Exclusiv - Mafia din Piata Municipala Turnu Magurele.

24 Octombrie 2017, 00:18 | 7131 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Piata Municipala din Turnu Magurele.

Piata Municipala Turnu Magurele este sub stapanirea Mafiei pesediste. Asa-zisii producatori au "inchiriat" toate mesele si percep tot felul de taxe de la tarani.

Unul dintre producatori are 8-9 mese inchiriate si prin bunavointa cedeaza taranilor spurcati o parte dintre ele in schimbul unor servicii. Cine doreste o masa trebuie sa vinda si din produsele smecherului de la oras. Ca sa isi puna marfa pe taraba, batranica este fortata sa vanda si cartofii producatorului de la oras. De aceea taranii isi expun marfa pe jos.

Toate mesele din piata sunt inchiriate de mafie. Taranii trebuie sa plateasca o taxa la mafioti si una la asa-zisa administratie a pietei. Trebuie mentionat ca, multi dintre mafioti sunt membri PSD, partidul fiind cel care le acorda protectie. Oamenii legii ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa cerceteze in urma la ceea ce apare aici. Nu se va intampla asa, mai mult sunt prieteni. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Oameni umiliti pe 27 Octombrie 2017, 22:12
#18
Nebunie absoluta
Luati masuri impotriva persoanei care datorita unor tulburari pe fond nervos ameninta jigneste si streseaza colectivul de la serele de flori din turnu magurele deja conducerea serviciului conoaste situatia dar nu vrea sa se implice banuim ca totusi e ceva la mijloc ...domnule primar veniti sa vorbiti cu oameni cum isi bate joc de ei nu se mai poate lucra fiind stresati .umiliti si amenintati de aceasta persoana pusa sefa care a fost adusa de la tricotaje
Iliescu Larie. pe 26 Octombrie 2017, 16:59
#17
PRECIZARE.
EU FAC REFERIRE LA TOATE PARTIDELE. COCOSUL MEU N-A CANTAT PE GARDUL NIMANUI SI NICI AL ALTORA PE GARDUL MEU! CU ALTE CUVINTE, NU SUNT DATOR NIMANUI, DAR MULTI IMI SUNT DATORI MIE. DESI NU DOREAM SA SPUN- SA NU CREADA UNII CA MA LAUD- SUNT NEVOIT S-O FAC: CU MULTI ANI IN URMA MI S-A PROPUS DE CATRE UN CADRU DE CONDUCERE AL UNUI PARTID SA CANDIDEZ LA POSTUL DE PRIMAR, AM DECLINAT IN MOD POLITICOS OFERTA . PANA ACUM CONSTAT CA NU INDRAZNESTE NIMENI SA FACA NISTE PROPUNERI PE CARE SA LE SUSTINA CU ARGUMENTE SOLIDE. EU AM DESTULE PROPUNERI SI CAND VOI SOCOTI CA ESTE MOMENTUL LE VOI FACE CUNOSCUTE.

