Fostii salariati ai combinatului chimic ureaza sarbatori fericite jigodiilor care au condus unitatea turneana - ne scriu cititorii.

28 Decembrie 2017, 22:05 | 10762 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu Magurele.

Fostii angajati ai Donau Chem ureaza sarbatori fericite celor mai mari jigodii care si-a batut joc de ei. Primul pe lista este Ioan Niculae, urmeaza, Nicoleta Toncea, Pelea, Ban, Neagoe, Tabara, Lupu, Lascu, Despa, Balint, Pisica, Petculescu, Mustata, etc.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Nicu Tablonistu. pe 06 Ianuarie 2018, 07:25
#9
Lui Nelu Manivela Tembelu.
Si din cauza unor analfabeti si jigodii ca tine s-a ales praful de Combinat. "Amaratule",ai calculator de peste 3000 lei, Audi, electrocasnice de ultima generatie, faci comert ilicit, primesti ajutor social pe baza de acte false si faci pe sarmanul. Cristosii matii de bandit!
Nelu Manivelă pe 03 Ianuarie 2018, 07:24
#8
Pentru Culcică
Frăție, ești prost de puți! Cum adică mă, motorul economic al orașului a fost pus pe butuci de o gașcă de mafioți, și asta nu e destul? 'tu-ți grijania mă-tii de trepăduș! Adică nu e destul că orașul ăsta a ajuns un sat? Hai sictir jigodia dracului! PSD-ist je**s!
Marin Culcica. pe 30 Decembrie 2017, 11:38
#7
Ce rost are acest articol?
Nu este nici serios, nici de misto, ci un fel de caca-maca sa ne aflam in treaba, sa zicem ca ne-am mai achitat de o sarcina politica, ne luam onorariul de "ziaristi" si mai departe Dumnezeu cu mila si de cei amarati, vorba altui comentator, ne doare direct in c*r! In preajma alegerilor ne umflam muschii, dam cu pietre peste gard si ne ascundem in balarii. Daca nu avem stiri, va servim cu stir!
Liviu Unchiasu. pe 29 Decembrie 2017, 17:02
#6
Observatii.
-Acestea-s comentarii, altceva nu aveti ce spune?- De exemplu: ONORATA REDACTIE, SIGUR CA AVETI LEGATURI SI CU CEI CARE AR PUTEA RASPUNDE DACA MAI EXISTA VREO SPERANTA SA NE MAI PRIMIM BANII DATORATI DE ION NICULAIE? PRINTRE CEI PACALITI EXISTA DESTUI SUSTINATORI AI PNL, SOARTA LOR NU VA INTERESEAZA? AVETI CEVA CONCRET DE SPUS DOMNILOR CONSILIERI? ( VA SPUN EU, VA DOARE-N CUR!)
H pe 29 Decembrie 2017, 08:31
#5
J
De ce ?
Batucă pe 29 Decembrie 2017, 07:27
#4
Rușine
Cine "urează ?!! Ăia care erau pensionari angajați?!! "Săracii au rămas fără o buca...de pâine acum de sărbători!!!
Gica pe 29 Decembrie 2017, 06:28
#3
Urare
Praful si pulberea sa se aleaga de jigodile pomenite mai sus.Derbedeii astia au distrus um oras intreg.Ca mentiune speciala ti**nca de PISICA MIRELUSA, mare fomista si fara dinti in gura cind a angajato Manea,(somera si vai de ea),ne inregistra cu telefonul cind am blocat soseau portului.Sa aveti parte anul ce vine, de tote belelele din lume.JIGODILOR !
Paulina pe 29 Decembrie 2017, 00:35
#2
F J
Nu vor merge ca ii scapa PSD. Dar voi ramaneti cu degetul in gura ca banii nu ii mai vedeti
F pe 28 Decembrie 2017, 22:12
#1
J
Toti la puscarie sa se duca
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.