Articol exceptional - Zimnicea: Alt Hackerville Made in România.

10 Octombrie 2017, 13:47 | 16665 vizualizări | 33 comentarii
Car Universal
Zimnicea: Alt Hackerville Made in România.

Se spune că în Zimnicea ai două variante pentru a te descurca în viaţă: "InterAgro" sau "Internet". Şi cum în prezent, InterAgro e în faliment, mai rămâne doar INTERNETUL. Ce înseamnă acest lucru? Foarte simplu: postări de anunţuri fictive pe site-uri de comerţ online din SUA, prin care vinzi o maşină de 7000 de dolari la preţul de 2000 de dolari. Cu precizarea că maşina nu există.

Teleormanul este una din cele mai defavorizate zone ale României, Zimnicea fiind nu numai punctul cel mai sudic al ţării noastre ci şi un centru al vieţii trăită la nivel dintre cele mai scăzut.

Până de curând, una dintre cele mai fiabile şi bine remunerate variante ale locuitorilor micului oraş era concernul InterAgro controlat de omul de afaceri Ioan Niculae. Acesta, de bine de rău reprezenta o urmă de speranţă pentru locuitorii din sudul Teleormanului, însă odată cu problemele de natură penală ale magnatului, au venit şi concedierile şi diminuarea locurilor de muncă oferite de InterAgro.

Aşadar, a mai rămas Internetul, respectiv fraudele online, principala activitate a tinerilor din Zimnicea şi Alexandria. Acest fenomen care deja nu mai reprezintă o noutate pentru România, a prins foarte bine în rândul tinerilor fără perspective de viitor din Teleorman sau a celor care urmăresc metode de îmbogăţire rapidă.

Mai mult, aici>>stirifresh.info

Citeşte şi
Comentarii (33) Adaugă comentariu
Corleone pe 14 Octombrie 2020, 18:35
#33
Asa la vrajeala
Wa...ce ma doare in pla de toata lumea wink

am auzit ca sunte'ti multi care ma cautati sa ma bate'ti.

am si eu un mesaj pentru voi!!

stati la rand tati ca sunte'ti prea multi..ca sa ma bate'ti in ziua de azi trebuie sa va face'ti programare!!

va pwwwp!!

