Sa nu crezi! Banditul Ioan Niculae vorbeste de cinste si de bun simt.

06 Ianuarie 2018, 06:15 | 12443 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Pentru prima data de la iesirea din inchisoare, Ioan Niculae a discutat cu presa, scos din sarite de un jucator de la Astra Giurgiu.

Patronul fostei campioane l-a trimis la echipa a doua pe Alexandru Ionita, deranjat de faptul ca acesta a refuzat prelungirea contractului scadent in 2019.

El spune ca Ionita a fost initial sa semneze contractul, dar apoi s-a razgandit.

"In septembrie, Ionita a zis ca vrea sa-si prelungeasca intelegerea, a pus unele conditii exagerate. El castiga inca de cand a venit cat 3-4 jucatori la un loc, iar in septembrie am hotarat totusi sa acceptam conditiile, inclusiv un bonus de prelungire si o clauza de reziliere. Cand i s-a adus la cunostinta ca am acceptat conditiile, ne-a rugat sa mai stam pana in iarna.

Cand l-am chemat acum sa semneze, a zis sa mai stea dupa vacanta. Apoi, astazi a venit impreuna cu taica-su sa ne anunte ca nu vrea sa mai semneze prelungirea. Nu se poate sa fii atat de incorect si de necinstit fata de clubul care a avut grija de tine. El nu a avut bun simt!", a spus Ioan Niculae la Digi Sport.

Niculae a mai mentionat ca a refuzat deja o oferta de 700 de mii de euro din partea turcilor de la Kayserispor.

El a precizat ca se asteapta sa incaseze peste 1 milion de euro in schimbul lui Ionita.

sursa: ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
eu pe 02 Septembrie 2019, 10:49
#11
comentariu
Ma buc*r enorm cand vad cati s-au imbogatit de pe urma lui Ioan Niculae si cand el a fost la parnaie au avut grija sa-l stoarca si mai mult. Trag hienele din averea lui Niculae precum vulturii din hoit. Nu stiu saracii vulturi ca averea lui este in strainatate.
DAN DIACONESCU pe 01 Noiembrie 2018, 23:34
#10
DRAGII MEI,
SA MOARA FAMILIA MEA DE OMU NU A AJUTAT MULTA LUME. SA MOR IN CANCER DE OMU NU E SMECHER
cucu nebunu pe 29 Martie 2018, 19:28
#9
pentru turnu cu stiri
alo turnu cu stiri de ce nu scrieti nimic despre batrana din comuna traian care a fost inselata azi de dimineata de 2 invidivizi necunoscuti si iau luat toti banii
Anonim pe 08 Ianuarie 2018, 11:03
#8
Salarii neplatite
Nesimțitul vorbește de cinste când el nu a plătit salariații cu ani!
Un INS oarecare. pe 07 Ianuarie 2018, 18:43
#7
Ai dreptate #6!
Intrucat am cunoscuti si fosti colegi de scoala si de munca in cateva orase mari ale tarii-mai multi prin Ardeal- i-am rugat sa acceseze acest site pe o perioada de minim un an, si sa-si spuna parerile. Pur si simplu s-au aratat a fi stupefiati si m-au intrebat daca Turnu Magurele este cumva un sat de nebuni?! I-am raspuns ca inca nu e, dar cu acest site este pe cale de a deveni, i se cauta numai un nou nume; se inclina spre TURNU CU NEBUNI. Voi reveni.
Cititor de ocazie pe 07 Ianuarie 2018, 10:56
#6
Uimire
Citesc ocazional acest site de stiri și ma minunez ce puteți sa scrieți. Vorbesc de toate articolele nu de unul anume. Ma întreb dacă nu se găsește cineva afectat de aceste “stiri” sa dea in judecată pentru tâmpeniile pe care le scrieți.Oare chiar trebuie sa citim toate abjectiile, limbajul suburban scris de niște idioti și inculți?
Pavilion 1989 pe 07 Ianuarie 2018, 09:40
#5
Tupeul nu are limite la astfel de oameni
Ei,asta-i atitudinea și comportamentul tuturor celor ce ne sunt patroni,conducători politici și potentați ai vremii.Ei doar cumpără și iar cumpără,dar de unde,din ce bani?Toți suntem catalogați drept votanții care au dat câștig în 2016,nefericitului partid roșu.Vechia sec*ritate,ca și PCR,sun cu noi sau peste noi.
Udrea pe 06 Ianuarie 2018, 21:02
#4
Jegule
Bah Nicolae, Catalina BALTATU, Ionela SERBANESCU, kurwe minore la vila ta din Zimnicea, te simti goaza de om!!!
Ioan Niculae pe 06 Ianuarie 2018, 18:15
#3
Cand ti am cumparat firma nu eram bandit
Cand ti am cumparat firma cu suma aia la care tu nici nu visai nu eram bandit. ma linguseai si te purtai ca un sclav. Roata se intoarce. Tu nu ti ai lasat loc de buna ziua nicaieri !!!
Pelea pe 06 Ianuarie 2018, 16:36
#2
P_liii
Ia si Pielea p_lii de pe slugi

Da' fara bani. Pe f_tui pomana
Coco jumbo pe 06 Ianuarie 2018, 08:55
#1
Joaca pe nasturi
Daca nu i a mai dat salariu de 9 luni, e normal sa plece omul. Banditu de nicolae vrea sa lucreze cu voluntari de la corpul pacii care nu cer salarii.

Combinatu nu a reusit sa l vanda asa ca intra in lichidare si merge la fier vechi.

Groparul industriei si teparu Anaf si bancii Transilvania
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.