Spitalul Turnu Magurele: În situaţie de criză, sunt medici în Teleorman care îşi permit să nu-şi facă meseria.

28 Februarie 2018, 08:57 | 17325 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Spitalul de la Turnu Măgurele este pe cale să bifeze o “reuşită” de nedorit pentru sistemul medical din Teleorman: în situaţie de criză, cu zeci de oameni izolaţi şi drumuri închise pe toată raza judeţului, medicii de la Spitalul Turnu Măgurele şi-au permis luxul să nu-şi asume o naştere în unitatea medicală la care lucrează.

Motivul invocat a fost faptul că spitalul nu are personal medical specializat, însă sunt surse care susţin că medicul ginecolog a declinat cazul şi nu şi-a asumat asistarea gravidei, în contextul în care aceasta intrase în travaliu şi avea o sarcină prematură.

La nivelul conducerii DSP Teleorman s-a luat decizia ca un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, din care au făcut parte un medic ginecolog şi un neonatolog, respectiv dr. Pârvan şi dr. Petcariu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, să se deplaseze la Turnu Măgurele pentru a asista gravida.

La faţa locului, medicii specialişti au constatat că femeia putea fi transportată la Alexandria, astfel că aceasta a fost adusă de echipaj, în condiţii optime, la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Grigore alexandru pe 15 Aprilie 2018, 13:45
#11
Pațit
Nu mai aduceti invinuiri la adresa medicului ginecolog. Sotia a nascut asistata fiind la nastere de dumnealui, dec*rgand totul normal. Dupa nastere a primit ingrijirile corespunzatoare. Sunt si cazuri care nu pot fii rezolvate in spitalul nostru si femeile sunt trimise la alexandria. Mai bine ati deschide tema spitalului din Turnu Magurele fiind un loc ideal pt a face un film de groaza. Conditii mizere, saltele de acum 40 50 de ani, toalete in care iti vine sa vomiti, bacterii, gandaci. Si pe deasupra asistente medicale pline de aroganta si rautate.
I.Palica pe 02 Martie 2018, 17:37
#10
Lui Gogu ....
Nu cumva estiGinushca si vrei sa abati atentia?Scrieti doamnelor asistente tot ce aveti suflet despre dr Mohab cum faceti de obicei spunind adevarul.
Gogu pe 01 Martie 2018, 20:13
#9
Piticu
Cât se dă pentru o operație de menisc ? M-ar interesa și să nu mă fac de rușine?Adică ce onorariu are Ortopedu
Ei din spital pe 01 Martie 2018, 19:01
#8
Pentru dr,,Parvan''...de fapt Ginuta plinuta sotie
Intrebatil primarul actual si predecesorul sau cu cit contribuie arabul la campaniile electorale .Dr Mohab este cel mai titrat din spital,cum zice ginusca,singurul,,doctor in medicina"din spital,dar si din tara fara nici-o operatie.Sa traiasca Ivan care la primova.Oare exc*rsiile platite de arab,angajarea sotiei la clinica iasminor avea vreo legatura?Se zice ca Victoras l-a angajat pearab la fondurile europen.Adevarul este unul singur:arabul nu vrea decit bani,iar potentatii zilei il pupa in fund pentru rahatul care-l primesc.Ca asai romanul pupincturist...
eu pe 01 Martie 2018, 06:39
#7
Pentru pacientul supărat!
Si ati fost? Domnul doctor Concita nu mai are cabinet în Policlinică din martie-aprilie anul trecut!!!! Probabil aveați probleme de auz si de aceea va trimis Policlinică! (trebuia să vi se faca teste pentru auz daca chiar va trimis,....daca nu ati scris doar asa sa comentați ceva contra!)
Palica . i. pe 28 Februarie 2018, 22:25
#6
Minciuni grave
Scrieti fratilor care este realitatea, ati scris numai si numai aberatii si minciuni in acest articol. Ati scris numai ce va place voua. Exista un Dumnezeu care va loveste cand nu te astepti! Sunteti mincinosi mincinosilor!
Dr. Parvan pe 28 Februarie 2018, 21:54
#5
Adevarul
Imi exprim recunostinta si aduc multumiri colegului nostru pentru ajutorul concret si inc*rajarile permanente .Lasati la o parte ura, dusmania si rautatea. Este foarte gresit scris acest articol numai pentru al acuza pe acest doctor. In primul rand acest om este un doctor cinstit,corect care isi ridica drapelul profesiei printr- un juramant profesional care nu poate sa se joace cu sanatatea oamenilor. In al doilea rand spitalul Turnu Magurele nu are conditi dragilor ptr o nastere prematura .( de multe ori s-a mai asistat )si chiar daca in urgenta era tot la spitalul judetean ajungea . Ma voi stradui sa - l ajut cu loialitate si devotament pe acest medic. Mult succes DL. DOCTOR!.
tot t pe 28 Februarie 2018, 21:00
#4
La Turnu nu există condiții de îngrijire a prematurilor
Singura justificare a gestului medicului ar fi faptul că la Turnu nu există condiții pentru îngrijirea prematurilor și viața bebelușului ar fi fost pusă în pericol dacă s-ar fi născut aici. Sper că acesta a fost motivul refuzului!
Pacient suparat pe 28 Februarie 2018, 20:44
#3
Neprofesionistul
Așa face și dr de la Orl ați spune sa vi la cabinetul lui an policlinica fiindcă e la are cabinet particular șanț pățit nu a vrut sa mă consulte an spital la urgenta mi-a spus sa vin la el la cabinet după amiaza
bolnav pe 28 Februarie 2018, 16:19
#2
rusinos
e grav daca este adevarat! lipsa de profesionalism,lasitate,rautate,un juramant de medic neonorat!e usor sa arunci cu acuze dar trebuie stiut contextul!
t pe 28 Februarie 2018, 12:26
#1
Vai de noi!
Arabul nu este specializat în obstretică-ginecologie? Dacă nu e specializat, de ce mai cheamă femeile la cabinetul particular? Doar ca să le ia banii? Duceți-vă femeilor de la început la doctorii din Alexandria, din moment ce ei vă asistă la naștere!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.