Vrem parc industrial, nu stadion municipal! Celentano s-a incurcat in prioritati.

08 Februarie 2018, 11:23 | 11661 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Stadion Turnu Magurele.

Primaria Turnu Magurele a ajuns la concluzia ca turnenii au nevoie de un stadion municipal. Parcul industrial nu este o necesitate, locurile de munca fiind un moft.

Cine sa joace fotbal, cand tinerii pleaca pe capete. Nu e problema, stapanii isi aduc jucatori. Primaria Turnu a spus ca stadionul a fost facut cu fonduri europene. UE nu da bani pentru stadioane si alte asemenea. Fondurile sunt pentru infrastructura si dezvoltare economica. Celentano a pus stadionul mai presus de parcul industrial. Edilul sef are loc de munca, casa, masina, si are nevoie de putina distractie. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Asd pe 17 Februarie 2018, 09:30
#7
Minciuna
Nu mai mințiți "domnilor ziariști" va credeți buricu' presei, stadionul a fost făcut din fonduri UE pentru dezvoltarea sportului ca și sala din Alexandria ca și multe alte stadioane din tara(arad sf.gheorghe, Tg.Jiu), nu mai dezinformați și nu va mai dați atât de atotștiutori
Iliescu Larie. pe 09 Februarie 2018, 16:46
#6
Domnule finantator site Turnu cu stiri.
Am fost plecat catva timp in doua tari occidentale "viteza intai". Am discutat cu niste fosti colegi de serviciu plecati inainte de 89 din tara si care lucreaza la mari firme de productie industriala despre posibilitatea infiintarii unor capacitati de productie in orasul nostru. N-o sa intru in detalii, ci ma voi referi doar la problema fortei de munca cu CALIFICARE INALTA CU STUDII MEDII SI SUPERIOARE DE EX COMPONENTE ELETRONICE, REPERE AUTO SI LEGUMICULTURA CU CONSERVATE. MI-AU CERUT SA LE DAU NISTE CIFRE. N-AM PUTUT SA LE DAU PE LOC, DAR INTORS IN TARA LE-AM CERUT LA FORTELE DE MUNCA SI LA INSPECTORATUL SCOLAR (DACA AU CUPRINSI PENTRU SCOLARIZARE) NU LE VOI PREZENTA, CI VA ROG PE DVS S-O FACETI, APOI MAI VORBIM. IN ORICE CAZ, INVESTITORII NU SE OCUPA CU ASA CEVA, CI NUMAI CU EVENTUALE SPECIALIZARI. INTRUCAT STIU CA NU VOI PRIMI NICIODATA RASPUNS, AM SA VA CITEZ VORBELE LUI ROBERT FROST: "LUMEA E PLINA DE OAMENI DISPONIBILI UNII DISPUSI SA MUNCEASCA SI ALTII SA-I LASE PE CEILALTI.
ancuta pe 08 Februarie 2018, 23:06
#5
Cadou ptr Madalin
Stadionul este cadoul ptr fidelitate al lui Dragnea facut supusului Madalin Ionita care invarte cu credinta si loialitate banii jupanului
Cel care uraste pe 08 Februarie 2018, 22:47
#4
Prostia omeneasca !
Urasc si toti hotii din tara asta dar sa mor, cand nu aveam stadion lumea tipa ca nu e nimeni in stare sa faca station...cand au facut station, vrem parc induatrial, ce trebuie stadion ...

Suntem obisnuiti doar sa criticam, nu sa punem osu' la munca si sa schimbam tara asta. Suntem o natie de lasi si de lenesi care asteptam sa cada din cer stand acasa pe ajutor social sau prin carciumi si baruri . toti suntem o apa si un pamant !
i pe 08 Februarie 2018, 20:19
#3
g
vine saelele si joaca pe el
jake pe 08 Februarie 2018, 15:42
#2
unde d-ai si unde crapă
Normal că orasul are nevoie de unițăți de producție pr dezvoltare si supravețuire,stadionul este necesar dar era inoportun aktualmente,domnul de mai sus,adăugat un comentariu pt sine nu pentru alți aflați în nevoie de loc*ri de munca este pesionar

pesemne.
Cornel Matresu. pe 08 Februarie 2018, 15:34
#1
Voi ati inebunit?
Aveti parc industrial la fostele UVCP, CIC, ELECTROTURRIS, METAL, FCA DE LACTATE, FCA DE TOMATE, etc. Problema este ce-ar vrea SA FACA ACEI MARI INVESTITORI? Pentru cei ce finanteaza acest site, precum si pentru unii comentatori le sta la dispozitie parcul industrial de la Poroschia; toti locatarii acestui locas de "cultura si sanatate mintala" au intrat in politica.Amatorii de investitii sa vina la mine, ii rezolv imediat, nu cer comisioane!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.