petre pe 26 Martie 2020, 12:19
#32
poza
poza de grup cu homosexualii din zimnicea LA MUNCA BA CU VOI NENOROCITILOR!
Anonim pe 06 Februarie 2018, 09:07
#31
Oameni de tot rasul
Oameni de tot rasul, documentativa mai bine despre hackeri, căutați in dex sa vedeti ce inseamna HACKERI, daca prosia ar durea ar fi numai vaiete.
Dani pe 30 Decembrie 2017, 22:27
#30
Da
Nu mai dezinformati ca din vina voastra astia de la stiri si astia de la spay mergem la parnaie nu aveti alte chesti de facut scrieti de aia amarati de aia de pe strazi cautatile adapost
Alooo pe 25 Noiembrie 2017, 16:04
#29
Politia Zimnicea
Mergeti sa prindeti pe ai lui Cocosatu (Dragut Mario Francisco) ca sunt toti stransi la carciuma dupa Turnului unde au chemat lautarii. Sa scapam de gruparile astea care au pus stapanire pe oras.Acesti mafioti care cauta sa acapareze orasul. Cocosatu, Rusu ... ii gasiti acum cu tot cu leii lor ! Este tot clanul acolo, de ce nu luati masuri ???
Harry potter pe 30 Octombrie 2017, 20:06
#28
Banul are valoare cand nu-l ai . Cand il ai, cel putin pentru mine e nimic !!! :))))
Citeam commentariile voastre si imi dau seama cat de inapoiati sunteti, vb urat de X de Y si 90% din commentarii sunt de la oameni frustrati ca de ce X are si el nu are ca d c Y are si pe el nu-l ajuta nimeni va spun eu mai pe sc*rt din cauza asta nu aveti si nu va baga nimeni im seama pentru simplu fapt ca sunteti niste violatori, sifoane care nu va gasiti locul in societate si nu aveti ce cauta in societate, practic voi acum prin simplele commentarii aveti impresia ca o sa faceti rau la lume, oameni buni suntem in 2017 nu in 1990 cum sunt unii frustrati p aici !!!
Chirita pe 28 Octombrie 2017, 02:53
#27
Soran in actiune
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=107785353317663&id=100022585959552 va rog vizionati acest video unde soran si gruparea lui bate un singur om ei fiind peste 10
Tataie pe 26 Octombrie 2017, 20:11
#26
Fane Spoitoru
Am ajuns la concluzia ca sunteți prosti rau smile)) vorbiți numai de mafioți și numai de bani și aia săracii sunt rupți in gura de foame și cocosati de șantier smile))) dați -va in gat unu pe celălalt, ai dreacu prosti.
Natanticu pe 25 Octombrie 2017, 22:36
#25
Bai spoitorilor!
Ba lasa ti ma cu interlopii vostri! Macar Soran asta se vede ca mai are un ban pe el, dar fratii Marin ii faceti si pe aia interlopi? Pai fratii astia sunt rupti in c*r, umbla cocosati de foame si se c_a_c_a in fundu c*rtii in 2017 si voi ii faceti interlopi? astia nu stiu sa vb bine, sunt semi-analfabeti. Pai Benu ala e si el jmecher? Pe Benu cade casa si n are bani de lemne in soba si il faceti interlop? smile))) Mai mare rasu fratilor!

Apoi, Rusu? copilu internetului care a vazut asfaltu in 2012? smile)

Mario? Nitza? Pai Nitza ala batran stie toata lumea ca violeaza copile de liceu ..le scrie la toate si le terorizeaza, daca nu i raspund la mesaje cand le vede pe strada le injura si le vb urat. Are zeci de violuri la activ si nimeni nu face nmc!





A zis bn asta care a zis ca se sifoneaza unii pe altii si altii la Alexandria fac banii cu roaba smile))

Un fraier pe 25 Octombrie 2017, 21:07
#24
asa cretini sa fi ti?
Asa ma prostii satului, dati-va in gat unii pe altii...dati-va in primire ca prostii smile)))))))))) asa fraieri ca la zimnicea aia n-am vazut! Hacherii lu peshte prajit si interlopii lu fane Partz....sunt o groaza de indivizi care fac bani grei pe internet din Alexandria, Turnu, Rosiori si nu-i stie nimeni si astia din Zimnicea se dau in gat unii pe altii! Aia fac bani multi la alexandria si gainarii astia din zimnicea cu transferuri de $1000 se spun unii pe altii.. asa idiotenie numai in j**ul ala de oras se poate. Va meritati soarta!!! "Succesuri" smile)
drogatu soran pe 25 Octombrie 2017, 09:59
#23
copii drogati
nimeni nu vede ca acest chirciu sorin zis(soran)drogheaza copii cu,cocaina si ai pune sa faca retururi pentru el prin bulgaria,acum mai nou al are pe benu de incaseaza pt el ca na omu e mafiot se drogheaza nu poate sa se deplaseze...sa revenim la droguri acum 2 ani in data de un sclav a lui soran care facea retururi pr soran in bulgaria unu zis (smardoi)a omorat un om nevinovat care avea 2 copii acasa...gruparea ciorilor frati marin sunt si ei sclavi lu soran sau cum ai alinta el ursi
Chirciu Sorin (Soran) pe 24 Octombrie 2017, 20:47
#22
Eu infractor adevarat
Am 50 de oameni la treaba, trag pe nas cate 7 grame pe zi si ma doare in p**a de politia romana
Gogu pe 24 Octombrie 2017, 20:11
#21
Gheo
Cine e rusu asta? După câte îmi aduc bine aminte a fost terorizat ani de zile de gruparea lui soran asta sau cum naiba îl cheamă și de frății Marin.. Asa cu ciolofane in geam nu a terorizat pe nimeni nu a deranjat pe nimeni și cu asta cu vila și cu masina de 30000€ ar trebui sa va interesați mai bine wink. Cât despre mario sau cum ii Spune-ți voi la fel din câte știe tot orașul nu a deranjat pe nimeni și nu a terorizat pe

