Adevarul despre Teleorman.

25 Ianuarie 2018, 22:35 | 12924 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Teleormanul este un judet prosper. Aici sunt locuri de munca pentru toata lumea. Tinerii traiesc decent si nu vor sa plece in alta parte. Conducatorii sunt votati de majoritatea locuitorilor pentru ca merita la ce au realizat. Parcuri industriale, investitori, distractie, cultura, sanatate, avem tot ce ne dorim.

Nici vorba de coruptie, grupuri infractionale sau orice fel de hotie. Speram sa o tinem tot asa si sa nu facem o schimbare cat de mica. Nu trebuie sa ne luam dupa altii si sa votam alti conducatori. Toti locuitorii, indiferent de pregatire, pot ajunge intr-o functie inalta. Totul este posibil. Uite asa o sa intram in istorie. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Eu pe 02 Februarie 2018, 10:01
#9
???
Autorele nimic??? Ai murit sau nu mai ai inspiratie!
VLAD TEPES pe 27 Ianuarie 2018, 16:02
#8
Papi
Europa isi rade in barba,iar hotii de care amintesti,sunt cozile de topor,din toate structurile,de care s-au folosit in acest RAZBOI ECONOMIC,politicienii fiind simple marionete,doar cei de la varf,fiind atasati,incorporati,in structurile anti-romanesti.
saelele pe 26 Ianuarie 2018, 17:01
#7
totul se distruge
un primar depasit de situatie,un consiliu local blat psd cu pnl,informatori peste tot(se stiu ei care sunt)asta e perspectiva orasului actual!
manciurianul pe 26 Ianuarie 2018, 10:56
#6
adevarul doare
omul care spune adevarul si nu este sluga psd la primarie care la fiecare 4 ani i tremura ismemele asta este marele adevar ca de taiat frune la ciini alceva nu sti
manciurianul pe 26 Ianuarie 2018, 10:40
#5
pt gheo
daca taceai filozof erai dar esti filogornist papagsl psd
Gheo. pe 26 Ianuarie 2018, 08:16
#4
"Excelent" articol!
El este compus din cuvinte care se leaga cat de cat intre ele. Textul este mult prea filozofic, incat, probabil nici autorul nu-l intelege, asa ca recomandabil ar fi sa-l traduceti si pentru unii ca de-alde "manciurianul".
cetateanu pe 26 Ianuarie 2018, 07:56
#3
era bine
totul este un vis urit cu actuali ciumati psd,numai pt ei nimic pt alkimeva
Papi pe 26 Ianuarie 2018, 00:12
#2
Somnul națiunii...a născut deja monștrii!
Glumă,glumă,dar situația este extrem de gravă.Lucrurile merg din rău în mai rău,iar mulți dintre noi,inconștienți de ceea ce ne-așteaptă,ignorăm toate hoțiile și haosul în care am fost aruncați de către PSD.Când o țară-ntreagă și o Europă râde de noi cei din Teleorman,stăm amorțiți și fără vreo reacție,la ce ne putem aștepta pe viitor?
a pe 25 Ianuarie 2018, 23:07
#1
f
danut inca 100 de ani sa conduca ca infloreste orasul cu el!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.