Ultima ora: Petre Pitis, audiat la DNA.

11 Decembrie 2017, 11:30 | 9836 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Petre Pitis.

Petre Pitiș, directorul firmei Teldrum, a ajuns luni dimineață la DNA pentru a fi audiat de procurori, informează B1 TV.

Pitiș este acuzat în dosarul ”TelDrum” de constituire de grup infracțional organizat și evaziune fiscală în formă continuată. La rândul său, președintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de fraude cu fonduri europene și două infracțiuni de abuz în serviciu. Prejudiciul a fost estimat de procurori la 20 de milioane de euro și 30 de milioane de lei. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Orenishiii pe 14 Ianuarie 2018, 19:41
#2
Hoții...
Sa înfunde puscaria, cu totii. Tara arde, si baba se piaptana. Ei furau zeci de milioane de lei in timp ce poporul moare de foame. Iar ei sunt nesatui de bani. Familia Pitis are proprietati in Malta, Buc*resti, Alexandria si probabil multe altele de care lumea nu are habar. Fi'sa aia mare conduce Range Rover Evoque, ultimul model. Unii muncesc o viata intreaga si nu isi permit sa faca asemenea achizitii, iar mucoasei i s-a pus la botu' calului fara niciun efort. Nu mai amintim de business deschis in domeniul cafelei, cu investitie de zeci de mii de euro. Ea probabil abia stie sa socoteasca, dar are fetita afacere, la Buc*resti. Fata lui cea mica invata prin Anglia, la viata buna. Incearca sa le cizeleze putin si pe ele, probabil stie ca-l pandesc ani grei de puscarie, insa degeaba. Aschia nu sare departe de trunchi. Hoti hoti hoti, sa infunde puscaria
nazy pe 11 Decembrie 2017, 20:46
#1
audieri, audieri
Sa i ridice dracu odata hotii hotilor au facut parjol si nu i mai ridica odata//. Dragnea asta de unde nenica atata avere cand tu ai lucrat la stat de o viata??? de unde are fitu complexe de porci si si sta in fosta casa a lui Ceausescu,,,ce atata vrajeala sa ridice hotii astia odata ce PROBE mai mari decat ca nu si pot justifica averile??? daca e pe numele altora sa justifice aia sa vezi cu toarna imediat., iar prezumtia de nevinovatie e ptr oameni cinstiti nu ptr excroci
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.