Rise Project: Banul paralel al gruparii Dragnea. Mafia este jucarie pe langa GIO de TR.

30 Noiembrie 2017, 22:17 | 7.390 | 6
Banul paralel al gruparii Dragnea.
Car Universal

Banii lasă urme care te ajung din spate.

Cum ar fi aproape jumătate de milion de lei care leagă firma Tel Drum de primul șef instalat de PSD-ul lui Dragnea în fruntea unei instituții-cheie:

#Oficiul (Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor), care a trimis gruparea Dragnea de mai multe ori la Procuratură.

Sunt facturi de acum cinci ani, când Revoluția Fiscală încă nu începuse în studioul Antena 3, iar Tel Drum fenta bugetul de stat, ascunzând alte milioane cu ajutorul unei grupări specializate. Până au fost prinși exact de același Oficiu.

Investigațiile de atunci au contribuit la aproape toate anchetele penale care implică azi colosul din Alexandria.

Inclusiv la ultimul dosar, unde șeful partidului de guvernământ, adică omul care ceartă public evaziunea și reformează colectarea taxelor, e acuzat acum de crimă organizată.

Și RISE a urmarit 10 luni banii organizației Dragnea, descoperind 3 niveluri de protecție.

Asta-i povestea lor. N-o vezi la televizor.

Mai mult, aici>>riseproject.ro

6 comentarii Comentează

 • #6
  gigi pe 15 Decembrie 2017, 16:39
  pentru turnu cu stiri
  de ce nu dati nimic despre salvatorul dupa magurele si neamul lui care ataca lumea pe strada si intre peste lume in casa a speriat zona magurele cu furatul rusine justitiei din turnu magurele si parchetului si politiei care sunt mana in mana cu ei salvatorul sta pe magurele langa cimitir zipper zipper zipper
 • #5
  Cucu pe 2 Decembrie 2017, 23:25
  Amin
  Ti ai dracu de prosti !
 • #4
  Cosmin Gradinaru. pe 2 Decembrie 2017, 17:20
  Completare la #1 si titlul corecet...
  ''''Rise Project=Banul paralel al gruparii Dragnea.
 • #3
  client pe 1 Decembrie 2017, 23:21
  BV Mirtaline
  Stie Mirtalin ce stie,,,asa e, La multi ani Romania si la puscarie cu hotii
 • #2
  Mirtalin pe 1 Decembrie 2017, 18:23
  Jilava
  La puscarie si Gaina Gabi si Madalin si Cacari. .toti care lucrati ptr Dragnea. Huoooooo.cum ati luat briza dunari? ??
 • #1
  Agentul 007. pe 1 Decembrie 2017, 16:48
  Rise Project este.......
  .... tot o grupare Infractionala de Crima Organizata condusa de alt NAS. Ceea ce se intampla azi in Romania reprezinta o forma de manifestare a luptei pe viata si pe moarte intre mai multe retele de tip mafiot, o reeditare a unor istorii trecute din Italia si SUA. Cum de la tara au ramas destul de putine de furat, acum sacalii se mananca intre ei.Grav este faptul ca in aceste retele sunt puternic angrenate si institutii care ar trebui sa apere statul de drept, mai ales Justitia- prin Politie, Parchet, Judecatori.De Presedinte nu mai vorbesc- este prea evident! NUMAI DUMNEZEU POATE SA NE MAI AJUTE-LUCRU EXTREM DE GREU SI PENTRU EL!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.