Alexandra Lăncrănjan, procuroarea care l-a legat pe Dragnea. Deocamdată doar de TelDrum. Respect!

13 Noiembrie 2017, 21:40 | 9820 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Alexandra Lăncrănjan.

Tinerică, 32 de ani. Din Teleorman. Dacă se orienta mai bine și se făcea secretară în loc de procuror DNA, avea șanse să ajungă ministru la Interne. O făcea Dragnea după ce o promova pe Carmen Dan principesă. 

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
eu pe 25 Noiembrie 2017, 21:30
#20
?!
Ziarista se pare că este o acoperită, este jurnalist de investigaţii, are anumite partituri după care cântă iar partiturile ii sunt date și ei de niște băieţi cu ochii albaștri.
nu e noutate pe 24 Noiembrie 2017, 12:25
#19
?
http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-s-a-dat-alarma-in-cadrul-serviciilor-racolari-de-proc*rori-si-judecatori-pe-ultima-suta-de-metri-presa_1233397.html
voi pe 24 Noiembrie 2017, 09:33
#18
asa este
http://www.stiripesurse.ro/acuza-ii-grave-sorina-matei-denun-a-presiuni-din-sistem-dupa-dezvaluirile-despre-proc*roarea-lui-dragnea_1233602.html
eu pe 19 Noiembrie 2017, 22:36
#17
# domnul Pena
Vorbeam strict de doctrină nu de comportamente politice, chiar asta și spus. Dumneavoastră aveţi dreptate in ceea ce privește uniformizarea politicului indiferent de sigla partidului.
Liviu Pena. pe 18 Noiembrie 2017, 06:20
#16
Stimate #eu.
Raman la parerea ca doctrinele liberale si social-democrate sunt, nu numai complementare, dar in buna parte identice (hai sa avem c*rajul si sa fim sinceri si sa recunoastem, ca in multe loc*ri, se aseamana cu cea comunista-nu leninist stalinista, ci cu cea marxista!) si ca cele doua partide pot constitui o buna guvernare. Nenorocirea este ca foarte multi oameni CONFUNDA ACESTE DOCTRINE CU ACTUALELE PNL, PSD SI STRUTO-CAMILELE PMP, USR SI MAMA-DRACULUI-MAI STIE-CE, CU NISTE OPORTUNISTI, CARIERISTI SI HAMESITI DUPA FUNCTII SI AVERI- GEN DRAGNEA, ORBAN, BASESCU SI TURMELE DE BEHAITORI DIN SPATELE LOR, IN FRUNTEA CARORA PATRONEAZA SI PEROREAZA NUMAI TAMPENII 'TELECTUALUL SEF-CULT LA CAP SI CU MINTE SLABA IOHAHANIS CEL KLAUSS -(NU SANTA!) MARE DREPTATE A AVUT POETUL CAND A ADRESAT INDEMNUL "NU CERCETA ACESTE LEGI, CA ESTI NEBUN CA LE-NTELEGI" -CU ATAT MAI MULT CA NU LE MAI INTELEG NICI CEI CARE LE-AU INTOCMIT.DACA CINEVA SI-NCHIPUIE CA FAC REFERIRE LA VREO CODRUTA ESTE O SIMPLA COINCIDENTA
eu pe 16 Noiembrie 2017, 23:28
#15
# IDLS și domnul Pena
Doctrinele nu sunt complementare, sunt clar opuse. Veleităţile sunt interese pecuniare, de fapt furăciune din banul public, adică asta este doctrina. In rest ce să mai spun? Aveţi păreri pertinente. Nu sunt de acord cu unele, dar asta nu contează prin prisma unor evenimente pe care le anticipaţi.
Ilie de la scularie pe 16 Noiembrie 2017, 12:28
#14
@Liviu Pena
Domnule Pena, am spus eu altceva? Nu. Iar în ceea ce privește indicațiile Marelui Lic*rici .... ei bine, Daddy bătuse palma cu Klemm, numai că ....
Liviu Pena. pe 16 Noiembrie 2017, 06:55
#13
Inca ceva, domnule Ilie.
Hai sa ne amintim ceva. Intorcandu-ne in trecutul mai indepartat si mai apropiat, vom constata-ne place, sau nu ne place- ca intre social-democrati si liberali au existat, de regula, veleitati. Cele doua doctrine sunt complementare si in buna parte asemanatoare.Intelegerile dintre ei -oficiale sau tacite-au functionat bine. USL a fost un organism politic si managerial benefic pentru tara si numai dementa [reala sau s(t)imulata a lui Crin (mai degraba Spin)] Antonescu (in mod cert cu complicitatea lui Dragnea) a dus la o ruptura cu efecte daunatoare tarii. Social-democratii il considera pe Dragnea cancerul democratiei din Romania frate geaman cu mafiotul de Basescu, cu care, prin falsuri grosolane au asigurat ascensiunea comunistului-spion Basescu. O greseala de apreciere faci dumneata cand te referi la indicatiile Statelor Unite si ale Bruxelului. Ele nu urmaresc si nu doresc binele Romaniei. Parteneriatul strategic este o subordonare totala fata de ei politica si economica-strategica
cocolino pe 16 Noiembrie 2017, 04:10
#12
ce avem noi aici ????
https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/15/bomba-proc*roarea-lui-dragnea-interceptari-escapade-la-venetia-si-photoshop/
Ilie de la scularie pe 15 Noiembrie 2017, 22:09
#11
@Liviu Pena
D-le Pena, semne sunt. Pe Dragnea îl vor doborî ai lui. Deja s-au făcut publice o serie de cereri ale unor șefi de filiale PSD care cer capul lui Dragnea. Și ca să terminăm apoteotic, Tillerson, șeful diplomației americane l-a cam tras azi de urechi pe ambasadorul american în ceea ce privește relația cu Dragnea. Deacum începe cadrilul d-le Pena, pentru că dinspre Bruxelles și Washington s-a primit ok-ul pentru arestarea lui Dragnea. De ce credeți dvs că o serie de PSD-iști de pe toate palierele încep să-și descopere veleități liberale? Simplu, șobolanii simt când corabia ia apă. Vom avea o iarnă ....fierbinte!
Liviu Pena. pe 15 Noiembrie 2017, 13:38
#10
Stimate domnule Ilie.
Ar fi bine ce presupui dumneata, dar CAILE DOMNULUI (DRAGNEA) CATRE PUSCARIE SUNT ATAT DE INCURCATE, INCAT, APROAPE SIGUR, SE VA RATACI SI N-O VA NIMERI PE CEA DORITA, CHIAR SI DE CATRE SOCIAL-DEMOCRATI!!!ASA CA, ASCULTA-MA PE MINE, NUMAI DUMNEZEU VA HOTARI !( oricum, MCV s-a dat!)
Ilie de la scularie pe 15 Noiembrie 2017, 10:19
#9
@Ilie ..fără sculărie
Degeaba mon cher. Alea sunt fake news dragule, menite să inducă ideea că nu se va face nimic. Dacă era așa cum spui tu, de ce s-a dus Daddy la ambasada americană? S-a dus să ducă ploconul sau s-a dus să ceară protecție? Sau și una și alta? Nu tati, Daddy e pe drumul către Jilava. A cam îmBELINAt-o de data asta.
ilie...fara scularie pe 14 Noiembrie 2017, 21:25
#8
zau
nu va imbatati cu apa rece...ia cititi https://imoralitateindna.wordpress.com/author/johndale1977/
justitie corecta pe 14 Noiembrie 2017, 17:47
#7
adevarul nu coruptie
bravo,adevarat proc*ror

