Rezultate alegeri partiale. PSD a castigat detasat. PNL se face ca lupta.

06 Noiembrie 2017, 10:24 | 5421 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Rezultate alegeri partiale.

În judeţul Teleorman, au fost aşteptaţi la urne 6.988 de alegători cu drept de vot, pentru care au fost deschise nouă secţii de votare în cele trei localităţi în care se organizează alegeri, respectiv Poeni, Salcia şi Cervenia. Secţiile de votare s-au deschis la ora 7.00 şi s-au închis la ora 21.00.

Potrivit AEP, la închiderea urnelor, în Teleorman, prezenţa la vot a fost de 64,05%, peste prezenţa înregistrată la nivel naţional, de 45,30%. Astfel, din cei 6.988 de alegători înscrişi în registrul electoral, până la ora 21.00, îşi exercitaseră dreptul la vot 4.205 de teleormăneni pe listele permanente şi alţi 166 pe listele suplimentare. De asemenea, urna mobilă a fost solicitată de 105 ori.

Social democraţii Doru Slobozeanu, Dănuţ Botescu şi Iulian Olteanu au câştigat primăriile din comunele Cervenia, Poeni şi Salcia, în urma scrutinului de duminică, 5 noiembrie.

La Cervenia, din 1482 de voturi valabil exprimate, candidatul PSD a fost votat de 1046 de cetăţeni-70.58%, în timp ce liberalul Aurel Sbârnea a obţinut 386 de voturi- 26%.

La Salcia, din 1458 de voturi valabil exprimate, Iulin Olteanu a avut 821 de voturi- 56,5%, iar Marinel Prună (PNL), 558, adică 38,5%.

