A doua lansare de carte, Marius Concita

21 Noiembrie 2017, 05:30 | 6091 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
"Prizonierii destinului" a profesorului Marius Concita din Turnu -Măgurele.

In data de 25 noiembrie, ora 13.00, la târgul de carte Gaudeamus, organizat la complexul
Romexpo București, în cadrul pavilionului
editurii Integral, se lansează cartea "Prizonierii destinului" a profesorului Marius
Concita din Turnu -Măgurele.

Romanul, cu un puternic impact vizual, prezintă în imagini tulburătoare, de o
sensibilitate deosebită, destinul personajelor în perioade istorice diferite. Vă
așteptăm să fiți aproape de concita-dinul nostru!

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Co stel pe 07 Decembrie 2017, 13:44
#20
Despre carte
Ai dreptate Emil, faptul că romanul a apărut prin anticariat arată că este citită in tiraj mare. Este într-adevăr un roman reușit. Cei care comentează fără a cunoaște conținutul unei scrieri, sunt demni de milă. In spatele unei cărți, este multă muncă consum de energie, autorul este creatorul unei lumi în care personajele sunt însuflețite de imaginație. Iar cititorul, introdus în acțiune, trăiește intens întreaga ficțiune. Mulțumesc Marius!
Emil pe 07 Decembrie 2017, 08:48
#19
Pentru toți inter- năucii
Mulțumesc pentru reclamă! Există, pentru cei care nu știu, loc*ri, unde se vând cărți vechi, numit ANTICARIAT. Oameni care nu-și permit, sau nu au găsit cartea dorită, o pot proc*ra cu bani mai puțini. Așa cum in toată lumea se vând lucruri, de la mașini, la tablouri, așa există un loc unde se vând și cărți. Din păcate, Inchisoarea vieții s-a vândut din prima zi a expunerii pe situl Okazii.ro. Dacă vrei cartea o găsești, mai ieftin, pe emag. Succes la citit!
INTERNAUT. pe 05 Decembrie 2017, 06:48
#18
Dle profesor Marius Concita.
Jucandu-ma pe Internet am constatat ca romanele dvs au inceput sa fie vandute prin Anticariat la preturi derizorii fata de cel pentru "prima vanzare". Aceasta m-a pus pe ganduri si-mi pun intrebari despre valoarea lor. Mai multe nu spun!
cornel pe 03 Decembrie 2017, 20:25
#17
pentru turnu cu stiri
de ce nu dati nimic despre accidentul mortal de aseara de la furculesti dupa o ora si jumate a venit si ambulanta de la alexandria rusine spitalului din alexandria se misca cu incetinitorul snake snake snake snake
ZYX. pe 02 Decembrie 2017, 17:29
#16
Domnului profesor Marius Concita.
Daca aveti multi cititori-admiratori gen Codrea m-am lamurit, nu vreau sa mai citesc nimic scris de dvs!
Codrea pe 29 Noiembrie 2017, 19:17
#15
Către boșorogăozarul 31
Cu 31 de primăveri prinse în buchetul vieții tale sterpe, ți-ai găsit un loc să te strecori, întocmai ca un parazit, unde putorile needucate, așa ca tine, aduc cu ele mirosul grețos al prostiei. Rămâi pe veci un boșorogăozar incult și nesimțit, un prost inc*rabil!
XYZ. pe 27 Noiembrie 2017, 06:27
#14
Lui Codrea.
Daca te cheama precum zici, e clar cu ce mafiot avem de-a face! DACA LA 31 DE ANI CINEVA ESTE BOSOROG, TU ESTI STAFIA LUI CEAUSESCU. TU VORBESTI DESPRE ANALFABETISM, CACAT INCULT SI MAFIOT CE ESTI?!AI UN LIMBAJ DE TIP AGITATOR COMUNIST. AI ABSOLVIT ACADEMIA STEFAN GHEORGHIU?
Marius Concita pe 24 Noiembrie 2017, 17:42
#13
Despre carte
Vă aștept mâine, 25 noiembrie ora 13.00 la Romexpo, standul 04, editura Integral. Mulțumesc sitului Turnu cu Stiri pentru promovare.
Marius Concita pe 24 Noiembrie 2017, 17:39
#12
Despre carte
Vă aștept mâine, 25 noiembrie ora 13.00 la Romexpo standul 04
