Investigatie RISE Project: Dragnea - cu banii in retragere.

08 Februarie 2018, 20:52 | 12428 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Fosta Casa Partidului.

Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin, preia patrimoniul de lux al corporației Tel Drum. A început operațiunea luna trecută, înainte ca societatea urmărită penal să-și ceară falimentul, printr-un instrument financiar de familie conectat direct la cardul personal. Tabloul insolvenței Tel Drum reflectă mișcări noi de trupe în gruparea “Dragnea”.

Mai mult, aici>>riseproject.ro

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
M.I. pe 15 Februarie 2018, 07:56
#14
Turneanului handicapat si drogat.
Ce mama dracului sa explici ceea ce nici tu nu intelegi?! Asa ca dormi in pace, papagal idiot!
turnean supărat pe 13 Februarie 2018, 23:45
#13
Mihăiță tată
Eu merg la somn, nu are sens să îți explic, aș pierde câteva minute să scriu ceva ce nu ai înțelege o viața. Noapte bună!
Mihai Ionescu. pe 13 Februarie 2018, 15:47
#12
Turneanului tur-mentat, tur-bat.
Bai, Neata-Cotosbeata, pe vremea comunistilor TAI se mai construia din fonduri publice DAR PRIN DETURNARE, lucu ce s-a intamplat si cu Hanul diligentei. El a fost construit de catre TCIB prin ing. I.T.toate cheltuielie fiind decontate pe investitiile de la CIC (la indicatia si sub indrumarea PCR),sub "ochii inchisi" ai autoritatilor de resort.Cum a fost apoi inregistrat ca mijloc fix si cum a intrat in posesia lui Dragnea- la vremea respectiva important membru PD, nu stiu. Tu pomenesti de un act publicat de RISE Cacat Projet care are aceeasi valoare cu hartia igienica. Ca s-o fi inregistrat pe undeva cu suma exorbitanta de un milion euro, este alta mancare de peste, care se mai numeste si spalare de bani, dar niste tampiti ca tine inghit orice li se serveste! Daca ai avea cat de cat simtul realitatii si al masurii TU AI DA 1000000 EURO pe acest han??? Eu nu stiu cum arata acum, inca n-am primit vreo invitatie sa-l vizitez si nici nu voi primi vreodata, dar stiu cum arata la inaugurare.
turnean supărat pe 11 Februarie 2018, 18:18
#11
Mihăiță tată, taci dracului că ești perimat!
Pentru cititorii acestui site bestial, ignorati-l pe fraiericiul Mihăiță! Ori e pesedist, ori e dezinformat. Tot Rise Project a publicat actul de vânzare-cumpărare între Dragnea și unul care s-ar fi sinucis. Prețul de la han, 1 milion de euro.



Mihăiță tată, varsă-ti veninul în altă parte! Când a fost construit hanul, nu existau alte fonduri în afară de cele publice. Marș în peșteră!
turnean informat. pe 11 Februarie 2018, 15:56
#10
Ce este RISE Project.
Este organul de presa al partidului mafiot-diversionist autointitulat "uniunea salvati Romania"( de fapt, fatada legala a banditului international soros) si un fel de varianta de avarie a pnl si al miscarii pop**are a vanzatorului de tara basescu traian. ANAF nu i-a intrebat de ce scriu ASA, ci de unde AU BANII-deloc putini-pe care ii cheltuie pentru destabilizarea tarii prin massmedia si prin mitinguri neautorizate.IN FOND, ASISTAM LA O LUPTA A SACALILOR CARE NU PREA MAI AU CE SA FURE DE LA TARA, SI SE MANANCA INTRE EI (intre "EI" il socotesc si pe dragnea)
Mihai Ionescu. pe 11 Februarie 2018, 12:26
#9
turneanului suparat ca vacarul pe sat.
Ca sa afli raspunsul la intrebarea cine-i idiot, priveste in oglinda si-o sa afli imediat! Despre Hanul diligentei (cu H nu cu h, boule) stiu mai multe decat tine,cretinule, intrucat am contribuit la construirea lui, cunosc pe ce fonduri si cat de "legale" erau. Pana in 1989 aveau acces in el toti cei care doreau o mancare buna, bautura de calitate, un aer c*rat si o recreere in padurice, la preturi rezonabile. Nu am auzit sa petreaca acolo nomenclaturistii, ei aveau rezervatia vis a vis si in alte locatii (nu am avut sansa de a ma afla printre ei!) Ca dupa 1989 a incaput pe alte maini se stie cum si asta as vrea sa spuneti voi, cei de la RISE Project, care le stiti pe toate. Dar, ca sa vii tu acum sa vorbesti ca l-a vandut Dragnea cu un milion de euro, crezi ca sunt multi cretini ca tine sa creada o asemnea gogomanie? Tu ai fi da pe el 100000 euro?
turnean supărat pe 11 Februarie 2018, 08:21
#8
Câteva întrebări
1. Cine este Mihai Ionescu?

2. E cumva idiot?

3. Știe că fostul han al diligenței a fost vândut de Dragnea cu 1 milion de euro, chiar dacă era în paragină?

4. Știe că Dragnea junior a cumpărat casa din livada de la ieșirea din oraș cu 106000 euro, chiar dacă fusese renovată anul trecut?

Mihai Ionescu. pe 10 Februarie 2018, 17:29
#7
Doua intrebari.
1- Cine este RISE Project?

2- Intrucat nu posed elicopter ( cum, de altfel, nici un turnean nu poseda) faceti precizari mai....precise asupra locului unde se afla acea proprietate.

DAR DESPRE FOSTUL HAN AL DILIGENTEI CE NE PUTETI SPUNE; AL CUI ESTE, MAI FUNCTIONEAZA?
Uman pe 09 Februarie 2018, 23:32
#6
Paulica
Ce cartier de vile visezi!? Pe vremea lu' Ceausescu,ne ducea la cules de struguri cu scoala,pe langa acea vila de protocol! Din cauza voastra se lafae retardatii

astia prin parlament!
Anton pe 09 Februarie 2018, 21:07
#5
Pentru Dragnea
Nu te mai satura D-zeu??Bolnav de bani si de putere ca Ceausescu ai sa sfarseti tu si copii tai
t pe 09 Februarie 2018, 10:51
#4
retard
Paulica,esti psd-ist,retardat !
adrian pe 09 Februarie 2018, 10:06
#3
pentru Paul
Cartierul de vile e de fapt o vila din Turnu, pe care Dragnea a furat-o si cu sprijinul tau. Pentru ca-l votezi de zeci de ani.
gabi pe 08 Februarie 2018, 23:19
#2
e super conac
Conacul lui Stefan Dragnea iar in piscina aia de se vede tolomacul asta se relaxeaza, Nicu Ceausescu a fost un pacalici fata de luxul in care traieste asta dar se aude ca cetatenii neinfricati din Turnu Magurele au de gand sa protesteze la poarta acestuia dar si prin vie
paul pe 08 Februarie 2018, 23:10
#1
Cartier de vile ce e in poza?
E o poza cu un cartier de vile ce legatura are cu Dragnea poza???,,scuze doamna Kiovesi..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.