Video Accident - Un ȘOFER BĂUT a făcut PRĂPĂD în Turnu Magurele!

29 Octombrie 2017, 23:44 | 10571 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Un ȘOFER BĂUT a făcut PRĂPĂD în Turnu Magurele!

Un ȘOFER BĂUT a făcut PRĂPĂD în Turnu Magurele!

Un șofer băut a făcut prăpăd pe o stradă, în cartierul Măgurele! 
Martorii spun că individul conducea cu o viteză foarte mare! 
Beat criță și cu chef de "șmekerie" la volan, satisfacția auto a șoferului s-a terminat într-un pom, după ce a lovit o mașină parcată pe marginea drumului.
Alcooltestul a indicat o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat!
Din autoturismul pe care îl conducea a rămas doar spatele! 
Nici șoferului nu i-a fost prea bine! 
În urma impactului cu pomul, a ajuns la spital.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
N M T Z pe 06 Noiembrie 2017, 04:37
#20
Catre !!!
SOIMU[LASULE ] !!! ori ai DALTONISM la ROMII cu ce masini si in ce hal circula !!! FI-TI ATENT CE V-A SPUN D.le COMANDANT !! IL FILMEZ SI IL DAU LA TV PRIVATE, INCLUSIV LA CEA LOCALA [ TV - ALEXANDRIA ] SA VEDEM O S-A VA PLACA COMANDANTE CUm trece cu vederea la ROMI si ptr uni aplica legea ACEASTA LEPRA !!! SA NU ZICE.TI CA NU V-AM SPUS.VA spun ca am filmat episodul de la piata si ii dau filmul acelui sofer ca,il cunosc si nu face abuzuri cu masina intrafic ori un ti**n intrase pe rosu si Soimul il oprise sa nu treaca nu ca,sa ii iapermisul ca era TIGAN retine. big surprise cool mad
EEEEE !!! pe 05 Noiembrie 2017, 18:39
#19
Retine!!
Comandante !! ai grija de NENOROCITUL de soimu si p a de este cu el,,, ca nu au viata usoara in viitor !!!Retine ca se strange latul in jurul lui NENOROCITUL de Soim !!1 NICI dracul nu il mai iarta la cand ii vine timpul cool hmm cool hmm
Berete. pe 04 Noiembrie 2017, 17:43
#18
Catre Redactie.
Pe data de 29 August 2014, orele 00;10 ati publicat un articol despre un mafiot care a accidentat mortal un biciclist. De atunci au trecut mai mult de trei ani si n-ati mai pomenit nimic despre acest caz, desi promiseseti solemn ca veti informa cetatenii despre mersul cercetarilor si hotararea data de Justitie. CE ONORARIU ATI PRIMIT PENTRU TACERE?? In schimb, faceti atata tam-tam despre niste bagatele de accidente.
Pilangiul. pe 04 Noiembrie 2017, 16:54
#17
Ce spui neicusorule?!
Pai cu alcoolemia 1,05 mg/l, un individ nu este BAUT, CI BEAT! Poate il compari cu tine cand scrii articole cu..."stiri".
Ion Roata. pe 04 Noiembrie 2017, 06:04
#16
Nu-i clar.
Din titlu se intelege ca Turnu Magurele a fost ras de pe fata pamantului. Te pomenesti ca individul cu bolidul era terorist al Statului islamic!
Dracu pe 03 Noiembrie 2017, 00:57
#15
Pentru " baa"
Băi asta" baa" .. asa sa-ti ajute Dzu tie ......Daca ai copii ..oasele sa le aduni ! Dacă si cu parca ... era bine să fi trecut tu pe acolo ca astazi sa nu mai iti dai cu parerea in neștiință de cauza .

Eu am comentat stiind ce sa intamplat . Nu ca tine care presupui

Ce Si cum, sa intamplat cu adevarat !!

Tu nu ai dreptul sa jignesti familia. !!!

Si ca sa închei asa frumos .