În comuna Poeni, s-au prezentat la urne 1.458 de cetăţeni. După numărătoarea voturilor, Dănuţ Botescu (PSD) a obţinut 1158 de voturi- 79,4%, în timp ce candidaţii de la PNL şi PMP au luat în jur de 10% fiecare.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
aurel nebunu pe 16 Decembrie 2017, 19:29
#20
pentru turnu cu stiri
de ce nu dati nimic despre salvatoru dupa magurele si despre zgabor care au intrat peste niste batrani in casa si leau dat in cap rusine politiei din turnu magurele si rusine parchetului si justitiei angry angry angry angry
Anghel Vonica. pe 12 Noiembrie 2017, 18:10
#19
Precizari si pareri.
-Pe cei doi primari PNL i-am cunoscut foarte bine ( regretatul ing. Eduard Tocaci) si pe necajitul dr. Horia Niculescu. (De fapt, i-am cunoscut pe toti primarii de dupa 1989 si pe unii dintre candidati; pe alteta sa Claudiu Cracea, n-am avut onoarea sa-l cunosc si nici nu tin!). Nu-mi spun parerea despre nici unul. - In Turnu Magurele NU EXISTA NICI PSD, NICI PNL, NICI ALT PARTID! In oras sunt cel putin 100 de oameni mai buni decat cei 19+1 care sunt acum la conducere si care nu vor sa se bage in rahat. DAR O BUNA PARTE DINTRE CETATENII ACESTUI TARG SUNT OAMENI RAI, INCULTI,LENESI SI HOTI CARE SFIDEAZA LEGILE. O ALTA BUNA PARTE SUNT LASI, DAR IUBITORI DE CLEVETELI SI BARFE.ASA CA-DUMNEZEU CU MILA!
Ilie de la scularie pe 10 Noiembrie 2017, 17:23
#18
@Anghel Vonica
Primo, de acord d-le Vonica. Secundo, ai întrebat DE CE? Răspunsul este simplu. Dacă în 1990 și 1992 orașul a avut primari PNL a fost datorită nevoii de altceva. Nevoia schimbării. Ulterior optica s-a schimbat fie datorită abrutizării și pauperizării induse de sărăcie care au dus la fenomenul numit pomana electorală - petul de ulei și sticla cu bere, fie datorită resemnării - lasă că nici ceilalți nu-s mai breji, toți sunt la fel. De fapt pe asta a marșat PSD. Iar cineva care chiar ar vrea să facă ceva pentru oraș ar fi susținut? Cine l-ar vota? Eu, tu și poate câțiva. Restul știi ce vor spune? Simplu: vrea și ăsta să se căpătuiasă. Aici trebuie umblat, la mentalul colectiv, la percepția cetățenilor. În loc să ne aruncăm unul altuia ironii ori vorbe grele mai bine am încerca să deraiem propaganda asta PSD-istă.
Anghel Vonica. pe 10 Noiembrie 2017, 05:54
#17
Stimate domnule Ilie.
Te rog sa ma primesti drept coautor al comentariului dumitale. Adaug numai doua cuvinte :DE CE ?
Ilie de la scularie pe 09 Noiembrie 2017, 20:53
#16
@Anghel Vonica
Domnule dragă, PNL și PNȚ au murit definitiv în 1946, după episodul Tămădău. Azi cum putem vorbi despre PNL dacă în rândurile sale figurează la loc de frunte fii și nepoți de komiterniști ilegaliști? Putem vorbi de de un PNL autentic atât timp cât Petre Roman, fiul komiternistului Walter Neulander-Roman sau Bogdan Olteanu și Andreea Wass Paul, nepoții komiternistei Gisella Wass sunt azi liberali de frunte? Asta înseamnă nihilism? Îmi trebuie să citesc menționate de tine ca să-mi dau seama cât este de infectă ACTUALA clasă politică? De Cum a câștigat PSD așa detașat? Nu cumva prin lipsa ALTERNATIVEI VIABILE la PSD? Dacă un partid de trei lei ca USR a reușit să întreacă PNL la scorul electoral, atunci despre ce vorbim? Oamenii capabili care ar putea schimba ceva nu pot face nimic pentru că nu pot pătrunde în politică datorită acestor mafioți, fie că nu vor să se amestece în noroiul politicii actuale. Plus că avem votacii care sunt așa numitul electorat captiv. Reflectează la ce-am zis.
unu altu pe 09 Noiembrie 2017, 17:55
#15
.,,,
La Salcia Razvan Vasile a vorbit cu preotii si cu prietenii lui sa voteze cu PSDul. Asta mai demult, nu acum, stiu ca a venit la Salcia si a vorbit cu ei, le-a zis ca nu e nimeni mai bun pentru satul nostru decat primarul de la PSD/
Anghel Vonica. pe 09 Noiembrie 2017, 17:35
#14
Inca ceva, domnule Ilie.
Mi-amintesc ca acum catva timp, un comentator a lansat o provocare si anume, SA FIE INDICATE 20 DE PERSONALITATI CARORA AR MERITA SA LE DELEGAM CONDUCEREA MUNICIPIULUI. NU S-A GASIT NICI UN VITEAZ ANONIM CAPABIL SA INDICE NISTE NUME. PAI, ATUNCI CE VRETI, FRATI DEMOCRATI? SA-I INJURAM DUPA CE AU FOST ALESI? DACA DUMNEATA SI ALTII CU ACELEASI CONCEPTII POLITICE NUMITI ASTA DEMOCRTIE, ATUNCI EU SI ALTII CA MINE, AM PREFERA SA EMIGRAM IN CHINA!
Anghel Vonica. pe 09 Noiembrie 2017, 13:49
#13
Domnule Ilie (presupun ca acesta e real)
Iti pun o intrebare la care poti sa nu raspunzi: Dumneata citesti si carti serioase cum sunt cele publicate in colectia "Idei contemporane" si cele din Clubul de la Roma ? Vad ca nu ai incredere nici in ACTUALUL p.n.l., parerea dumitale despre fostul CDR este aceeasi cu a majoritatii cetatenilor, pe p.s.d.-isti ii socotesti hoti, etc. Pai atunci cine vrei sa conduca tara, analfabetii si mafiotii din Piata Victoriei, care urla, dar habar n-au de ce, sau don' profesor de fizica (poate de educatie fizica) care se pretinde neamt, dar este ti**n ursar? Eu te citesc de mult si am impresia ca esti un simplu nihilist, nu stii ce vrei, sau vrei numai haos! Nu te supara, nu vreau sa te jignesc!
Ilie de la scularie pe 09 Noiembrie 2017, 07:47
#12
@Anghel Vonica
Probabil ai dreptate, dar pun și eu o întrebare: care partide politice? Cele actuale nu sunt nimic altceva decât niște găști mafiote. Sau suc*rsalele unor servicii. Dar pe mine nu PNL mă interesează în mod deosebit, ci PSD, pentru că el ne-a băgat sărăcia în casă. Trendul lui. Atât. Cu cât scăpăm mai repede de ăștia cu atât mai bine. Cel puțin în Teleorman nu PNL a guvernat ci PSD, chiar și pe vremea epocii de tristă amintire și profundă dezamăgire a binomului CDR-FSN sau guvernarea PD-L. Aici e buba.
Anghel Vonica. pe 08 Noiembrie 2017, 17:00
#11
Lui ilie de la scularie.
Poti sa ma socotesti si pe mine un ECHIDISTANT (ma rog, cel putin doresc sa fiu!). Poate fi adevarat ca trendul PSD este reprezentat de o sageata cu varful in jos, iar al PNL, una cu varful in sus (ma rog, pana la alegeri mai este destula vreme, cine stie ce partid fermecat se va naste sa salveze Romania).Eu imi amintesc de urmatorul banc: " la examenul de logica de la Universitate subiectul era: DEMONSTRATI CA SCAUNUL DE LA CATEDRA NU EXISTA. MAREA MAJORITATE A STUDENTILOR AU SCRIS ZECI DE PAGINI, DAR BULA A FOST SINGURUL CARE A PRIMIT NOTA MAXIMA PENTRU CEA MAI BUNA TEZA CARE CONTINEA O SINGURA PROPOZITIE: CARE SCAUN?" Eu nu cer nici un premiu daca pun intrebarea: CARE pnl?
Ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2017, 07:17
#10
@Echidistant
Este adevărat ce spui, numai că aici este vorba despre trend. Nu am vorbit despre persoanele alese, ci despre tendința electorală. Șobolanii părăsesc primii corabia care ia apă, și asta este adevărat, dar asta nu face decât să confirme ceea ce am spus: PSD condus de Dragnea este în picaj accelerat. Și baronii PSD știu asta. Va fi foarte interesantă iarna asta.
TRY pe 07 Noiembrie 2017, 20:02
#9
Ptr #3
Nu este decat coincidenta de nume si prenume. Cel din Salcia stiu ca este pastore si nu este cel de la oras, care e PSD.ist in C.L. Tr- Magurele. % stiu wink
Un coleg de salon. pe 07 Noiembrie 2017, 17:56
#8
Pentru nea ilie sculerul.
Nenunici, iar ai uitat să-ți administrezi medicamentele? De ce nu stai liniștit în cămășuța de forță?
ECHIDISTANTUL. pe 07 Noiembrie 2017, 17:04
#7
Pentru dl.iliedelascularie si #5.
-La DEVA a castigat o "mare pesonalitate a stiintei", care A FOST EXMATRICULAT DIN FACULTATE! (probabil asa se va intampla si cu PNL care va fi exmatriculat din viata politica a Romaniei, daca va mai fi condus de niste nulitati-si va FI MARE PACAT!);

