Video Clipe groaznice in centrul orasului Turnu Magurele - de pe Facebook.

23 Noiembrie 2017, 11:02 | 10967 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Clipe groaznice in centrul orasului Turnu Magurele

In atentia protectiei animalelor, votantii la table iar criminalii ucid necuvantatoare fara mila. Asa e in Turnu Magurele ! Asa o sa sfarseasca cei din fruntea orasului.

Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Maria pe 04 Decembrie 2017, 16:37
#19
.
Anișoara, înainte sa-ti exprimi opinia, invata sa ti-o scrii.

E grea limba română.

Si, ca sa fii si mai informată decât esti, afla ca si animalele au drepturi, ca si tine.
ANISOARA pe 27 Noiembrie 2017, 08:21
#18
Sa dispara cainii nu avem nevoie
Un lucru bun daca cineva sa ocupa de ridicarea cainilor nu avem nevoie de caini pe strada prin parc*ri daca tot nu se ocupa nimeni sai ia acasa cei care le plac animalele.daca nu punetia otrava prin parc pe la tomberoane prin fata la scara bloc*rilor nu ar strica....ganditiva daca ar musca copii vostri si iar mutila sau pe batrani vostri sai ia domne pe toti sa le faca ceo vrea nu mai criticati primaria ...daca sar intampla sa muste copii vostri iar nu ar fi bine....sunteti un oras plin de oameni lasi si....vai de capul vostru taranusilor v-ati vandut pamantul sa va luati case la oras si acum vreti sa stati cu caini in casa si in fata bloc*rilor nu suntet in stare sa va mentineti nici c*ratenia in fata blocului si nici pe scara luati-va mizeria cainilor cand iesiti cu ei pe domeniul public si in zonele special amenajate pentru joaca a copiilor...Multumim pentru ridicarea animalelor fara stapan...un lucru bun...
Ionela pe 27 Noiembrie 2017, 00:01
#17
Nu sunt de acord
Nu sunt de acord sa omoare cainii, dar sa puna mana Dragnea sa fac un adapost pt cainii astia, ca nu au saracii nici'o vina! Dar nu, adapost ce-i ala??? Ei se gandesc doar la ei, sa le fie lor bine...ce rost are sa le fie si la cei din jur bine. V'a plangeti ca ii omoara? Haide'ti la primarie cu totii sa ii spunem domnului primar, daca il pot numi un "domn", ca sa faca ceva cu banii, care avem avem nevoie in orasul ala.. Dar... Sunt dezgustata total de orasul acesta, in care m-am nascut si am copilarit...
. pe 26 Noiembrie 2017, 09:23
#16
.
Lui Dan Diaconescu din Cluj

Esti tu din Cluj cum sunt eu de la Paris.Chiar daca ai fi, crezi ca ai fi impresionant? Stim, Clujul este un oras in noua zona libera maghiara din Transilvania, orasul ala care vrea sa scape de Buc*resti. Pana atunci, mars in p...da ma-tii !
i.s. pe 25 Noiembrie 2017, 16:05
#15
Sa eliberam orasele (toate localitatile)de caini.
Sunt de acord cu cei care militeaza pentru disparitia haitelor de caini si a altor animale vagaboande din localitatrile tarii.Ele sunt un pericol pentru sanatatea oamenilor.Asa zisii iubitori de animale nu spun nimic de milioanele de miei.porci,vite si alte animale cu care ne hranim toti,inclusiv dobitoacele lor vagaboande.Cer primariei sa ia toate masurile pentru eliberarea orasului de animalele vagaboande.

Riciu pe 25 Noiembrie 2017, 09:20
#14
Turnu merita soarta
Voi acolo la turnu sunteti si tãuni rãu. Un fel de porci mistreti umani

