Suparare mare in Primaria Turnu Magurele - ne scriu cititorii.

28 Februarie 2018, 08:48 | 13248 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Secretara dl Vice este foarte supărată pe cei ce suna pt ca cer sa se curețe drumurile de zăpadă pt ca ei ,cei de la primărie nu au dat ei cu zăpadă pe străzi!!! E foarte mirată ca lumea vrea sa stie de ce nu sunt străzile curate si mai ales de ce ar trebui cetatenii sa stie cat costa aceasta lucrare!!! Domnule Vice eu cred ca trebuie sa ii explica ti ca ea este in slujba cetățenilor si nu invers!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
. pe 12 Aprilie 2018, 18:49
#7
.
nu avea cum sa fie un viceprimar deosebit, cu un primar bagat in rahat pana la gat
Gygy pe 25 Martie 2018, 09:57
#6
Dezastru
Va fi și mai greu!
un magurean pe 03 Martie 2018, 13:54
#5
primariA este in faliment
asa zisa conducere a primariei sunt in faliment asteapta pomana guvernamentala ca de asa sint de incapabili sa ia fonduri europene pt dezvoltarea orasului cu apa canal si asfaltre ei asteapta pomeni guvernamentale , pe saitul primariei se laudau ca vor asfalta si vor introduce apa canal in tot orasul dar totul este o minciuna made psd pt ca orasul este confus de incapabili si primarul si viceprimarul care habar au ce este cu ei in primarie trei ani dorm si in 2019 se trzesc ca se fac ca fac ceva prin comumaa turnu magurele.
contabila pe 02 Martie 2018, 20:22
#4
...
secretara este fata lu Tudorel unu prost de a fost politai scos pa pensie la 37 ani altfel tugulani trebe sa munceasca pana la 65
Ciuma rosie pe 28 Februarie 2018, 22:09
#3
Pentru Viceprimar
Cel mai slab viceprimar din istoria orasului !
un oarecare pe 28 Februarie 2018, 16:10
#2
s-au ajuns!
s-a ajuns si asta care e vice! pe asta cine il baga in seama?cine e secretara respectivului?
Contabila dintr-o primărie pe 28 Februarie 2018, 12:38
#1
Am rămas în urmă la toate capitolele
Păi ce așteptări aveați la o simplă angajată,pusă acolo de un incapabil ca vicele Cristea?Astfel de oameni trăiesc în lumea lor,adică,lumea primăriilor.Oameni care au uitat sau nu au știut niciodată ce e cu ei acolo și de către cine sunt plătiți.Când te trezești în fruntea urbei,fără a avea prea multe competențe,doar cu un sprijin politic de toată jena,rezultatele spun tot adevărul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.