- Marinel Pruna catindatul de Salcia este aceeasi personalitate marcanta care a parasit PSD. (PNL se va procopsi cu el cum s-a procopsit si cu Sorin Duma- fie-i tarana usoara)
saracie pe 07 Noiembrie 2017, 07:47
#6
ciuma rosie
nu este marinel pruna acela, consilier psd! e o coincidenta de nume ca tot de la salcia e si ala!in toata tara psd-ul a pierdut decat aici in teleorman castiga! uimitor,cata prostie si hotie!au aceleasi metode de a prosti lumea mai ales in mediul rural! ne meritam soarta! marea majoritate in consiliile locale de la pnl decat se fac ca sunt in opozitie ei mimand acest lucru fiind de fapt tot cu psd-ul!
Ilie de la scularie pe 07 Noiembrie 2017, 07:42
#5
Teleorman nesemnificativ.
Acest scrutin este nesemnificativ. Mare chestie că PSD a câștigat câteva comune din Teleorman! A pierdut la Deva, capitală de județ. Aici e buba măi Daddy. Lumea și-a revenit din drogul prostiei și vă taxează electoral. Este un semnal de alarmă pentru voi. Primul din seria ce vor urma. Se mișcă țara. Nu mai puteți minți la nesfârșit. Odată și odată va plesni buboiul numit PSD.
ECHIDISTANTUL. pe 07 Noiembrie 2017, 06:14
#4
Am ramas perplex!
Am vazut numele lui Marinel Pruna pe listele PNL. Este una si aceeasi persoana cu Marinel Pruna- consilier PSD la Turnu Magurele, trecut cu multi ani in urma la acest partid de la fostul PD, dupa ce trecuse dl. Nicolae Mohanu si ramas de fiecare data consilier? Pentru mine si pentru cetateni nu aceasta a fost o problema importanta, ci faptul ca NU S-A REMARCAT PRIN NIMIC UTIL URBEI. UN TIMP CHIAR ACEST SITE A DUS O SUSTINUTA CAMPANIE CONTRA LUI. ASA VREA P.N.L.SA CASTIGE PUTEREA? Domnule Cracea, dumneata ce pazesti, doar il cunosti foarte bine?! Nu-ti dai seama ca ai devenit un balast nociv pentru PNL ?
Lili pe 06 Noiembrie 2017, 15:50
#3
Bravoo!
Teleormanenii sunt foarte multumiti de conducerea PSD si asta se vede la alegeri! Se pare ca lumea traieste foarte bine!
adrian pe 06 Noiembrie 2017, 12:02
#2
Salcia
La Salcia s-au carat oameni la vot cu masinile personale ale angajatilor primariei. Atatea masini nu au fost in Salcia nici daca le aduni pe toate dintr-un an.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.