Ce-i leaga pe Liviu Dragnea si Viorica Dancila?

16 Ianuarie 2018, 21:46 | 12344 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ce-i leaga pe Liviu Dragnea si Viorica Dancila.

Legătura dintre Liviu Dragnea și eurodeputatul  Viorica Dăncilă pare chiar mai apropiată decât o lasă să se vadă apartenența la PSD și concetățenia: 

Una dintre consilierele eurodeputatului propus marți premier de către PSD este dna Adriana Botorageanu, nimeni alta decât Adriana Botorogeanu (de remarcat schimbarea unei litere) din celebrul ”Dosar Bombonica” în care liderul PSD este inculpat.

Mai mult, aici>> cursdeguvernare.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Aberatii pe 17 Ianuarie 2018, 14:05
#5
A castigat
A castigat Livache si usor usor rade tot
Marian Gherghinescu. pe 17 Ianuarie 2018, 12:14
#4
Rusine sa va fie!.
Am lucrat la Combinat intr-o lunga perioada grea, fiind unul dintre cei adusi de la alte combinate din tara pentru a pune pe linia de plutire acest colos si dintr-o parte din roadele muncii mele acest targ s-a transformat intr-un oras, care intr-un an-nu mai retin care- a fost declarat fruntas pe tara la modul cum arata si era gospodarit. O buna parte din cei adusi am plecat pe meleagurile natale, altii au ramas aici si au trecut in nefiinta. Dupa ce-am plecat, nu mi-am uitat colegii din localitate si am pastrat legatura prin scrisori si prin vizite reciproce. In ultimii ani accesez destul de des acest site si mi se trimete si revista Ecouri dunarene. Mi-e rusine sa vad cate imbecilitati se pot scrie acest site, CARE AR TREBUI SA FIE GLASUL OPINIEI PUBLICE, IN CARE ORICINE, AFLAT SUB PROTECTIA ANONIMATULUI, POATE SA SCRIE ORICE.DAR CA MAREA MAJORITATE A COMENTARIILOR SA FIE SCRISE DE NISTE SEMIANALFABETI, CERTATI CU BUNUL SIMT ESTE INADMISIBIL! SCURT:DRAGNEA ESTE AL VOSTRU!
Parry Hotter. pe 17 Ianuarie 2018, 08:13
#3
Pseudo tizului #1.
Am eu o premonitie, pe care totusi, n-o argumentez: MAI DEGRABA CRED CA #2 ITI VA PUNE TIE CATUSELE SI CELALT CAPAT SI-L VA LEGA LUI! CA SA NU SE CREADA DESPRE MINE ALTCEVA, VA SPUN CA SUNTETI DOI PROSTI, IAR PE DRAGNEA SA-L IA DRACUL!
Eu pe 17 Ianuarie 2018, 00:13
#2
Ce-i leagă?
Cătușele sper.
Harry Potter pe 16 Ianuarie 2018, 22:07
#1
Tic tac,tic tac !
Și cu numirea sau nu a acestei dudui,tot miroase a zeghe și se aud zgomote de brățări.Sunt prea multe probe,deja consemnate și mărturii întărite.Procesul este într-o etapă mult prea avansată și nu mai e timp și loc de întoarcere,de sucire a unor martori.În februarie așteptăm o primă sentință.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.