Nimeni asa cum fac astia din clanul asta... Sa nu mai vorbim de acum 2-3 ani când Locotenenții lui Chirciu Sorin asta zis soran teroriza toții copii din liceul orașului sa meargă sa fure ptr el smile)) despre ce vorbim? Toate com care le citesc pe aici ma lasă rece.
Anonim pe 24 Octombrie 2017, 19:59
#20
Sunteti vai steaua voastra
Pffff, sunteti vai de capul vostru astia care lasati com de altii care iati tetorizat sa va faca bani ( acel rusu ). Acel rusu si mario sau cum naiba se numesc astia dupa cate se stie nu a deranjat pe nimeni si si-a vazut de trb lor, nu au facut 16 cum fac unii acum smile))), ala care avea ciolofane in geam a produs la unii sute de mii de euro fiind terorizat si el si familia lui ani de zile de catre Chirciu Sorin zis ( Soran ) si de locotenentii sai zis fratii Marin si multi alti... Asa ca fratilor mergeti pe burta ca e apa mica, sa nu stam sa vb care si-a creat imperii si pe spatele cui. Stiu cei de sus cine sunt "interlopi" si cine nu.
Mario Dragut pe 23 Octombrie 2017, 14:24
#19
Gruparea lui Cocosatu
De Mario si asociatul lui Rusu de ce nu se scrie nimic ? Se plimba amandoi in mercedes clasa C si CLS si nu ii vede nimeni, nu se intreaba nimeni de unde ? E toata ziua la bar fara a face nimic, mercedes-ul parcat in fata zi de zi si nimeni nu vede ?

Sau e adevarat ca are tasu Nita relatii si de asta nu intreaba nimeni nimic ? Acest Nita care a facut avere din primarie de pe urma asistatilor sociali ...

Rusu (copilul internetului) cadea casa pe el pana acum ceva vreme, avea celofan in geamuri si acum isi ridica vila si se plimba in masina de 30 000 euro ? De unde ? Chiar nu se intreaba nimeni ?

