Ultima ora: Gaze super ieftine de la un furnizor nou.

18 Ianuarie 2018, 20:40 | 11611 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Gaze super ieftine de la un furnizor nou.

Sa facem un exercitiu de imaginatie!

Locuiesti intr-un bloc urias, iar intr-o zi vezi un mesaj de la administratie, toti locatarii sunt rugati sa aleaga unul din vreo cinci furnizori de gaze naturale. Castigatorul va furniza gaze pentru toti locatarii blocului. Ofertele sunt diferite (preturi, servicii, mentenanta, etc.). Esti o persoana ocupata, nu te intereseaza atat de mult dezbaterea, asa ca lipsesti. Pensionarii din bloc au ales furnizorul cu cel mai mic pret, atat de mic incat unii au atras atentia ca oferta este mincinoasa.
Contractul este in derulare, iar acum toti constatati ca ati luat teapa. Pretul este mult mai mare, calitatea gazelor este slaba, facturile sunt umflate, iar de mentenanta nu mai vorbim, lipseste in totalitate.

Tu inca ai bani, castigi bine, poti plati facturile, dar afli ca familia ta tremura in timpul zilei (gazele sunt furnizate cu intrerupere), ba din vina furnizorului au avut loc cateva accidente care au slabit structura de rezistenta a blocului.

Ce alegi? Protestezi sau ramai o persoana ocupata?

Acum afla ca blocul se numeste Romania, iar furnizorul de gaze este PSD.

Lipsa ta de implicare poate duce la caderea blocului, chiar nu te intereseaza?

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
insul pe 28 Ianuarie 2018, 11:58
#14
de ce apa este scumpa la turnu
LOLti**ni nu platesc factura la apa gunoi sau canal iar unele persoane din apaserv nu au nici contracte automat nu au cum sa plateasca
insul pe 28 Ianuarie 2018, 11:56
#13
de ce apa este scumpa la turnu
LOLti**ni nu platesc factura la apa gunoi sau canal iar unele persoane din apaserv nu au nici contracte automat nu au cum sa plateasca
strul pe 22 Ianuarie 2018, 22:38
#12
greu la deal cu măgăreața mică
Simpatic comentator #11, nu ai vrea să te mai documentezi? Mătăluță ai ceva idee, totuși pornește neuronii și vei vedea că se poate. Benzina e luată de la aceeași rafinărie, și tot e diferită la stații.

La gaze, există adaosuri de aer și apă, plus mercaptan.

Nu mai dezvolt.

Oricum, ideea naratorului pare alta.
Eu pe 22 Ianuarie 2018, 18:27
#11
Prostii
Cum sa scrii ca un furnizor iti livreaza gaz de alta calitate decat altul? Pai ce... fiecare furnizor de gaz are rezerva lui, sau cum? Gazul este acelasi, din reteaua nationala ca si energia electrica. Daca ai energie electrica de la Enel, Cez, Engie, Digi sau altii ... ai aceeasi calitate a energiei si aceleasi posibile intreruperi. Energia vine din sistemul national, nu de la Cez din depozit.
F.T.C. pe 20 Ianuarie 2018, 17:12
#10
Lui "S"
Este total lipsit de importanta cine este autorul acelor randuri, cert este ca sunt niste imbeciltati, nici in categoriile "umor negru" sau "haz de necaz" nu pot fi incluse. Gazele, c*rentul si cele mai importante bogatii ale tarii au fost luate de straini,care le stabilesc preturile "cum vrea muschii lor", iar tarii i-au lasat numai tampitii-ca tine. Gazele ieftine sunt produse in principal de fasole, dar din datele furnizate de Institutul National de Statistica nu rezulta ca la aceasta materie prima nu au crescut in mod semnificativ nici vanzarile, nici consumul.
S. pe 19 Ianuarie 2018, 20:29
#9
va rog stergeti!
Nu sunteti corecti, acesta nu este un articol ci o postare de pe pagina mea de facebook, iar eu nu stiu cum de a ajuns la voi. Intrucat nu aveti acordul meu, va rog sa-l stergeti!
Iliescu Cornel. pe 19 Ianuarie 2018, 16:04
#8
Redactie, fii serioasa!.
Fratele meu,Larie, nu avea cum sa scrie comentariul fiind plecat CU TREABA intr-o tara destul de departata si nu-i arde de prostii. Cineva isi bate joc de voi in mod repetat. Oricum, ceea ce scrie #5 nu tine de demnitatea politica a unui cetatean.
adrian pe 19 Ianuarie 2018, 14:29
#7
Larie
Larie, gandirea nu e de tine. Tu pupa-l in c*r pe Dragnea mai departe.
Cu gândirea la el pe 19 Ianuarie 2018, 09:42
#6
Liberalismul nu e ceea ce crezi tu,Larie!
Era greu de crezut că nu vom primi o replică a unui PSD-ist sadea.Și care este ”politica pur liberală”,cea în care se votează în unanimitate și un partid(PSD)care are în doar un an 3 prim miniștri și lasă în urmă o țară făcută praf?Dacă asta ai înțeles din articol,șansele ca să ne rvenim ca popor,sunt din ce mai mici.Gîndirea asta ”liberală”este cumva nostalgia trecutului USL,așa,că dă bine la prostime?Pentru toate măsurile astea ”pur liberale”,veți plăti până o să vă iasă pe nas toată gândirea asta neocomunistă,transmisă de băiatul cu hamsterul.Lumea trăiește la limita sărăciei iar voi bateți câmpii.Iar de modul în care ai scris,ce să mai spun,pură gândire și ortografie.
Iliescu Larie. pe 19 Ianuarie 2018, 07:59
#5
Imaginatie si realitate.
Sigur, ne putem imagina orice, de pilda ca autorul autorul comentariului este un postac inteligent, pe cand realitatea ni-l arata a fi pur si simplu prostac, adica prostovan. Bai, camarazi cu camasi verzi si tovarasi cu salopete rosii, chiar sunteti atat de incuiati la minte incat nu vedeti ca PSD DUCE O POLITICA PUR LIBERALA,IAR Partidul Netotilor si Lepadaturilor betivului cretin de ludovic orban si fufei raluca turcan, cu anexa lor Uniunea Sc*rsorilor si Rebutirilor umane sunt la nivelul unui locatar de la Poroschia??APROPOS, NU ZICETI NIMIC DE LEGEA INITIATA DE ACEASTA HOATA CU PRIVIRE LA FACILITATILE ACORDATE UNOR DEZVOLTATORI IMBILIARI??
Cucu cel vestit pe 19 Ianuarie 2018, 00:18
#4
Pentru turnu cu stiri
De ce nu scrieți nimic despre clanul salvatorul care a omorât un om în bătaie pe măgurele pe nume picu alooo parchetul și poliția ce păziți dormiti numai în mașini rușine rușine rușine
...și c*rent gratis pe 18 Ianuarie 2018, 22:04
#3
Ignoranță și prostie în întreaga Românie
După prima postare vă puteți da seama de câte gaze au unii în cap.Și ne mai mirăm că PSD câștigă,de peste 25 de ani,toate alegerile prin zona asta și prin țară.În ritmul ăsta și cu acest fel de gândire,e foarte posibil să ajungem să ne încălzim cu GODIN.Doamne,mulți de Anghel și Dorel mai avem în țara asta.
anghel pe 18 Ianuarie 2018, 21:08
#2
i
bag cartoane in godin ce gaze visati
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.