Imagine pentru psihologi.

16 Ianuarie 2018 | 10.891 vizualizări | 6 comentarii
Imagine pentru psihologi.
Imagine pentru psihologi.

Nu am facut noi fotografia. Oamenii primarului au realizat aceasta capodopera. Cand Celentano a impartit cadouri copiilor, lingaii i-au facut sute de fotografii. Danut s-a folosit de copilasi pentru a-si face reclama. Scarbos!

6 comentarii Comentează

 • #6
  Nelu Codrea pe 16 Ianuarie 2018, 18:26
  Primareeee
  Vorbeste lumea ca esti obsedat sexual Primare, ai aplicat metoda Dragnea ti ai lasat nevasta ptr . amanta
 • #5
  cetatean pe 16 Ianuarie 2018, 15:46
  realizari
  au mari realizari; a taiat conducta de gaze,studii de fezabilitate pe multi bani,banci si cosuri de gunoi o data la doi ani,dat cu var,distrugerea casei de cultura si a unitatii militare,alungarea tinerilor din oras,sistem clientelar,asfaltatul cu butelia,oras sufocat de gunoi,case parasite,distrugerea fenomenului sportiv,lipsa loc*rilor de munca si angajarea pe pile,nesiguranta cetateanului,ne-au dezbinat, puninindu-ne unii impotriva altora, etc!
 • #4
  adrian pe 16 Ianuarie 2018, 12:30
  a
  La cum arata Cuclea, e la acelasi nivel cu aia mici.
 • #3
  Str.Pompierilor pe 16 Ianuarie 2018, 11:01
  Conducătorii pe care îi meritați
  Oamenii ăștia nu mai au limite,le-a luat puterea mințile.Se cred atotputernici și nemuritori,dar se vor trezi din vis la următoarele alegeri.Sau chiar mai devreme.Rog pe cei ce administrează site-ul Primăriei Turnu Măgurele să ne prezinte realizările și rezultatele din mandatul lui Cuclea,că pe ale lui Mohanu,NU le-am văzut timp de 4 mandate.
 • #2
  unul de la segarcea pe 16 Ianuarie 2018, 10:42
  nimeni
  o sluga a lu dragnea care nu a facut nimic pentru oras.a distrus tot!
 • #1
  o pe 16 Ianuarie 2018, 10:36
  l
  au speriat copiii aia doi zici ca sunt nebuni de balamuc

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.