Iresponsabilitate si desfrau pe bani publici in primarii din Teleorman. Este nevoie de o reorganizare administrativa.

08 Ianuarie 2018, 10:29 | 11872 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Teleorman.

La sfarsitul anului 2017, mai multe primarii au avut nevoie de bani pentru a-si acoperi cheltuielile de functionare si salarii. 

Pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare a Consiliului Judeţean din anul 2017 s-a regăsit, printre altele, proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a cotei de 20% din cota de 18,5% din impozitul pe venit, pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru anul 2017.

Prin actul administrativ, unul mult aşteptat de autorităţile locale, a fost împărţită suma de 275 mii lei celor 97 de unităţi adminstrativ-teritoriale din Teleorman, iar în timp ce unele primării au primit nişte sume pentru a-şi acoperi partea de funcţionare până la finalul acestui an, altele nu au primit niciun leu.

Cea mai mare sumă de bani, respectiv 68,20 mii lei, a fost repartizată Primăriei Talpa, iar sume mai mari de bani au revenit şi primăriilor de la Beuca (20 mii lei), Călmăţuiu (20 mii lei), Saelele (20 mii lei), Uda Clocociov (20 mii lei) şi Zâmbreasca (20 mii lei).

Bani pentru echilibrarea bugetelor locale, însă sume mult mai mici, respectiv între 2,80 mii lei şi 8,4 mii lei, au mai primit şi primăriile de la Buzescu, Ciolăneşti, Bujoru, Cosmeşti, Dideşti, Drăcşenei, Drăgăneşti de Vede, Drăgăneşti Vlaşca, Frăsinet, Furculeşti, Lisa, Mavrodin, Mereni, Moşteni, Năsturelu, Necşeşti, Olteni, Plosca, Răsmireşti, Sârbeni, Sfinţeşti, Siliştea Gumeşti, Suhaia, Troianul, Vârtoape şi Viişoara, potrivit proiectului de hotărâre adoptat cu unanimitate de voturi de aleşii judeţeni.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
cristi pe 30 Martie 2018, 21:18
#6
pentru turnu cu stiri
nelu ovedenie sa dus la puscarie a fost condamnat de c*rtea de apel buc*resti pe data de 29.03.2018
titi pe 30 Martie 2018, 19:42
#5
pentru turnu cu stiri
de ce nu scrieti nimic despre oni dumitrana si frati burtan cei mai mari proxeneti care au femei in germania la produs alo parchetul si diicot-ul dorm de ce nimeni nu face nimic de unde au masini de lux magazine baruri si restaurante in germania cu asta se ocupa si mai cloneaza carduri angry angry angry angry
Ion iliesq pe 09 Ianuarie 2018, 21:18
#4
Hoție la primaria Segarcea Vale
La primaria Segarcea Vale patronata de un turnator la sec*ritate s-a descoperit un furt din bugetul local de proporții imense . Primarul a dat vina pe contabila si pe casier pentru dispariția miliardelor .
BULA. pe 08 Ianuarie 2018, 17:13
#3
Cetatene.
DIN MOMENT CE HOTARAREA A FOST VOTATA IN UNANIMITATE, CE TE MAI AGITI ATATA?! NIMENI NU SPUNE CA SUNT O MULTIME DE CETATENI (PRECIS CA SUNT ONESTI!) CARE NU-SI PLATESC TAXELE SI IMPOZITELE, DAR REALIZEAZA INSEMNATE VENITURI ILICITE, PRIMESC AJUTOARE SOCIALE PE BAZA DE DECLARATII FALSE, LOCUIESC IN CASE DOTATE DUPA CATALOG, DAR TRECUTE LA PRIMARIE CA FIIND CONSTRUITE DIN CHIRPICI,(DA, DA, EXISTA VILE CARE FIGUREAZA CA FIIND CONSTRUITE DIN CHIRPICI) ETC.VREI SA-I SCOTI SA MANIFESTEZE IMPOTRIVA LOR INSISI??? MA FACI SA RAD!
RED pe 08 Ianuarie 2018, 12:18
#2
HAI SĂ NE TREZIM ODATĂ part.2
Și acum să vă spun de ce m-am hotărât să vă spun toate astea.Păi dacă orașul,municipiul(citiți definiția municipiului,peste 40.000 de locuitori) este depop**at,sub 20.000,atunci de ce taxe și impozite mai mari?Și iar întreb:

1.S-a mărit suprafața orașului?

2.S-a mărit numărul locuitorilor apți de muncă,contributori la bugetul local?

3.S-a mărit numărul de locuințe noi construite?

4.De ce se mărește impozitul pe locuință când aceasta își mărește anual gradul de uzură și este din ce în ce mai costisitor de renovat?

5.S-a mărit numărul loc*rilor de muncă?

6.A crescut cumva nivelul de trai și noi nu îl simțim?

7.Sunt oamenii mai mulțumiți și mai prosperi și ei nu observă?8.Totul este mai scump și viața în comunitate este și mai grea,asta-i realitatea.

Gândiți-vă cât mai aveți timp!
Un cetățean onest pe 08 Ianuarie 2018, 11:54
#1
HAI SĂ NE TREZIM ODATĂ part.1
Nu îndemn pe nimeni la violență sau alte acte anti sociale,dar de o grevă fiscală putem pune.Știți care este reducerea la plata integrală a impozitului pe locuine/ex.la un apartament cu două camere,prețul unui pachet de țigări.Merită oare să plătești întreaga sumă,în condițiile în care nu s-a făcut o investiție timp de 28 de ani,iar banii noștri au mers numai pe salarii,cheltuieli fără rost și panseluțe?În oraș mai sunt doar câteva sute de loc*ri de muncă la privat,restul până la aprox 1.500,sunt bugetari.Este normal?Întreaga pop**ație a orașului este sub 18.000 mii,de la aprox.40.000,în 1989.Va-ați pus întrebarea,de ce?Vă spun eu,o mână de politruci propagandiști,au pus mâna pe oraș și l-au distrus sistematic,în favoarea lor,bineânțeles.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.