Meca Costică pe 26 Martie 2018, 17:19
#17
Votant, decedat !!
,,Două plăceri: să citesc până mi se închid ochii de somn și să mănânc ciocolată până la refuz. Îi compătimesc pe oamenii care nu citesc.,,
Găină Gela ! pe 26 Martie 2018, 17:16
#16
NU, nu este o glumă !!
,,Sunt ciocolată și carte, sunt culoarea cuvintelor dintr-o noapte cu privirea obosită și absorbită de valurile din suflet. Sunt ciocolată în cuvinte, sunt emoția dulce dintre rânduri, sunt buc*ria de a descoperi arome pagină cu pagină. Asta-i rețeta mea: simțuri și gânduri consistente precum ciocolata. Și negresele au ceva tentant, nu sunt foarte dulci, sunt, însă, întunecate și-ți sărută buza cu-n cuvânt înfometat de-un suspin de seară.,,
Pontilici pe 15 Martie 2018, 05:22
#15
Dragnea, 150 de ani de PUSCARIE
„Domnul Maior şi domnul Coldea, dacă vor să vorbească, mâine Dragnea face 150 de ani de puşcărie. Dragnea nu ştie nimic compromiţător despre Maior şi Coldea. Absolut nimic! În schimb, ei ştiu despre Dragnea. Deci cocoşelile astea ale lui sunt la stilul ”hai să negociem”. Ăsta e stilul Dragnea.
Turnean adoptat.(si adaptat) pe 14 Martie 2018, 08:23
#14
"turneanului adevarat(?!)"
Draga postache. nu mai folosi cuvinte marete care pot fi intelese altfel de cum doresti tu. Unii s-ar putea sa creada ca un turnean adevarat este un dobitoc (asta se deduce din ceea ce scrii tu), ceea ce, spre norocul adevaratilor turneni nu este asa. Turneanul mediu nu-i deosebit de un european mediu.
Turnean adevarat pe 13 Martie 2018, 12:58
#13
pt.romanul,,adevarat,,(spalat pe creier)
Dragnea va arata ca e un roman adevarat doar atunci cand va recunoaste toate matrapazlaculile pe care le-a facut impreuna cu slugile din jurul lui,si atunci cand va sta niste ani pe la reeducare.Iar celor ce inca il mai lauda si-l pupa acolo unde nu ajunge soarele,le vor mai creste ceva creier.
Relonne pe 13 Martie 2018, 04:06
#12
Salteua lui Ghita
Maimutica acesata mica a fost salteaua lui Seby Ghita ot AseSoft.
Roman adevarat pe 12 Martie 2018, 20:57
#11
Dragnea un om adevarat!
Dragnea si a aratat inca odata valoarea lui si a celor care sunt alaturi de el.

Ceataenii vor PSD!!!!
Kriku pe 12 Martie 2018, 17:25
#10
Traiasca Rapandulele
Iar o Rapandula???????Numai koorwe la ramolitii komunisti....
adrian pe 12 Martie 2018, 12:53
#9
a
Aia blonda din dreapta lui Cuclea cine este?
Bombonel de la hotel pe 12 Martie 2018, 12:25
#8
S-a mers prea departe,nu mai au limite
Afișarea cu femei mult mai tinere este specific tuturor îmbogățiților peste noapte,hoților frustrați,și persoanelor inconștiente de ceea ce se întâmplă cu adevărat.Păi,da,totul se cumpără,inclusiv ”iubirea”,nevasta.Dacă Dragnea nu era în politica mincioasă și total distrugătoare a PSD,acum se stătea cu țăranii din Giuvărăști,prin solarul lui Petrache.Aaaaa,Petrache nu mai are solar?O fi câșigat la loto,că altfel nu se explică întreaga avere.Să vă dea Dumnezeu după tot ceea ce ați făcut pentru noi!
Marian pe 12 Martie 2018, 12:01
#7
Spectacol de circ !
Mai e de mirare ?
ANAF pe 12 Martie 2018, 11:37
#6
Îl vedeți pe Cuclea?
A mers la congres cu mașina primăriei. Fraierii plătesc benzina.
Gigi pe 12 Martie 2018, 09:09
#5
Minore
In c*rând, dacă nu au facut-o deja, o sa-i bage minore in pat penalii psd-isti
relu pe 12 Martie 2018, 06:02
#4
ciuma rosie
o fotografie sugestiva cu cei mai de seama locotenenti ai dictatorului,cei care au distrus orasul si judetul!mi se face lehamite de tot si toate,im ce hal am ajuns,cine ne conduce!va intrebati de ce a ajuns orasul asa? poza asta spune totul!
Socrul mic pe 12 Martie 2018, 03:56
#3
PSD fierbe
Țara arde iar hoții jubilează în jurul infractorului suprem,și prostesc în continuare electoratul deja spălat pe creieri.Va fii o premieră în politica românească,un ginere arestat ori în pușcărie.Poate cu tot cu nași și domnișori de onoare.
caca pe 12 Martie 2018, 01:35
#2
PENALUL
CE JEGOS E DRAGNEA ASTA FARA SCRUPULE, CURVA AIA MICA E DE VARSTA CU FICASA,,,,PENALUL TOT PENAL
Ciroza pe 11 Martie 2018, 22:32
#1
Danut?
Ma voi vedeti ce burta de ciroza are piticania?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.