BOMBA! Teldrum isi cere falimentul.

22 Ianuarie 2018, 20:31 | 12178 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Teldrum isi cere falimentul.

Firma Tel Drum SA isi cere falimentul in instanta, printr-un dosar depus la Tribunalul Teleorman pe 17 ianuarie, conform unor date ce apar pe portalul instantelor de judecata. Astfel, conform portal.just.ro, magistratii au stabilit ca prim termen de judecata in acest dosar data de luni, 29 ianuarie 2018.

Amintim ca in ziua de 17 ianuarie, procurorii DNA anuntau extinderea urmaririi penale fata de firma Tel Drum, pentru constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul. 

Mai mult, aici>>hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
RUMBURAC pe 23 Ianuarie 2018, 21:32
#5
2018-anul falimentelor
Ceeee,credeți că falimentul va ocoli Primăria Turnu Măgurele?Au doar o singură soluție,restrângerea drastică a organigramei,altfel,salariile mărite vor întârzia mult și bine ori se vor micșora așa cum au crescut.Și o variantă simplă din partea noastră,și extrem de eficintă,pentru a-i pune cu botul pe labe pe distrugătorii conducători din PSD,este GREVA FISCALĂ.Pentru cei ce nu cunosc acest termen,este refuzul plății toturor taxelor și impozitelor către Primăria Turnu Măgurele.Sau măcar amânarea lor până spre sfârșitul anului.Nu veți pierde mai mulți bani decât valoarea bonificației pe care o primiți dacă achitați integral întreaga sumă.Succes și treziți-vă cât mai este timp!
Pisicul VICTOR pe 23 Ianuarie 2018, 12:52
#4
Pentru cei ce încă mai sunt mândri că sunt români
”Îndrăzniți să credeți”..că ați fost furați!Dacă vă veți informa mai corect,veți constata că procesul intentat SC TelDrum SA contiună,iar cel ce a apelat al această metodă,adică chiar TelDrum,va răspunde penal,indiferent de situația în care se va afla firma,insolvență ori faliment.Insolvența și ulterior,falimentul,interveneau inevitabil din simplul motiv că nu mai puteau obține contracte prin licitații aranjate ca până acum.Morcovul e intrat cu frunze cu tot,iar conducta de alimentare cu bani a infractorului Dragnea,a fost tăiată.Acum,adevărul trebuie să iasă la suprafață.
inginerii pe 23 Ianuarie 2018, 05:49
#3
marca proprie
asa isi pierd de urma,fac si desfac firme!este interesant sa vedem consiliile de administratie a firmelor subordonate primariei Turnu Magurele!vom ramane masca! angajati Tel Drum in aceste firme care sifoneaza banul public,cu directori si camarile!poate prezentati consiliile de administratie ale acestor firme capusa?
Ole pe 23 Ianuarie 2018, 00:05
#2
Mu_e
Asta e metoda infractorilor sa isi puna la adapost furaciunea, cu sprijinul justitiei aservite
Ramboaca-Oka pe 22 Ianuarie 2018, 23:08
#1
Primarie in faliment
Roiori de Vede, cu salarii in primarie de minimum 6,000 Ron, net este in faliment!Porci grasi, Rasu Merlin, Jon kogoi si maimutoiul Krasmaru Valerika au distrus targul!!!A mai venit familia onanistului ti**n, Sclaavu-Khiper, cu ultra cu**a de nevasta!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.