Codrea pe 24 Noiembrie 2017, 17:12
#11
Unui cititor de ziare comuniste.
Multe episoade din cărți tu i le-ai suge-rat si inspirat... pe nas! Așa că rămâi ceea ce ești: un prost analfabet! Am folosit limbajul tău de țață comunistă. Să-ți fie rușine, boșorogozaurule eschibiționist!
Co stel pe 24 Noiembrie 2017, 10:33
#10
Către nebunii liberi, cititori și de ziare...
Mare, cu apă de ploaie, e grădina lui Dumnezeu!
Un cititor (si) de ziar. pe 24 Noiembrie 2017, 06:45
#9
Co(i)stele.
Nu stiu cine este cititorul#7, dar tu, mai mult ca sigur, nici macar ziarele nu le citesti! Eu IL CUNOSC FOARTE BINE PE DL. PROFESOR MARIUS CONCITA, AM CITIT MAI MULT DIN SCRIERILE SALE SI N-AM NEVOIE SA MA DUC LA BUCURESTI! TU, PROBABIL SPERI CA VA SI VREO TELEVIZIUNE PE ACOLO SI, CAND SE VA FILMA, HOP SI TU LANGA AUTOR SA-TI DEA UN AUTOGRAF. Apoi sa te lauzi la cunostinte si prieteni: ati vazutara, ba, cum ma admira, amicul meu, Marius? Multe episoade din carti eu i le-am sugerat si inspirat. Asa ca, ramai ceea ce esti; un prost analfabet!
Co stel pe 23 Noiembrie 2017, 15:52
#8
Unui cititor de... ziar.
Dacă vrei cu adevărat, poți! Dacă vrei să cunoști pe cineva și ești interesat de persoana respectivă, da, te duci după ea până acolo unde-ți permite punga. Ai citit vreo carte scrisă de Marius Concita? Cred că dumneata vrei doar să te bagi în seamă. Eu voi fi la lansare, tu ai să fii acolo? Vreau și eu să te cunosc!
UN CITITOR. pe 23 Noiembrie 2017, 06:09
#7
Draga Emil.
Interventia ta este total nepotrivita! Ce ti se pare anormal ca cineva sa vrea sa-l cunoasca pe dl. profesor Marius Concita? Probabil vei gasi nepotrivita si sugestia (dorinta) mea ca dsa sa faca si o lansare la scoala din oras la care preda. Auzi idee la mata: un turnean sa se duca la Buc*resti sa faca cunostinta cu alt turnean!!! Daca ar fi pe la Paris, Berlin, Roma, Londra, mai treaca mearga, ar merita efortul. Ce ziceti, domnule profesor? Cu stima!
Emil pe 21 Noiembrie 2017, 20:20
#6
Un sfat...
De ce este atât de important pentru dumneata, domnule Damiel N. să-l cunoști pe scriitor? Dacă ești c*rios, fă un efort și hai pe 25 noiembrie, ora 13.00, la standul editurii Integral (vezi articolul), la Romexpo ca să-l cunoști și eventual să obții și un autograf.
Codrea pe 21 Noiembrie 2017, 18:16
#5
O mare ocazie!
Nu am nici o îndoială că Liviu Dragnea este unul din baronii de seamă ai PSD-ului, că bate Brazilia (cu sau fără casă) și că a făcut politică la fel cum au făcut frații săi din PD și, mai apoi, cei din PSD. Adică cu gura la popor și cu lopata în sacul personal. Nu am dovezi privitoare la Tel Drum. Dar nu am nici îndoieli. Liviu, esti asteptat la targ! Ai c*raj?
Daniel N pe 21 Noiembrie 2017, 18:03
#4
Intrebare
Din pacate nu il cunosc pe acest domn profesor,cine este si unde profeseaza,Va multumesc anticipat .
Editor pe 21 Noiembrie 2017, 17:58
#3
Targul de carte
Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de Învăţătură, „cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio” de aproape un sfert de veac, va avea loc în perioada 22 – 26 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo. Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul 24, a fost iniţiat şi este organizat anual de Radio România.
Sandu pe 21 Noiembrie 2017, 08:10
#2
Editura Integral
http://eintegral.ro/prizonierii-destinului
Cititor pe 21 Noiembrie 2017, 08:06
#1
Despre carte
Unde gasim cartea?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.