ATENTIE: OAMENII CARE-MI INSPIRA MIE INCREDERE SUNT ADEPTII A TREI DOCTRINE POLITICE.
Kubotar pe 26 Octombrie 2017, 10:24
#16
Fara PSD,fara minciuni si promisiuni neonorate
Larie,ai descris exact modul in care procedeaza PSD si prin care isi pun oamenii pe liste.Dupa care,armata de ametiti si adormiti,la comanda propagandistilor,stimulati de ajutoarele sociale si de promisiunile mincinoase,sar intr-un picior mergand la vot sa voteze Ciuma Rosie.Oamenii s-au saturat de promisiuni,vor fapte.Iar faptele nu sunt pomenile date din truda celor ce inca mai fac ceva.
Iliescu Larie. pe 26 Octombrie 2017, 06:40
#15
Inceput bun, dar timid.
Cele doua comentarii postate pana in momentul de fata enunta niste principii democratice si niste supozitii despre presupuse reactii ale sustinatorilor unui partid. ACESTEA SUNT INERENTE INTR-UN SISTEM DEMOCRATIC, CARE- VORBA UNUI MARE ENGLEZ- ESTE PROST, DAR CEL MAI BUN DINTRE TOATE. DACA VOM NOMINALIZA CATIVA OAMENI IN CARE AVEM INCREDERE, MAI MULT CA SIGUR SE VOR GASI UNII CARE SA LE ARUNCE-N CAP HARDAIE CU MIZERII, DAR IN STATELE UNITE- SOCOTITE CEA MAI MARE DEMOCRATIE A LUMII- CUM ESTE??? Dumneavostra socotiti normala situatia de la Turnu Magurele din timpul campaniei electorale pentru locale? CU CATEVA ZILE INAINTE DE ALEGERI APAR NISTE CANDIDATI DE CARE N-A AUZIT NIMENI (adica marea majoritate a alegatorilor) SI DE CARE NU SE MAI AUDE NIMIC NICI DUPA ALEGERI, CARE ARUNCA NISTE LOZINCI CU CONTINUT SEC, DE CARE S-AR RUSINA SI-UN ANALFABET. NU MAI VORBESC DE ACEI VESNIC CANDIDATI SI VESNIC PERDANTI, GICA CONTRA, CARE NU SPUN CUM AR FI BINE. {VOI CONTINUA, VREAU SI ALTE PARERI}
sandu pe 25 Octombrie 2017, 17:50
#14
pt dl iliescu
sunt o multime, dar daca incepem de acum sa ai nominalizam or sa inceapa psd-ei sa ai denigreze!trebuie sa fim o forta unita adica ei si noi !in caz contrar ne faultam singuri!or sa bage iepuri atat alde cat si altii care sa ne dezbine de fapt ei fiind tot psd!
Maria Lupu pe 25 Octombrie 2017, 10:00
#13
TOTUL DEPINDE DE NOI,DE CETĂȚENI
Sunt suficient de mulți,domnule Iliescu Larie,încât să se poată schimba ceva în orășelul nostru.Numai că teama și dezgustul pentru mocirla politică,este destul de mare.Până când revolta și c*rajul vor împinge înainte persoane oneste,bine prgătite și cu un spirit civic alimentat și de dorința de a fi mai bne,fiecare dintre noi va trebui să deschidă ochii și să constate cât de mult ne-au mințit și cât rău ne-au făcut cei din PSD.Trebuie să avem speranță că încă mai există oameni care se gândesc la viitorul copiilor și nepoților lor,ai noștri.
Iliescu Larie. pe 25 Octombrie 2017, 06:38
#12
O provocare.
Invit redactorii si cititorii acestui site sa raspunda sincer la urmatoarea intrebare: PUTETI NOMINALIZA 20 DE PERSOANE (PERSONALITATI) DIN URBEA NOASTRA IN CARE SA AVEM INCREDERE DEPLINA SI CARORA SA LE INCREDINTAM CONDUCEREA LOCALITATII(-1 PRIMAR SI 19 CONSILIERI)?? Faceti exceptie de apartenenta si simpatiile politice proprii si cele ale propusilor si tineti cont numai de competenta profesionala si calitati morale. Pentru viitoarele alegeri ar fi un indicator extrem de util.
C N C pe 24 Octombrie 2017, 22:52
#11
SOIMULEEE !!!
REPECTA CA SA FII RESPECTAT { Scuipate.as intre OCHII JEGOSULE CARE TE.A AJUNS PROSTIA SA TE CONDUCA }
SPECTATORUL... de la G.URI pe 24 Octombrie 2017, 22:33
#10
PTR SOIMU..... IMPUTITU
Azi am vazut cum un IMPUTIT DE asa zis politist de la circulatie se luase de un sofer cu o masina parcata in parcarea de la G.uri CA VEZI DOAMNE ARE GEAMURILE FUMURII IAR DIN CE AUZEAM EUsoferul ii aratase la IMPUTITUL DE MILITIAN SOIMU DE CACAT documentul de ce are geamurile fumurii, tot din ce am auzit EU ii spunea ca nici cei de la RAR si alti politisti nu l.au acuzat de nimic cand le.a aratat documentul. Iar acest TAMPIT nu ii vede pe cioroii cu nr din Bulgaria care nu au acte si FOLII LA GEAMURILE MASINII fara a avea vreun act care sa ateste legalitatea. D.le comandant legea este ptr toti nu doar ptr unii. PS. bine le face cioriile cand ii injura si ii ameninta cand ii opreste....darrrrr...pe ei nu ii opreste SOIMUL P......I CA DE de ce sa il faca de CACAT IN GURA MARE de fata cu lumea. Trebuie scuipat in fataaia de prost CE ESTE tongue wink big surprise red face
Unul din Olt pe 24 Octombrie 2017, 22:08
#9
Piata pe care o meritati
Cand intri in hala din piata,ploua mai tare ca afara.Sunt adevarate lac*ri in interiorul halei și frig mai rau ca afara.Angajatii pietei stau la caldura prin boxele incalzite cu resouri electrice.Cine plateste?Prostii.Este cea mai urata si nefunctionala piata pe care am vazut-o,in drumurile mele prin tara.Sa vedeti pietele din Medias,Sibiu,Fagaras,Valcea,Targoviste,Slatina sau chiar Alexandria.Cea din Turnu e din tabla si facuta de un profesor de sport.Sunteti de tot rasul!
Ionuț pe 24 Octombrie 2017, 21:51
#8
Piata condusa de un fost detinut
De ce nu vedeți mai bine magazinul Profii care este facut in usa pieței si toti cumparatori se duc acolo iar piata incet dar sigur va muri