.
Craceanu. pe 14 Noiembrie 2017, 17:00
#6
Toma scepticul.
Stimata doamna Proc*r (sau cum zice regretatul Vadim , Parchetar- de la Parchet) DUPA ATATIA AMAR DE ANI TE TREZISI SI MATALUTA SA CERCETEZI CE-NGROAPA PISICA SI STIE PANA SI TATA LEANA, DIN CAPUL SATULUI??? PENTRU CEI CARE SUNT CAT DE CAT LA CURENT CU FELUL CUM MERG TREBILE IN STATUL NOSTRU DEMOCRAT, REPUBLICAN- REGAL, E TOTUL CLAR: AI NASCUT UN PRUNC MORT! TOTUSI, ITI UREZ SUCCESURI!
koko pe 14 Noiembrie 2017, 12:53
#5
Respect
De oameni ca tine are nevoie tara asta. Succes
Dumitru pe 14 Noiembrie 2017, 12:15
#4
admirație
sunt români frumoși rămași acasă !
adrian pe 14 Noiembrie 2017, 11:06
#3
a
Bravo Alexandra, poti fi eroina judetului Teleorman.
șiaegheșu pe 14 Noiembrie 2017, 06:21
#2
Un exemplu din justiție
O femeie cu mult c*raj și profesionalism.Tot înainte spre o societate mai c*rată și cu mai puțină corupție.
Bravo pe 13 Noiembrie 2017, 23:57
#1
Doamna
Sa fie asta inceputu sfarsitului pt Dragnea!? Sa ia toate contractele firmei teldrum sa vada adevarata proportie a jafului...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.