Emil Stanimir, fost sef IPJ Teleorman, unul dintre cei mai mari braconieri.

08 Ianuarie 2018, 22:13 | 13630 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Stanimir si Mitrana.

Teleormanul este plin de braconieri. Marea majoritate este protejata de oameni ai legii. Emil Stanimir a fost si este unul dintre braconieri. Fostul sef al IPJ Teleorman merge la braconaj alaturi de grupul de prieteni. Lasam cititorii sa dezvolte subiectul. 

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Gigi rapidu' - v-a durut ? pe 19 Decembrie 2018, 20:31
#19
Pechinezii latra de frica
"Ziarishtii" lu' peshte prajit latea de foame
ciprian pe 11 Aprilie 2018, 19:12
#18
pentru turnu cu stiri
geanta a vandut fabrica de paine patronului de la nanov care are fabrica de paine
adrian pe 11 Aprilie 2018, 19:07
#17
pentru turnu cu stiri
geanta a vandut fabrica de paine si autogara a dat criza din el
Brailean pe 13 Ianuarie 2018, 11:03
#16
Noi. conduce RdV..
Bahto delo delo!Bah romanles, la noi in RdV, minoritatea rroma conducem targul.Negot cu bunri furate, porci taiati pe trotuar, analfabeti cu gipane, Alin Ghenosul si ai lui tace kituk...Pentru Ghenosul...Ghenosul...Ghenosul ie baiat sukar la rromanles!!!
Zorro pe 13 Ianuarie 2018, 10:56
#15
Alcolisti la RdV
Comandatul politiei Rosiori protejeaza urmatoarele jawre; Smaircea-Sphagar, Orbesteanu-Sphagar si Analfabet, Nicolescu-Alccolist si Milog, Moldoveanu-Sphagar &Alcoolist; notoriu, Claudiu-Spghara, inglodat in datorii de la pacanele...Vrem c*ratenie, afara GUNOIUL!!!!! grin
unu pe 11 Ianuarie 2018, 11:10
#14
doi
asta tine de recrutarea lor si de ce oameni mai avem disponibili de munca. Asa in toate domeniiloe sunt mai buni, mai prosti mai etc.. Va aberati p aici cu hotiile si cu nu stiu mai ce. CE SA MAI FURE CAND LUMEA ESTE SARACA? Fura gaini si porci? asta de foame.
Turneanu pe 10 Ianuarie 2018, 19:08
#13
Pt Crangeneanu
Crangenene, tu nu esti comandantul ala care te imbatai si te-a batut un subofiter, unul Musat? Tu ii critici pe astia doi ca nu au fost buni politisti pt canu au baut cat tine si nu au luat bataie de la subalterni?
Crangeneanu Marian - Liberalul pe 10 Ianuarie 2018, 17:01
#12
Ex Comandant Turnu Magurele
Ma oftic pt ca astia doi au avut cariere mai frumoase decat mine!!!
Liberalul pe 10 Ianuarie 2018, 13:02
#11
10 bete
Stănimir este un inginereș care a ajuns în politie din greșeală. Era numit căpitanul 10 bețe.

La o tragere cu armamentul spunea ca nu are teacă să pună pistolul, ca la sabie și toți au ras de el.

Ulterior, l-a pupat în fund pe Drăgușanu și l-a pus șef, așa s-a distrus un aparat de politie profesionist.

În același mod a fost promovat și soferoul de autobasculanta Mitrala. Un subofițer făcut ofițer la apelul bocancilor de către socrul sau coleg cu gen. Bunoaica. Polițiști slabi domnilor, foarte slabi, fără activitate bună în poliție.
ipse pe 10 Ianuarie 2018, 05:54
#10
poliția
Dacă toți lovim in autoritatea instituției vom genera haos...si așa vai de țară.mai bine hai sa vedem ce facem cu Dragnea și bozgorime...recit sa generam
Iuliana ochea pe 09 Ianuarie 2018, 23:26
#9
Minciuni
Bai oameni buni, concentrati-va in a vedea adevaratele probleme din turnu, cum ar fi spitalul, scolile etc, in orice zi or sa cada naiba pe voi. Nu mai aruncati cu noroi in oameni, nu cred nimic din ce spuneti despre Stanimir.
V pe 09 Ianuarie 2018, 19:41
#8
Niște incapabili cu pensii nesimțite
În poză mai apare un alt prost,fost sergent major cu ifose de mare comandant.Dacă ăștia sunt adevărații polițiști,mai bine lipsă.Niște secături mai mari nu puteau intra în poliție.
Turneanul pe 09 Ianuarie 2018, 17:41
#7
Pentru postac
Astia care posteaza toate aberatiile astea sunt fie niste fomisti carora le mai plaseaza Cracea câte o bancnota ca unor picoli la local fie niste turneni frustrați si incapabili. De altfel site-ul pare o fituica jegoasa care atacă orice turnean care a ajuns intr-o functie de conducere. In 2012 a fost atacat PNL -ul local de unii care isi zic acum liberali, apoi toți PSD- istii indiferent de functie. Singurii c*rati, uscati si devreme acasă sunt acolitii lui Cracea care isi umflau mațul in funcții babane în perioada cand se taiau salarii si pensii ca să aibă Leana ce cheltui din poseta aia primită de la Cocoș . Leana aia care se vaieta acum de statul paralel ca vrea s-o vada in pușcărie. Cât despre eroii locali Barbulescu, Burghiu, Paunescu si seful lor Cracea numai bine si spor in alegeri.
Vinator pe 09 Ianuarie 2018, 13:02
#6
Etic
Il cunosc bine pe Emil si este un om deosebit,lucru pe care nu pot sa-l spun despre Cracea .P.S.Cat or costa artificiile ca vreau si eu cand o sa-l dea P.N.L.-ul afara pe looser(traducere pentru Cracea looser inseamna pierzator).

Turnu pe 09 Ianuarie 2018, 08:10
#5
Dusi cu capul
Omul tine ogarii in sufragerie si vinde iepurii pe olx. E cel mai mare braconier. Clar. Nu unul mijlociu. Vai de capul vostru! Sunteti dusi rau!
Turnu Magurele pe 09 Ianuarie 2018, 07:54
#4
Numai minciuni si noroi
Alt articol in care proprietarul acestui site arunca cu noroi in oameni valorosi pe care ii invidiaza sau cine stie ce oftica are pe ei. nici un argument, acuze josnice pe care nu le crede nici un om cu scaun la cap.
Razvan pe 09 Ianuarie 2018, 07:44
#3
AJVPS
Cracea, cred ca te droghezi si ai probleme grave! Emil Stanimir este un om extraordinar, inteligent, corect cuminte. Il cunosc de multi ani. Acum ai alte halucinatii? Pune capcane? Vinde coarne de rinocer? Nu ai alte minciuni? Esti penibil!
ipse pe 09 Ianuarie 2018, 04:43
#2
Stanimir
De orice alt politist as crede ca braconeaza...sau alte magarii...e de Stanimir nu cred...Fraiere care arunci cu noroi in el...gindeste la ce pensie are ...ce rost ar mai avea sa isi piarda vremea cu braconajul?...asta fac muritorii de foame ca e zona plina ..
Gibi pe 08 Ianuarie 2018, 22:42
#1
Jilava te vrea
Stanimire nu uita, Rahova, Poarta Alba, Jilva te vrea!!!!!! grin grin grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.