In piata nu exista caldura iarna si ingheata marfa mai si ploua inauntru iar vara este saună si toata marfa se strică

Pe deasupra mai are si un sef care a fost condamnat pt luare de mita pe fostul agent de la Garda Financiara BULMEZ
Producator Agricol pe 24 Octombrie 2017, 15:19
#7
Mafia ti**neasca
La Rosiori, ti**nii vand in piata sub obladuirea politiei, escrocului Glavan si gunoaielor pesediste din primarie mii de obiecte furate din occident!
manciurianul pe 24 Octombrie 2017, 15:11
#6
NIMIC PERSONAL CU PSD
PSD UN PARTID DE CASTĂ PENTRU BUGETUL LOR NIMIC PENTRU AMARÎTUL DE ORAS, SĂ VADĂ MIZERIA DIN ORAS, SI MARGINILE ORASULUI SĂ VINĂ PE MAGUELE FARĂ APA CAnal si ca-n e3viu mediu si strazi jumateate asfaltate totul î mpotriva locuilorilor care a votat gasca psd primar si consilieri de bine de rau nacea mai face ceva astea care sunt cosilieri psd nu fac nimic i-au bani degeaba vorbim excaim
... pe 24 Octombrie 2017, 15:10
#5
.....
stiti ca puscariasul ala betivan de Bulmez are 3 500 roni salariu facut de Cone ca si Cone are 7 000 roni si e tare prost da o f... pe Madalina de la 2....sic
Felix pe 24 Octombrie 2017, 11:56
#4
Membrului PSD
Nu-i suficient că recunoști că faci parte din gașca care a nenorocit orașul și țara,mai ai și tupeul să ne cerți.

-Îți place cum arată piața?

-Ești mulțumit de modul cum se desfășoară activitatea din piață?

-Ce competențe are noua conducere a pieții(certificatul fals de revoluționar)?

-Sunt respectați producătorii?

-Sunt respectate normele de igienă și vânzare a produselor?

-Au toți certificate de producător(conform legii)?

-Este taxat corespunzător orice producător sau preferențial?

-Au ce căuta în piața de prod.alimentare,cei cu produse second hand?

-S-a schimbat o conducere care stătea tot timpul cu alcoolul în cap cu una incapabilă și tot cu năravul băuturii.

-Ăștia sunteți voi PSD-iștii,proști și cu tupeu.
Cineva pe 24 Octombrie 2017, 10:50
#3
#mafie
Mafia este in tot orasul...nu doar la piata
membru psd :-) pe 24 Octombrie 2017, 09:54
#2
turnucustiri cel mai mincinos
daca tot stii cine este acel producator care are 8-9 mese de ce nu ii spune.ti numele.. si de cand s.a deschis Profi acolo toate mesele din piata sunt 10 maxim 15. deci ??? e stire de cacat!
cetatean pe 24 Octombrie 2017, 07:54
#1
mafia
este totul pus la punct perfect cu acordul tacit al mai marilor primariei pentru ca astia se aprovizioneasa de aici!asta e un mic aspect dar sunt mai multe jonglerii care se fac!astia sunt oamenii psd-ului!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.