INCENDIAR! Dragnea a plâns și a căzut în genunchi în fața lui Coldea să intervină pentru ca fiu-său să nu fie reținut, să facă sărbătorile acasă!

22 Decembrie 2017, 05:30 | 11512 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Coldea si Dragnea.

Dragnea a plâns și a căzut în genunchi în fața lui Coldea să intervină pentru ca fiu-său să nu fie reținut, să facă sărbătorile acasă! Evenimentul s-a petrecut acum aproape o lună spun surse extrem de credibile din anturajul șefului PSD. Care atrag atenția asupra faptului că de atunci Dragnea este terminat psihic. Că ce urmează pentru el este devastator. Pentru că Bombonica se pregătește să încheie un acord cu procurorii și se ceartă cu băiatul să facă același lucru!

Dragnea, disperat, a încercat prin toate mijloacele să ajungă la președintele Iohannis. Însă președintele și-a păstrat principiile și n-a dat curs niciuneia dintre intervențiile-foarte multe-care s-au făcut.

Dragnea, mail-urile te-au terminat, nu-i așa? Și conturile băiatului!

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Sanchi pe 29 Decembrie 2017, 20:00
#10
Pentru Adevarul
Sa-ti trag p..a in gat de oblojit. Cine p***da matai primeste salariu de la Dragnea? Fututi mortii mati in gat. Sa ai tu parte de bani de salariu de la Dragnea.
Adevarul pe 27 Decembrie 2017, 23:00
#9
Pentru toti care va-ti dat cu parerea
Ba boilor a venit iohanis un german sa va conduca tara...a-ti uitat ca a furat casele de la sibiu?o sa va fu.a neamtu .....nu tin nici cu dragnea ....dar daca are bani,putere...a furat-o de la voi ?asta este invidie ganditiva cati oameni mananca o paine de la dragnea ...pe voi cine va tine sa nu va faceti ferme...etc dar de prosti nu aveti...ca in loc sa munciti va uitati la alti ce au javre ordinare...
Ilie de la sculărie pe 23 Decembrie 2017, 13:47
#8
@hahahahahaha
Mein Liebe und die Idioten Kamerad, degeaba faci joc de glezne, că știu cine ești. Dă fuga la farmacie și ia unguente că folosesc acolo ... știi tu unde. Și în prag de sărbători închei cu urarea aia care-ți dă fiori: la mulți ani ...cu executare je**sule!
VLAD TEPES pe 23 Decembrie 2017, 12:11
#7
Ptr.Prodana Nelu
In spatele lui Dragnea,si a tuturor politicienilor,sunt Coldea si ai lui,partasi la "parandaraturi",politicieni fiind marionetele,iar la nivel de economie nationala,influientele straine,sunt de colaborare,sub scutul "sec*ritate internationala" atractia celei mai frumoase si bogate tarii,cu forta de munca cea mai scazuta,,ca la milogi,spre satisfactia ambasadorilor,care pozeaza si ei in PROTECTORI....
Rayback pe 23 Decembrie 2017, 11:55
#6
tot ptr Pro
Ai dreptate cu Iohanis dar, chiar daca numeste el si nu partidrle politice, tot PSD & ALDE au majoritate si fac pe draqu in 4 si ii determina prin orice mijloace sa fie schimbati daca le INCURCA ITELE. Asa ca nu prea ai si tu dreptate gulp gulp
Nelu Podana. pe 23 Decembrie 2017, 07:02
#5
Pentru Rayback.
N u cred ca tragi concluzii corecte: Daca Florian Codlea devenise incomod NUMAI pentru PSD si ALDE in niciun caz nu-l dadea Iohannis afara( pentru ca el face numirile in SRI, NU PARTIDELE), CI, DIN CONTRA, IL FACEA MAI MARE!. Dupa cum este obiceiul in toata lumea, SECURISTII LE FAC DOSARE LA TOTI POLITICIENII, INDIFERENT DE CULOARE. EI VOR SA-I AIBA LA MANA PE TOTI! CODLEA A FOST "DAT AFARA" CU ONORURI, NU PENTRU INCOMPETENTA, CI PENTRU "PREA MULTA COMPETENTA", ADICA, MAI PE ROMANESTE, PENTRU HOTII SI POFTA NEPOTOLITA DE AVUTII, CAM CA A LUI DRAGNEA!INTORTOCHEATE SUNT CAILE DOMNULUI SI NU CERCETA ACESTE LEGI, CA ESTI NEBUN DE LE-NTELEGI!ALELUIA!
nazy pe 22 Decembrie 2017, 18:14
#4
Puscarie
Dragnea si Madalin Ionita la puscarie mama voastra de hoti,, ce ia mai placut lu fito sa se lafaie Drganeo
HAHAHAHAHAHAHHAA pe 22 Decembrie 2017, 17:27
#3
COLEBIL TRIFERMENT SI EMETIRAL
BAAAAAA MAI USOR MA CA VI SE APLEACA DE LA ATATA CACAT MANCAT! DA CU CATA VITEZA SI POFTA MANCATI! SENZATIONAL! DATI O FUGA PANA LA FARMACIE CA VI SE APLEACA smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) smile))))))))))))))) smile))))))))) smile))))))))))))
Rayback pe 22 Decembrie 2017, 06:58
#2
ptr Prodana !!
Coldea devenise prea periculos ptr PSD & ALDE,ii avea la mana pe toti. Nu l.au dat afra ptr incompetenta ci ptr ca, stia prea multe MATRAPASLACURI a celor de la putere si le era frica de el la toate capitolele. ITI DAI SEAMA CA ERA OMUL din UMBRA CARE STIA TOT darABSOLUT TOT. SI are si acum influenta la nivel INALT. AI MAI AUZIT DE EL LA TV ?? cool hmm cool hmm
Prodana Nelu. pe 22 Decembrie 2017, 06:27
#1
Nedumerire.
Ne fiind in tema, nu pun sub semnul intrebarii fondul articolului, DAR NU STIU CE PUTERI MAI ARE CODLEA CARE A FOST DAT AFARA DIN SRI SI ARE PROPRIILE PROBLEME, CEL PUTIN LA FEL DE SERIOASE CA CELE ALE LUI DRAGNEA&CO;!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.