Au peste 15 baieti la treaba pe care Rusu ii coordoneaza si Mario ii terorizeaza !!!
Name pe 20 Octombrie 2017, 18:28
#18
Titlu
daca iti pune astazi unu care a fost plecat un Geam'' gata de unde a avut bani de geamu ala 'A furat' fura ma si tu daca tie ciuda, daca nu dute la munca fi tu mai destept punel pe munca cinstita, dar nu tu defapt stai si mananci kkt dar mult crezandu-te mult mai destept, cand tu esti mult mai prost. Fiecare se desc*rca cum poate ca sa traiasca, poate multi au plecat sa faca asta pentru ca parintii nu avea nici ce le pune pe masa, astia care latra pe aici aiurea, sti-ti macar ca in Zimnicea 80% poate exagerez, lucreaza la Inter-Agro, stiti ca acesti oameni isi primesc banii la 4-5 luni? si nici atunci toti? primesc cateva sute de lei 7-8 sute? aceasti oameni au copii care merg la scoala, si le trebuiesc sute de chestii in ziua de astazi.. Cum sa nu ajungi sa te duci sa furi sau sa faci ceva orice sa ai ce pune pe masa, poate astia care latrati pe aici a-ti avut noroc si o duce-ti bine, uite ca nu toti sunt asa, multi sunt vai de capul lor..
Name pe 20 Octombrie 2017, 18:28
#17
Titlu
Astia care comenteaza aiurea pe aici, o fac doar pentru ca le e ciuda ca astia se desc*rca de bine de rau acolo de cateva sute lei si ei abia au 3 lei de tigari la bucata. Manca-ti kkt ca e gratis, invidia e la ea acasa in Romania asta de 3 lei, defapt in Teleormanu asta ca dupa ce treci de buc*resti, oamenii nu sunt asa spurcati ca aici... In TR asta sa sc*rs toate j**urile din tara asta, vedeti-va frate de ale voastre, nu apar pe nimeni dar prea sunte-ti milogi si o face-ti de ciuda,
Doina pe 14 Octombrie 2017, 22:36
#16
se stiu
de ce nu se scrie de hakerii din Turnu nimic? e buna o masuta calda?
Calin pe 14 Octombrie 2017, 19:18
#15
ptr. Legenda vie
Hakere cacat mananci tu infractorule, dute si munceste si tu ca tot omul nu sta la calculator sa furi banii oamenilor care au muncit,,neputinciosule tu esti cacacios
liviu pe 14 Octombrie 2017, 19:10
#14
multi Hakerii
Adevarat multi hakerii si la Turnu Magurele sunt mana in mana cu politia
ionel pe 14 Octombrie 2017, 19:08
#13
Hakerii din Turnu??
de ce nu vorbiti de Hakerii din Turnu Magurele??? sa vii zic eu?au strans averi colosale
arianul pe 14 Octombrie 2017, 00:15
#12
INTIMIDARE
NU VA LASATI INTIMIDATI, UITE CUM CLANTANE SI ASTIA DIN TURNU,,,FRAUDE PE INTERNET,?? cheese cheese cheese cheese cheese
Legenda Vie pe 13 Octombrie 2017, 04:35
#11
Va place cacatul
Nu v-ati saturat de atata cacat ? o sa muriti de foame mancand cacat de unu' si de altu', in loc sa va vedeti de treburile voastre va place sa publicati fel si fel de stiri de cati bani are x si y d-aia nu d-ati inainte !!! iar astia care comentati atat intrebarea mea este la batranete ce o sa mai mancati cand stati pe scaun la poarta daca voi de acum v-ati apucat de mancat cacat ??? Grija voastra este ce masini conduce x si y ce bani are x si y ce mananca x si y, d aia nu da tara asta inainte din cauza la mizerii ca voi !!!
Tavan Barosan pe 13 Octombrie 2017, 02:03
#10
Tavan Barosan
Bravo la pl lor cool smile, creste economia tarii forta, gandi ti va cati bani aducem in tara, cati bani ii cheltuim in Romania, respect gaborilor care-si fac treaba, nu vor ei sa ne ia pe toti,ca daca ne-ar lua, n-am avea loc prin puscarii! Desii sunt hot, respect Politia Romana si respect pt americani ca ei ne dau bani!
JEREL pe 12 Octombrie 2017, 14:59
#9
PE EIII !!
De la AMERICANI daca putem sa le luam si sangele din vene,zaharul din cafea si banii $$$$,sa o facem fara ezitare.Aceasta natie spurcata au distrus tari,au luat vieti si nu au mai platit pentru asta !!! Sa luam tot ce putem sa ajunga sclavi nostri daca putem sa i facem sclavi !!!
LUTE LUTICA pe 12 Octombrie 2017, 03:36
#8
Gainarii
Ce hackeri ma visati "ziaristi din porumb"? Pai hackerii sunt aia care sparg servere, conturi, etc...astia sunt niste gainari ordinari. Puneti ma mana si anchetati marii corupti care fura de la statu roman, care fura de la voi care le platiti taxe si impozite, pe aia sa i dati la ziar. politicienii nostri fura de la copii nostri, fura de la pensionari si voi faceti ancheta cu 3-4 gainari care fura de la amricani 3000 de dolari, vati gasit voi marii justitiari!



