Turnu Magurele a fost desfiintat. Danut C(iou)uclea a reusit sa termine ce a inceput Mohanu.

21 Noiembrie 2017, 06:07 | 6985 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

In timpurile noastre, internetul este cea mai importanta sursa de informatii. Primaria Turnu Magurele nu mai are un site. Toata lumea doreste sa fie vizibila pe internet, Danut Cuclea, zis Ciou, nu este de acord. Toti copiii au pagina pe Facebook, numai Danut nu are asa ceva. Pur si simplu, Turnu nu trebuie sa mai fie vizibil. Cum sa ne dezvoltam cand nu stim sa folosim ce e mai simplu si banal. De aceste locuri nu trebuie sa afle nimeni. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Gheo. pe 23 Noiembrie 2017, 05:39
#10
Lui ilie de la scularie.
Unul dintre multii "ilie de la scularie" zicea odata, daca retin bine, ca s-a mutat pe la Oradea. Daca tu esti acela, de ce mama dracului nu scrii intr-un organ (genital) de presa local si ne mai poluiezi mandretea noastra de turn cu stir cu prostiile tale?
Ilie de la scularie pe 22 Noiembrie 2017, 08:45
#9
Pentru c*rioși
Eu sunt un băiat normal, atunci când îmi iau tratamentul la timp. Dr.Munteanu știe!
Gheo. pe 22 Noiembrie 2017, 06:31
#8
Lui gogu de la scularie, alias ilie.
De fapt, cine esti tu, ilie cel care uneori vorbeste ca un om normal si cunoscator al realitatii, sau cel care bate campii si vorbeste numai tampenii?! Parerea mea este ca pretinsul "brand" reprezinta mai multi indivizi, intre care sunt si diversionisti si "mistocari". Tu te dai drept liberal, dar cum se pomeneste un nume de membru al PNL, tu ai tucalul plin cu fecale sa il versi in cap! In aceasta situatie pe cine mama dracului sa votam daca nici unul nu-i bun, pe cei din cimitire? Despre tine cred ca adevarul este cel pe care l-a zis cineva: TU ESTI UN ANARHIST, NIHILIST, RERORIST!

PRECIZARE: FIII FOSTILOR COMUNISTI SUNT IN FUNCTII MARI SI BINE PLATITE, DE REGULA LA MULTINATIONALE, NU LA PRIMARIE, CU NISTE LEFURI DEBILE. MULTI DINTRE EI SUNT SI REVOLUTIONARI. DACA ACTUALA PUTERE ESTE FORMATA DIN CORUPTI-VAI DE ALTERNATIVA!
Ilie de la scularie pe 21 Noiembrie 2017, 21:19
#7
@ fost comunist
Măi nea Caisă, ăștia din Primărie sunt fii celor care au fost înaintea lor. Tu pe cine dracului păcălești? Mai știu și alții ce este comunismul și ce-a însemnat el pentru români.
Fost si actual comunist ( nu stalinist) pe 21 Noiembrie 2017, 17:27
#6
Nea Gogule.
TU STII CE ESTE COMUNISMUL? TU STII CA IN PRIMARIE MAJORITATEA SALARIATILOR AVEAU CATIVA ANI IN 1989 SI SE JUCAU IN TARANA SI FACEAU PIPI IN PAT? ORI, HAI SA VORBEASCA SI NEA ION, CA SI EL E OM, SAU, HAI SA ZICA SI GOGUTA, CA SE TRAGE DIN MAIMUTA!
Gogu pe 21 Noiembrie 2017, 14:28
#5
site
cum n-au site comunistii astia? pai stirideturnu.ro nu e oficiosul lor? acolo se accepta doar laude si osanale aduse groparilor din primarie, orice alt comentariu care aduce atingere soriciului acestora este sters de catre admin.
Gheo. pe 21 Noiembrie 2017, 13:52
#4
Ce simt eu.
Atata timp cat avem Turnu cu stir si pleava ma doare direct in Facecour ca nu mai are Turnu Magurele cacatul pomenit. Drept sa spun, nici n-am stiut ca ar avea Facebook. Cand am avut nevoie- de fapt nu prea am avut-m-am deplasat la Primarie si am discutat si cu Primarul si cu Vicele si cu Administratorul sef, etc. Cand am avut chef sa scriu am scris pe situl Primariei sau pe cel de sesizari. NU ASTA NE FRAMANTA PE NOI, TURNENII, CI ALTELE MAI GRAVE. ATENTIE, DRAGI TOVAROSI SI NAS FLOREO : NU SUNT P.S.D.-ist!!!
Departe de VOI și de SĂRĂCIE ! pe 21 Noiembrie 2017, 09:43
#3
CINE MAI CREDE ÎN PSD?
Este o campanie continuă de a nu face nimic pentru cetățeni,o campanie de sărăcire și îndatorare a lor.O campanie condusă de incapabili și impotenți politic,economic și de neacceptare a investițiilor de orice fel.Cuclea nu face altceva decât să continue ceea ce au început Mohanu și Dragnea în anii 96,97.În acest ritm de distrugere și de haos economic și fiscal,orașul moare încet și sigur.Veți simți pe pielea voastră,minciunile și promisiunile neonorate ale hoților din PSD.Asta dacă nu le-ați simțit deja.Ați votat PSD?Ați votat SĂRĂCIA și SCUMPIRILE!Vă așteaptă un an și un viitor extrem de greu.
gigi pe 21 Noiembrie 2017, 08:35
#2
s
mai intoarce trenu ba acolo ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.