PARCHETUL CERE ANULAREA DIPLOMELOR DE LICENŢĂ FALSE, OBŢINUTE LA ALEXANDRIA. PESTE 500 DE OAMENI POT RĂMÂNE FĂRĂ…PATALAMA

16 Ianuarie 2018, 11:46 | 16217 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
PARCHETUL CERE ANULAREA DIPLOMELOR DE LICENŢĂ FALSE, OBŢINUTE LA ALEXANDRIA.

Sute de persoane din judeţul Teleorman, şi nu numai, ar putea rămâne fără diplomele de licenţă, obţinute la Universităţile “Alexandru Ghica” şi “Europa Ecor” din Alexandria. Printre aceşti se numără foşti parlamentari, ministri, actuali primari şi funcţionari din instituţiile judeţene sau locale. În total, este vorba de aproximativ 500 de licenţiaţi.

După mai mulţi ani de cercetări, în care au fost audiaţi zeci de absolvenţi ai facultăţilor de diplome false, ofiţerii din cadrul Departamentului pentru Combaterea Infracţiunilor Economice al Inspectoratului General al Poliţiei Române au finalizat dosarul. Toate probele adunate de-a lungul vremii au ajuns pe masa procurorilor care, după întocmirea rechizitoriului, au cerut în instanţă desfiinţarea  unor înscrisuri. Dosarul a fost înregistrat la finele anului trecut, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru vineri, 19 ianuarie 2018.

Conform unor surse judiciare, desfiinţarea unor înscrisuri nu se referă doar la anularea diplomelor de licenţă, ci vizează si unele documente depuse la dosarul de înscriere, care nu aveau corespondent în realitate.

În cazul a zeci de teleormăneni, procurorii vorbesc şi de un prejudiciu enorm, ca urmare a funcţiilor ocupate, în baza unor diplome de licenţă obţinute în mod ilegal. Asta înseamnă restituirea către stat a miliarde de lei vechi, bani încasaţi din salarii şi sporuri sau ca membri în cadrul unor proiecte finanţate din fonduri europene.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ipse pe 21 Ianuarie 2018, 17:28
#7
Care
La puscarie
Sorin Margineanu. pe 21 Ianuarie 2018, 07:15
#6
Intrebari.
-Ce se intelege prin diploma falsa?;-Se pune problema anularii diplomelor false, inclusiv cele ale UNOR judecatori, proc*rori si avocati?;- Dar cu doctoratele false si cele lipsite total de valoare stiintifica, de ex. al "sfintei incoruptibile" laura codruta kovessi? Va voi da un exemplu si va las cu gurile cascate:sunt destul de multi posesori de diplome, inclusiv mastarate si doctorate, care au respectat toate procedurile si etapele prevazute in legislatie in ceea ce priveste durata instruirii, frecventa, teste intermediare, etc DAR ALE CAROR LUCRARI AU FOST INTOCMITE DE ALTII, CHIAR DE CATRE MEMBRII COMISIILOR DE EXAMINARE SI ATESTARE!!! TOATE CUNOSTINTELE LOR ACUMULATE IN URMA ACESTOR "CURSURI" FORMEAZA, VORBA UNUI AUTOR DE-AL VOSTRU "O MULTIME VIDA"! ACESTORA CE POTI SA LE FACI?
Police pe 17 Ianuarie 2018, 20:25
#5
Finu Madalin
Mădălin Ioniță are studii,altfel nu lua permis pentru tractor .Directorul Madalin,are diploma de Meltean.De unde aveai ma tarane banii sa ridici briza Dunării de la Gaina?Sau e tot bijuteria nasului Dragnea.
Fane pe 17 Ianuarie 2018, 08:22
#4
Balaceanu sergiu
Balaceanu Sergiu de la politia de frontiera are toate lucrarile de diploma plagiate de Un avocat din turnu. De unde site rahatul de Balaceanu sa solutioneze Un dosar?
foxy pe 16 Ianuarie 2018, 18:35
#3
Revolutionarii de mucava
Acelasi lucru cred ca il merita si asa zisii revolutionari care au umplut orasul si care au beneficiat si inca mai beneficiaza de foarte multe avantaje nemeritate.
Police pe 16 Ianuarie 2018, 18:28
#2
si Madalin Ionita?
Madalin Ionita e si el absolvent ca tot sa ras de el ca e tractorist., pierde Diploma acum?? snake snake snake snake snake snake snake snake
Școală făcută la timpul ei pe 16 Ianuarie 2018, 12:16
#1
O țară plină de impostori și falși intelectuali
Nu credeți că ar fi mai utila o listă a celor ce au intrat în posesia unor astfel de diplome.Un simplu ex.sunt cei de prin instituțiile statului(toate primăriile din județ,la finanțe,prin poliție și alte instituții).Cetățenii trebuie să știe și să-i cunoască pe cei ce,prin fals și minciună,încearcă să le arate cât de deștepți sunt și să conducă fără a avea competențe și calificare.Sunt aceleași metode infracționale ca acelea prin care s-au obținut și certificatele de revoluționar.Corect,poliția,parchetul și justiția trebuie să facă ordine în această direcție.Și mai departe,să anuleze toate beneficiile care au rezultat în urma obținerii acestor diplome și certificate,luate prin fals.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.