Pai futu.ti. mortii in gat de creatura numita om. Coaie voi sunteti primate, maimute, giboni... adica daca te latra cainii ii omori? Daca te mormaie ursu la fel si tot asa pana ramai tu cu mã-ta ai cu dragnea pe planeta. V.as rade de pe fata pamantului pe astia mai cu intiativa din turnu de omorati animale. Un oras de carpaci si de tarani basiti cu bube in cap. Nimic mai mult. Sper sa ajungetu sat si intr.un final sa va ia statutul de asezare omeneasca. Inapoiatilor, sper sa aveti acesai soarta cu cainii aia smile
poco pe 24 Noiembrie 2017, 18:31
#13
mai conteaza
Oras de cacat poate sa ne otraveasca si pe noi, doar palavrageala nimeni nu face nimic si o maimuta daca pune Dragnea la Primarie se accepta, a vazut cineva cati bani a incasat TEL DRUM ptr asfaltarile din TR MAGURELE???doar pe Realitatea tv se mai spune adevarul
Mihaela pe 24 Noiembrie 2017, 16:15
#12
Asumati va ceea ce postati
Cum va permite legea sa faceti un astfel de site prin care doar dezinformati. Care este sursa citata in asa numita stire...care dupa cum e scrisa nici macar zvon nu o putem numi. V-ati intrebat haitele astea de prin spatele bloc*rilor ce ar putea face unui copil in alergare...pe toate le-as ucide
DD din Cluj pe 24 Noiembrie 2017, 12:49
#11
Sărăcia a invadat Romania !
Vai de capul tau de....'punct' ! O să vă mănânce câinii și hoții din Turnu Măgurele.
. pe 24 Noiembrie 2017, 08:43
#10
.
Vai de sufletul vostru cu postari de astea, vai de capul lui Cracea cu banii bagati intr-un site de c...cat, vai de PNL.
Ilie de la scularie pe 24 Noiembrie 2017, 07:35
#9
@Iubitorilor de animale
Celor care se dau de apărătorii drepturilor animalelor, al câinilor mai precis, aș dori să le aduc la cunoștință un aspect pe care ei se străduiesc să-l treacă cu vederea: pentru ca potăile ala să umple mațul, alte animale sunt căsăpite. Poate și alea aveau dreptul la viață. Ca să vă îmbrăcați și încălțați cu accesorii de piele, alte animale sunt căsăpite. Celor care plâng cu lacrimi de crocodil bieții mielușei, dar papă cu poftă pastramă, să știe că oaia aia a fost miel și ea înainte să fie căsăpită pentru ca ei să-și gâdile papilele gustative în mod plăcut. Toți iubesc puișorii de-o zi, dar când cresc sunt căsăpiți ca să vă umple mațul. Văd pe unii care cumpără mezeluri ca să hrănească o potaie, dar nu face la fel pentru un copil care se culcă flămând. Să vă fie clar: locul câinilor nu sunt pe străzi!
Veterinar. pe 24 Noiembrie 2017, 06:30
#8
Cateva precizari.
-Cainii otraviti nu mor in mijlocul strazii; cei loviti de masini da.-Primaria, ca institutie, nu poate proc*ra otrava, nu-i permite legea. Persoane particulare-da; otrava pot aduce cei care vin din Spania si Italia.- Daca este vorba de un singur caine, este opera unui singur ins.- Primaria sau DSV, prin Serviciul de ecarisaj, prind cainii fara stapan, cu tranchilizante,ii duc la locul special amenajat unde se aplica prevederile legale (pe care este bine sa le cititi inainte de a scrie pe acest site). -CEI MAI IN VARSTA ISI AMINTESC PERIOADA CAND, DIMINEATA CAND PLECAU LA SERVICIU, GASEAU STRAZILE PLINE CU CADAVRE DE CAINI OTRAVITI? ATUNCI LEGEA PERMITEA.

- DACA VRETI SA LE REPROSATI CEVA ACUALULUI PRIMAR SI DOMNILOR CONSILIERI- AVETI O MULTIME DE MOTIVE, DAR NU CU OTRAVIREA CAINILOR, CI CEVA MAI CLAR: DE CE NU SE APLICA PREVEDERILE LEGALE?? IN ACEST FEL N-AR MAI LATRA TOT FELUL DE DEMENTI, ZISI IUBITORI DE CAINI, PE CARE II DUC SA MURDAREASCA LOCURILE DE JOACA ALE COPIILOR??!!
anghel pe 23 Noiembrie 2017, 19:48
#7
l
te mananca haitele de caini prin,,oras" si voi mai faceti si figuri peaicea
Catanga pe 23 Noiembrie 2017, 19:22
#6
Caini.
Intr-o zi, 2 o sa vezi Turnu inconjurat numai de caini, sa ii stranga si sa nu mai vezi unul, ce inseamna asta? daca vor caini, in lesa, nu maidanezi!
florin pe 23 Noiembrie 2017, 19:11
#5
jalnic
un oras ....nici nu mai am cuvinte!Totul este distrus!Cuclea cel mai slab primar!
Eu pe 23 Noiembrie 2017, 19:09
#4
o dati cotita?
pana acum urlati ca ne mananca pe strazi

acum ca de ce ii omoara.ar trebui pazit orasul sa nu mai vina dube din alte orase sa ai lase pe camp la noi
RET pe 23 Noiembrie 2017, 17:17
#3
JIGODILOR
OMOARA CAINII SI OR SA INVADEZE SOBOLANII, BLESTEMATI SA FITI VOI SI FAMILILE VOASTREEE
Marin Costinescu. pe 23 Noiembrie 2017, 16:08
#2
Autorului si iubitorilor de caini.
Va rog frumos, cu respect si in mod civilizat, DUPA DOMNIILE VOASTRE, CE-I DE FACUT CU CAINII CARE TERORIZEAZA ORASUL PRIN LATRATURI, AGRESIVITATE, MIZERIE SI RASPANDIRE DE BOLI?
Eu pe 23 Noiembrie 2017, 11:54
#1
Ne fac praf
Si ce trebuie facut? Pe Magurele ne fac praf nu mai putem merge linistiti. Ne este frica sa mai mergem pe strazi din cauza nenorocitilor care lasa cainii pe strada si nimeni nu face nimic nici primaria nici politia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.