Oamenii legii din Turnu stiu unde se ascunde Robert Bozianu.

22 Ianuarie 2018, 10:51 | 14144 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Vila lui Robert Bozianu.

Robert Bozian' este in Spania in zona Valencia .Castellon. Villarreal luati aminte domnilor Politisti. - comentariu. Trebuie mentionat ca, interlopul a fost protejat de oamenii legii din Turnu. A fost nevoie de procurori din judetul Olt pentru a-l salta pe Bozianu. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Vasile ... pe 13 Decembrie 2019, 21:59
#12
O sa vina și vremea când o sa fie prins !!
Fiecare la rândul lui o sa plătească !!
Anonim !! pe 22 August 2018, 16:09
#11
Stan Robert zis bozian !!
Stan Robert zis bozian se ascunde in Spania zona de Valencia ... FUNGIT DIN ROMÂNIA DE PUȘCĂRIE NU SE MAI DA ȘMECHER? LA FĂCUT BĂIEȚI LA PUȘCĂRIE FETIȚA ȘI IA TĂIAT ȘI CODIȚA
HOTII DE MILITENI!!! pe 09 Februarie 2018, 16:19
#10
NEMERNICII
Ala de e masa sefa la DNA se plimba ca prostu cu msina prin oras de ce nu ia masuri pentru cioroi parca e pacala in satul lui
România mare pe 25 Ianuarie 2018, 23:02
#9
Da
Da! Asta char a fost ultima știre unde se ascunde Bozianu,nu ii iau apărarea dar pe Dragnea nu il vede nimeni? Si el săracu nu se ascunde....murim de foame in casa,ne omoram intre noi pentru un job în turnu magurele si pe voi asta va intereseaza? În loc să scrieți pe acest site alte lucruri bune sau sa faceti ceva pentru tinerii care inca mai sunt in Turnu Măgurele pe voi va intereseaza de Bozianu....hal de site.Imi este rusine ca m-am nascut in acel oras!
fane pe 23 Ianuarie 2018, 23:47
#8
La Rahova
La Rahova se ascunde ti**nul Robert Bozianu nu se stie
nazy pe 23 Ianuarie 2018, 14:39
#7
Politia Turnu doarme
Politia Turnu a omis sa l puna pe Stan Robert zis Bozianu si pe site ul urmaritilor generali deci Doarmeee
TLC ! pe 22 Ianuarie 2018, 22:41
#6
INFO
DE STIUT.NU POLITIA SE FACE VINOVATA DE CE SE INTAMPALA IN ORASUL TURNU MAGURELE.PARCHETUL ESTE DE VINA.DACA DOMNUL PRM PROCURUR (FOST SOFER)LA JUDECATORIA TURNU MAGURELE SI-AR FACE TREABA(PT.ASTA E PLATIT DE OAMENI)CONFORM LEGII SI NU AR UMBLA TOATA ZIUA PE LA CHIOLHANURI,PROBLEME PERSONALE SI PE LA MESE CU CALNURI(KOD)ALTA AR FI SITUATIA.CUM ESTE POSIBIL CA IN FRUNTEA PARCHETULUI SA FIE UN PRIM PROCUROR CARE ARE ZERO BARAT REZULTATE ???????? INSPECTIA JUDICIARA CE FACE ????? SERVICIILE CE FAC ???INTERESANT AR FI SA-L INTREBE CINEVA CUM A GASIT RETETA IMBOGATIRII ASA REPEDE,(DIN MUNCA CINSTITA ZIC UNII....ALTII SUNT DE ALTA PARERE)
Suntem de râsul țării pe 22 Ianuarie 2018, 18:39
#5
Complicitate,corupție și hoție,asta se vrea!
Oooff,Doamne,câți români proști au ajuns să empatizeze cu rasa asta spurcată!Ba mai mult,să le copieze modul de a trăi,a comunica și a se comporta.O țară în care rommii,în loc să se adapteze la regulile de bun simț și legile statului român,au reuși să țiganizeze o majoritate șchioapă de carte și civilizație.Ce spui PSD,viitorul sună bine,nu?!
Dumitru S. pe 22 Ianuarie 2018, 13:28
#4
Stire falsa.
Acolo unde este este cunoscut de multi, nu se ascunde, dar nici nu-l cauta nimeni, PENTRU CA NU EXISTA NICI UN TEMEI LEGAL PENTRU RETINEREA LUI. DUPA CUM VEDETI, DIN CEEA CE SE SCRIE PE ACEST SITE, NU SE INTELEGE NIMIC!!
o pe 22 Ianuarie 2018, 12:21
#3
l
pai nu era in puscarie ma?
ROM HAVANA pe 22 Ianuarie 2018, 11:52
#2
Problemele sunt mult mai grave
Până să-l găsească pe cioroi,nu-i mai simplu și mai legal,să verifice cum le-a făcut,și veniturile?Și numai lui,tuturor celor ce au probleme gave cu legea,știuți bine de poliție,parchet și ANAF.Ce este așa greu să se depisteze marii evazioniști?Sugrumă pe toți amărâții cu datorii de câteva zeci sau sute de lei,iar marii datornici nu sunt deranjați,ba mai mult,sunt acoperiți și protejați în vederea sponsorizării unora prin campaniile electorale.
. pe 22 Ianuarie 2018, 11:40
#1
Eu știu, eu știu,.......
La măta sub fustă cumva ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.