Emil Stanimir, un infractor ordinar.

07 Ianuarie 2018, 19:35 | 12569 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Emil Stanimir.

Emil Stanimir, fost sef al IPJ Teleorman, a fost si este un infractor ordinar. Asta era unul dintre cei mai importanti oameni ai legii din judetul nostru. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Turnu Magurele pe 08 Ianuarie 2018, 14:34
#5
Orasul Nostru Drag
Cand am plecat din Turnu Magurele, acesta era un oras cochet, cu personalitate, cu istoria si eroii sai. Acum de departe vad acest site in care se arunca cu noroi in toti oamenii care s-au ridicat din orasul nostru si au facut o cariera. Astfel de siteuri in care nu-si da nimeni numele au facut si din judetul nostru unul hulit. Pacat! Sa va fie rusine!!!
Odaianu pe 08 Ianuarie 2018, 12:46
#4
Nu va iese
Articole de kkt. Nu ati gasit administrator de site pe olx?
Fan Stanimir pe 08 Ianuarie 2018, 11:30
#3
ProStanimir
La nivel de municipiu se constituie O.N.G. Pro Stanimir!!!!Toti jmecherii cu bani, amante si jeepane sunt asteptati, sa ne-o sooooga turneni gaureni, sparti in koor de foame ji prostie.Sa ne traiesti Milicule, sa ne traiesti Bibikule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K R O pe 08 Ianuarie 2018, 06:19
#2
Maaaa !!!
Maaaaa !! voi pe Stanimir il fc infrctor !!! tongue wink tongue wink cand are o pensie de aprox 7 000 ron big surprise big surprise ce dracu alt militian nu gasiti ??? tongue rolleye cool hmm
gogu pe 07 Ianuarie 2018, 20:43
#1
la pomana
bai nene de unde bani cand ei si-au marit salariile si nu au au bani sa iginieze depozitele de gunoi si vedeti cate ore se lucreaza la primarie intr-o zi lucratoare !

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.