Baa ,sa.ti iau familia in gât și +fata de tine .... Si NEAMUL !!
Adi pe 31 Octombrie 2017, 09:31
#14
cine este?
stie cineva cum il cheama. .?
Tr22AAC pe 30 Octombrie 2017, 20:04
#13
Buna seara
Buna seara...vreau sa imi cer scuze in primul rând ființei care ma sustinut si care a fost alaturi de mine kiar dc poate nu meritam..copilului meu care kiar dc nu realizeaza c s.a intamplat ...familiei mele si vreau sa imi cer scuze tuturor celor ma cunosc pt ca i.am dezamagit...imi pare fff rău pt tot ce am facut...asta o spun pt familia mea si pt cei cărora le pasă si nu doar işi dau cu parerea si comenteaza făra sa realizeze ce este in sufletul meu si a familiei mele...incă o dată vreau să imi cer scz tuturor pt c s.a intamplat...nu am scz si nu vreau sa par victimă...nimeni nu stie ce este in sufletul meu si nu doresc nimanui sa stie....
Mal pe 30 Octombrie 2017, 16:32
#12
Soimule râsu nu doare dar te ajunge ....vb de omu ala de parca a omorat pe cineva dar de adevaratii criminali nu vb va este frica ...aia se plimba pe strazi si nu mai exiata lege si pt aia ....rusineeeeee
Mal pe 30 Octombrie 2017, 16:21
#11
Appo soimule....râsu nu doare dar te ajunge.....vb de baiatu de a facut accident de parca a omorat pe cineva .dc nu vb de aia de a omorat lume si ak merg pe str ...pt aia nu exista lege ?rusineeee
baa pe 30 Octombrie 2017, 13:08
#10
asta
Asta care isi zice dracu...pe capul tau sa fie...nimeni nu a zis de familia soferasului baut, poate e vb de o familie care putea sa treaca pe trotuarul de la Viomar...sa dea domnul sau dracul sa fie familia ta si copilasul tau cel scump acolo cand trece un seat toledo cu soferul mort de beat pe acolo, sa culegi oase asa cum au fost culese resturile bateriei si tampoanele de la motor imprastiate pe 30 de metri de la salcie...asa sa ne ajute Dzeu si mie si tie!
Dracu pe 30 Octombrie 2017, 10:30
#9
Vorbiti fra sa stiti . STIRE MINCINOASĂ!!!!
Sunteti niste spurcati .

Habar nu aveti si vorbiti . Judecati si acuzați.,ganditiva ca intr-o zi ati putea fi voi 8n locul lui . În afară de asta mai si jigniți familia .

Si sunt sigura ca sunteti asa zisi prieteni lui c*rve cu două fete .

Dar ar dau sa vi sebintample mai rau .

Panarama nenorocite ce faceti stiri de căcat . Să-l mâncat ¡
Soimu taranu pi**ii!! pe 30 Octombrie 2017, 09:25
#8
m**e soimu!!
Sa ti iau mortii si familia in p**a soimule la ti**ni nu le faci nimic ca ai cacatu la c*r dar pentru un "serpisor" mi ai luat permisu sa ti iau familia in p**a si tie si lu' cebuc piticu limbist !!
Soimu pe 30 Octombrie 2017, 07:59
#7
pt toti "admiratorii" mei
va multumesc pt sprijin, incredere si admiratie!!! din pacate pt voi nu mor CAII cand vor cainii! wink
mda pe 30 Octombrie 2017, 07:41
#6
e
Seat toledo nr AAC, a lovit salcia de la la Viomar si o banca, apoi a ricosat in masina parcata in fata magazinului doar o tripla sparta, alcoolemie 0,85, motorul si fata seatului seamana cu fata soferului, care nu a avut nici pe dracu', a fost la spital pt recoltare probe nu pt ingrijiri! O zi buna!
Qwe pe 30 Octombrie 2017, 07:38
#5
TR 22 AAC Seat Gri
Noroc cu pomul ca trecea prin magazinul lui Bodil.
Berete. pe 30 Octombrie 2017, 06:14
#4
Nu-i de mirare!
Acea masina circula cu acte false intocmite de "dl. notar" Tavocu Barbarosie.
Secret pe 30 Octombrie 2017, 06:09
#3
Video???
Video Accident - Un ȘOFER BĂUT a făcut PRĂPĂD în Turnu Magurele!

Vad ca lipsește partea video, mincinoșilor!!!! Știre de cacat.
HH KATANGA pe 30 Octombrie 2017, 04:45
#2
OPAA !!!
SOIMULE PE CEI DUPA MAGURELE NU II VEZI CA NU AU DE NICI UNELE LA MASINI { RCA, FOLIIIN GEAM FARA A AVEA ACTE PTR ELE, ITP, TRONCANE MASINILE CU NR DE BL DE ZICI CA SE RUP ETC }, PAI CUM SA II VADA SOIMUL P.....III CARE II ESTE FRICA DE IEI CA, II DA FOC LA MASINA SAU LUI DARRR!!!....NU SCAPA DE ASTA .......D.LE COMANDANT DE CE NU ESTE CORECT CU TOTII SOFERII CI DOAR PARTIAL !!! A VENIT DIN DABULENI DAI-AS PAMANT PE GROAPA MASI CARE LA FATAT DE BOU CE ESTE. MALEATA, ETC FAC TAXIMETRIE SI PARCHEAZA UNDE VOR IAR HANDICAPATUL DE SOIMU TRECE PE LINGA EL SI NU IL VEDEEE !!! Iar un sofer simplu daca greseste imediat aplica legea cu el ....iar cu maleata si CO le ......ca ii este teama ....Enormal D.le comandant asa !!!???
Vali macica pe 30 Octombrie 2017, 03:21
#1
Cine stie?
Stie cineva frate cine a facut accidentul asta? Dati si voi un nume care stiti va rog io mult
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.