Familia Cune, diplome, afaceri si job-uri la stat.

08 Decembrie 2017, 11:02 | 9912 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Marin Cune.

Numele Cune spune foarte multe in Turnu Magurele. Marin este reprezentativ pentru aceasta familie. Un spagar si un descurcaret notoriu care a reusit sa se strecoare cu succes prin viata, un model de urmat.

Nea Marin si-a aranjat toata familia. Cune Valentin este angajat la APIA, dar mai mult este vazut pe la magazin. Ultima realizare notabila a familiei Cune este obtinerea a trei diplome de asistenti. Diplomele nu sunt false, insa nu prea s-a dat pe la cursuri. Nu e nicio problema, e bine ca au o calificare pentru ca nu se stie cand e nevoie.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Dragnea pe 11 Decembrie 2017, 12:36
#9
Pt ss
Or fi toți j**uri și lingăi? Dar Crăcea, Burghiu, Paunescu, Burghiu et comp, ăia nu sunt la fel ? Sau acum dacă s-au vopsit liberali sunt onești și de onoare ? Că ne aducem aminte și de faptele lor de arme din 2009-2012.
Erw pe 09 Decembrie 2017, 22:30
#8
Re
Din banii lui mata .
Anonim pe 09 Decembrie 2017, 15:42
#7
Intrebare
Nea Marinica,din ce bani construiești cele două case?
r pe 08 Decembrie 2017, 21:13
#6
durere
Uitati - va si voi ce mutra de, dobitoc are slugoiul asta cunoier al lui, dracnea !
ss pe 08 Decembrie 2017, 20:15
#5
dobitoc
Ultimul om, la care trebuia sa apeleze ,politichia ! Un nemernic sustinut de oameni care se credeau politicieni, rasati ! Se stiu ei ! Ce zici,nardi, nutica, victor, lucica si alti lingai !
Horatiu pe 08 Decembrie 2017, 18:53
#4
Rahat cu ochi.
O sc*rsura,un jeg ordinar,o sc*rsura cu amanta tinara vai steaua lui.
Liviu Unchiasu. pe 08 Decembrie 2017, 17:19
#3
Numai atat stiti despre Marin Cune?
Despre faptul ca a fost informator al Sec*ritatii nu spuneti nimic? In vremuri mai bune pentru P.N.L. a fost seful filialei locale a acestui partid-a condus medici si cadre cu pregatire superioara, care nu suflau in fata lui- si atunci nu scriati asa despre el! DUPA RUPEREA U,S.L. DACA NU TRECEA LA ALDE, NU SE BUCURA DE ACELEASI ONORURI? CARAGHIOSILOR!~
mos teaca pe 08 Decembrie 2017, 16:43
#2
sobolanii rosii
Guzganu asta batran asa a facut avere, prin furt si mismasuri. Odrasla lui se tine aproape. Platit de APIA, sta toata ziua la magazinul de fitosanitare deschis cu nevasta. Niste je**si.
U T I pe 08 Decembrie 2017, 13:52
#1
Ptr cine a dat comentariu !!!
ia zi barosane !!! de unde sti tu ca, nu s-a dat pe la ore ??? CA, CEILALTI VIITORI ASISTENTI SAU RUPT CU PREZENTA !!1 Hai ma sa, fim seriosi cu acest comentariu de 1 ron big surprise grin tongue rolleye
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.