Comisarul - AMĂNUNTE Dragnea a fost citat la DNA ca SUSPECT! Avocații vorbesc despre grup infracțional organizat!

11 Noiembrie 2017, 05:09 | 6557 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Dragnea a fost citat la DNA ca suspect! Avocații vorbesc despre grup infracțional organizat! E groasă rău. Dar, mai înainte de a intra în amănunte trebuie să vă spunem cum am aflat noi, miercuri, despre ce i se va întâmpla lui Dragnea. Pare incredibil dar este adevărul adevărat. De la unul dintre avocații lui Dragnea. Care era la o masă cu cineva, într-un cunoscut restaurant din București. Lângă o masă a unui cunoscut de-al nostru. Care a auzit, de-a fir a păr, cum avocatul, agitat și îngrijorat, îi povestea ăluia, semi-cifrat, ce i se întâmplă lui Dragnea.

Am fi vrut noi să fi fost o chestie mai profi, dar n-a fost așa, a fost noroc chior, banalitate de doi lei. Așa cum de multe ori se întâmplă în spatele unor dezvăluiri șocante.

Concluzionând, Dragnea are calitatea de suspect în dosar. Și este terminat. Pentru că l-au încadrat la grup infracțional organizat. Și, spunea avocatul, este sigur că se vor organiza proteste la Parlament, și nu va scăpa de aprobarea cererii DNA. De fapt vorbim despre două cereri. De începerea urmăririi penale și de încuviințarea reținerii.

Repetăm, aceste informații erau valabile miercuri. De atunci Dragnea a plecat din țară. Pentru a se proteja de înregistrări. 

Repetăm acuzațiile: abuz în serviciu, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Amănunt interesant: Tot luni are și Orban ultima înfățișare la recursul de la Înalta Curte. Va rămâne în pronunțare.

Ziua 13 pentru PSD și PNL...

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
cocol pe 25 Noiembrie 2017, 13:51
#15
ce sa mai zic
https://www.luju.ro/institutii/servicii-secrete/arestarea-lui-dumbrava-avocatul-aurelian-pavelescu-cere-comisiei-parlamentare-de-control-a-activitatii-sri-sa-sesizeze-parchetul-militar-dupa-marturiile-generalului-dumitru-dumbrava-privind-legaturile-cu-judecatorii-si-proc*rorii-din-campul-tactic-dumbrav
tineretu pe 21 Noiembrie 2017, 13:29
#14
ne intereseaza
poporu trebuie sa treaca la fapte cu acest individ Dragnea, sugrumat el cad toti,ajunge cu plancardele haideti oameni buni la fapte .Trezestete popor roman, trezesteteeeee!
ciuma rosie pe 13 Noiembrie 2017, 17:11
#13
parrrr naie
Acu' chiar ca a belit-o, asteptam sa ne "lucreze" si pe noi!
eu pe 12 Noiembrie 2017, 17:06
#12
ăla chiar a fost Mădălin
Eu vă recomand să-l ignorați, e doar un tractorist ajuns pentru o vreme pe cai mari. Când dragnea va fi arestat, Mădălin va fi linșat. Muie dragnea!
Sile Pietroi pe 12 Noiembrie 2017, 08:26
#11
Madaline, Madaline
Lasa Madaline tata, c-o s-o sugi tu acolo.....si ia si niste vaselina c-o sa-ti trebuie acolo. Ai sa vezi tu la fata locului la ce-ti va trebui.
bebica pe 12 Noiembrie 2017, 02:27
#10
zdragnea
Tare I-mi e teama ca dragnea, mafiotul sef al Romaniei v-a scapa din nou . Toata ciuma rosie din parlament si senat, se vor inpotrivii, arestarii lui . Gasca de oligofreni care I-l apara ( Tariceanu, Codrin cap de mort, Olputa, Stanescu, ofilita aia de la PMB, Plumb, Servil, boul de nicolae, limbricul de tudorel, idiotul patentat misa si multzi alti kakatzi ) vor vota pentru mafiot . Poate la dosarul viitor ... Mult succes .
Madalin pe 11 Noiembrie 2017, 22:26
#9
Haa
Iove DNA,NU VREI TU SA MI SUGI PULA ?
Dor de adevăr pe 11 Noiembrie 2017, 20:18
#8
Hai justiție,arată-ne că ești corectă!!!
Nicio pedeapsă nu-i prea mare pentru un asemenea infractor.Conduc România și cred că nu vor da socoteală niciodată?Au fost alții mult mai mari și mai influenți în lumea asta,și au sfârșit în lațuri,la zid sau linșați de furia și mânia poporului.Are și răbdarea poporului o limită,iar asta a fost depășită de gașca de infractori din PSD.
Va aberati pe 11 Noiembrie 2017, 19:11
#7
Nu sunteti de incredere
Visati cai verzi pe pereti
loveDNA pe 11 Noiembrie 2017, 18:06
#6
e momentul
Acum e momentul ca DNA ul sa l salte pe Dragnea iar ca bonus si pe Madalin Ionita fostul sofer care invarte milioane de euro si sa justifice masinile de lux si casele vila la Saele, Alexandria, Buc*resti si Busteni de astea stim noi doar sau este banoasa rau meseria de tractorist????
Oltului pe la la casa pe 11 Noiembrie 2017, 17:58
#5
Odaianul catre magurean
PSD-istii,inarmati cu tupeul si nesimtirea care îi caracterizeaza,vor veni inainte de urmatoarele alegeri,cu noi si mincinoase promisiuni.Aia care vor mai fi liberi.Ati incercati sa distrugeti tara asta si ati reusit.Oricum,orice inceput are si-un sfarsit,iar sfarsitul multora dintre ei,e foarte aproape.
noi pe 11 Noiembrie 2017, 15:47
#4
acum înțelegeți
Pe dragnea l-au votat doar proștii.
sakalul pe 11 Noiembrie 2017, 11:26
#3
teleormanul numai scapa fe ciuma psd
atit cit cancerul psd va fi votat de pensionari aingurul antidot tot dna este solutia miraculoasa
magureanul pe 11 Noiembrie 2017, 11:01
#2
pe hoti decit deavolul i salveaza
magurelea o tinta a razbumari conduceri primariei tradatoare psd
SOV pe 11 Noiembrie 2017, 09:13
#1
România se trezește
E timpul,s-a tergiversat și l-au apărat destul.La conducerea statului cu astfel de infractori,România seamănă cu o țară bananieră și îngenunchiată de atâta hoție.Și da,e timpul unei adevărate revoluții.România este sugrumată de jaful și sărăcirea pop**ației de către un grup de de câteva sute de politicieni și șefi de firme și instituții ce nu respectă legea,ci doar slujesc interesele de partid,de grup și ale unor persoane.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.