Foto Ambulanta a ramas blocata la Turnu Magurele - ne scriu cititorii.

26 Februarie 2018, 21:40 | 13501 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Ambulanta a ramas blocata la Turnu Magurele

Deszapezirea s-a facut foarte bine la Turnu Magurele. Ambulanta si 2 autocamioane au blocat  soseaua de centura spre Port

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Sorin pe 02 Martie 2018, 12:05
#11
Cum isi bate joc primaria de localnici
Domnule primar trimetetim un numar de cont sa va pun niste bani ca sa puteti dezapezi orasul . Ati stiut sa incasati impozitul dar de dezapezit ati uitat sau nu va preocupa problema asta
Viceprimar pe 28 Februarie 2018, 08:06
#10
Iata am facut rost si de numarul dansului de telefon.
0723397267 numarul de telefon al viceprimarului.Puteti sa il intrebati de starea drumurilor.Cred ca are ceva explicatii de dat
JJK pe 28 Februarie 2018, 06:50
#9
ptr...Ela
nenica,,Ela''acela cu vola nu e prost !!! asa i.sa dat comanda s.a faca !!! crezi ca, daca avea tractor cu remorca langa el o mai arunca in parculet zapada??? tu,,Ela'' noaptea te odihnesti iar ala cu vola c*rata strazile cu vola asa cum i.sa comandat. Asa ca, casca bine ochii cand spui ceva.... nu mai iti da cu parerea daca nu sti situatia reala.
Ela pe 27 Februarie 2018, 13:56
#8
26 02 2018
Primare nu mai dormi,strange zapada si duo la marginea orasului ca asa se face. Nu- l mai pune pe prostul ala cu vola sa arunce zapada in parculet, sa o incarce in remorca tractorului si sa o scoata la marginea orasului. Fa si tu ceva in oras
Str. Mihai Viteazu pe 27 Februarie 2018, 09:52
#7
Alo,lin...,piticule!
Păi,să vină țărănușul ăla de Ovedenie și să sugă banii primăriei.Are probleme sau aveți probleme cu acele contracte?Hai ne lămurește Curtea de Conturi la primăvară.Și pentru toți cetățenii din Turnu Măgurele:Este exact ceea ce meritați!
zapada pe 27 Februarie 2018, 07:31
#6
vai de capul vostru
primare,tu traesti in orasul asta? ai distrus orasul prin tot ceea ce ai facut si mai ales nu ai facut!tu ai comandament de iarna? stii ce e ala?ai numai incapabili in jurul tau,de aia a ajuns orasul in halul asta!demitei daca ai c*raj pe cei care trebuiau sa se ocupe de dezapezirea orasului,dar nu ai sa o faci ca pe tine te conduc altii!cone cu ce se ocupa?da-i lopata in mana si scoate-l la dezapezire!ai numai tradatori si lingai in jurul tau!
Locuitor turnu pe 26 Februarie 2018, 23:28
#5
Pentru toti!!
Avem un oras foarte mic!! În 15 minute cu masina ii dăm ocolul!! Ce am vazut astăzi on oras este dezgustător!! Pe strazile din Cartierul Catanga era zăpadă pana la genunchi!! Primarul doarme!! VOI CEI CARE IL VOTAȚI!!! Va place in ce hal arata orasul?? Nu mai spun miile de gropi pe strada Praporgescu!! Vreti voturi domnul primar..ne vom vedea pt a doua oara cand vor venii alegerile!!Rusine primăriei!!
l pe 26 Februarie 2018, 23:12
#4
f
cucleo lasa dracu bulanele si c*ru lu ionela si treci la dezapezire odata
Cornel pe 26 Februarie 2018, 23:09
#3
Sa raspunda toti cum a rapuns si cei de atunci cu opritul apei iarna
Pe timpul lui Nae Mohanu se c*rata orasul se cara zapada cu camioanele iar Madam PETCULESCU o tinea Nae numai in tractor la deszapezit se pare ca a ramas tot sefa ca la UVCP si edilul nui reproseaza nimic se pare ca ea acum are serviciu mai bun decat primarul dar nu mai e cea fost...deja a imbatranit nui mai arde...punetii la treaba ca datorita lor a celor care au functii de raspundere v-eti pierde mult lumea a avut incredere in tot ce ati promis ..
Mircea pe 26 Februarie 2018, 22:51
#2
Totul este minunat in TR
Totul este facut bine in Turnu Magurele,numai ca orasul arata ca o ruina.Ia sa vedem,ghiciti din cauza cui?Intr-o luna dispare zapada si incep sa se vada craterele din strazi si trotuare.
Mosu’ pe 26 Februarie 2018, 22:01
#1
Zapada
Va rog sa me scuzati! Am fost luati din nou prin surprindere! Promitem ca la anul o sa ne pregatim mult mai temeinic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.