banii care astia ii fraudeaza tot in tara sunt cheltuiti!
Toto pe 12 Octombrie 2017, 03:30
#7
ziaristii lu peshte
Si voi vreti ma sa va numiti ziaristi? Pai la tr magurele v ati gasit? e normal sa fiti invidiosi p astia din zimincea: cel mai mic oras din judet dar va cam bat la orificiu buco-anal pe unde va prind din cate am auzit si din cate se stie smile))



S-au terminat problemele de anchetat in tara asta si i ati gasit pe saraciile stea din Zimnicea...si cum zic toti prim comentarii p aici e bn ca astia c fura fura din afara tarii..nu fura de la noi. BRAVO LA PATEU' LOR!
no name pe 12 Octombrie 2017, 03:24
#6
va pare rau la astia din turnu
Bai eu personal cred ca aveti ceva cu Soran asta voi astia din Turnu...v-a facut el ceva, altfel nu se poate sa va luati atat de el..cn naiba e Soran asta sa tot scrieti despre el..pe bune, ii dati valoare, daca tot scrieti de el si astia din Zimnicea inseamna ca sunt cineva!



Subscriu ca si altii aici la comentarii: lasa ti i ma in pace ca nu fura de la voi, fura dela bogati..ati terminat cu toate celelalte probleme din judetu asta si i ati gasit pe astia...vreti si voi sa fi ti ziaristi smile)
iote pe 11 Octombrie 2017, 22:17
#5
bahasdv
tot furt e bah labagiule...pune te in situatia unuia care munceste cinstit si ia teapa de banii aia,labagiule...ca e american,australian...fmmm
Asdf pe 11 Octombrie 2017, 12:25
#4
.
Și cei care fura MILIARDE de la stat? Pe ei cine ii investighează? Unde ați vrea sa lucreze, sa primească câte 10 milioane pe luna și aia in 4-5 rate? Poate ca au făcut asta pt ca nu au avut o situație materială buna, poate ca au avut probleme, poate ca nu au bani și fiecare s-a desc*rcat. Altul da in cap, altul fura găina de la vecin... Va plângeți de asta, dar de ce se întâmpla in țara, câte milioane și miliarde sunt furate, câți copii au probleme grave de sănătate, câți mor și câți și câți... AIA care lucrează pt noi și fura, dar fura bine, dar nu da NICIODATA celor nevoiași? Ei au ajutat pe “x”, pe “y” cu sume modice și prin alte metode. Nu fura de la voi, oameni buni! Alții fura de la voi, de asta trebuie sa va intereseze!
I.B. pe 11 Octombrie 2017, 06:23
#3
Dar cu Tavocu cum ramane?
Acest mafiot traieste pe picior mare numai din afaceri pe internet, proxenetism, droguri si acte false auto si pentru pensii. Este cunoscut pana la nivel national, dar se buc*ra de inalta protectie.
Diego pe 11 Octombrie 2017, 06:22
#2
Bine macar ca nu fura de la statu roman
Bai macar astia fura de la americani( care la randul lor fura din orient) nu fura de la statu roman ca zdrentele din parlament. Va dati seama, cetateanu roman care munceste pe 15 milioane ii este rusine sa mai scoata capu in lume de rusine ca fura astia de la americani. Ar trebui sa ne pese de jafu dun tara asta facut de toate guvernele de la revolutie incoace nu de gainarii astia care pana la urma banii furati din america ii cheltuiesc tot in romania pe case, masini, etc,,,, cand cumperi o casa sau o masina platesti tva, taxe si toate cele!
Nani pe 10 Octombrie 2017, 16:33
#1
Politia
Daca toata lumea stie politia ce face? Doarme?? Se pare ca da! Sau inchide ochii si mananca si ei o friptura buna? Ramane de vazut!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.